IN DE KIJKER

Vrijwilligers in de kijker

Wanneer je op sportpark ‘Achter de Run-Inn’ aankomt en richting de kantine loopt, loop je al gauw een aantal mensen tegen het lijf die als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan de club. Of dat nu de afgevaardigde, de secretaris, de scheidsrechter of iemand van het kantinepersoneel is; ze zijn allen even belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen die bij de club is als sporter of supporter een leuke dag of tijd heeft.

HENRI LEEN - Terreinmeester, Klusjesman, terreincommissaris, materiaalmeester, ...

Wie zeker nooit stilzit op onze club, zelfs niet in het tussenseizoen, is onze terreinmeester, klusjesman, terreincommissaris, materiaalmeester, ... Henri Leen.

Onderhouden van de wedstrijd- en trainingsvelden: (bij-)zaaien, maaien, bezanden, herstellen, verticuteren, belijnen, omgevingswerken rondom de velden, enz… geen werk is hem onbekend.

De afgelopen seizoenen is er met de automatische beregeningsinstallaties op alle velden toch een zware taak weggevallen. Want jarenlang heeft hij tijdens de warme zomermaanden tot 2x per dag de sproeiers op de velden moeten verslepen.

Voor het A-veld kreeg Henri zelfs felicitaties van specialisten ter zake, met de melding 'het best verzorgde voetbalveld op het grondgebied van de stad Peer'.


Alle velden liggen er weer uitstekend bij en wachten ongeduldig op de acties van de voetballer(tje)s. 

De club - en bestuursleden zijn Henri dankbaar dat hij nog wekelijk (soms dagelijks) de broodnodige klusjes opknapt en mee de club draaiende houdt. Niet evident voor een man van boven de 80 jaar, maar het houdt hem jong.
De club wenst Henri nog vele jaren toe (ook op de club)!




We gaan op regelmatige tijdstippen onze andere vrijwilligers ook eens in de kijker zetten, want met al deze vrijwilligers maken we een sterke club. 

Vrijwilligers in de kijker

PAUL ROEFFAERS Gerechtigde correspondent
Lees meer ...

HENRI LEEN Terreinmeester
Lees meer ...

JOSÉ JANSEN & GUIDO WIENEN 
Kantine & Afgevaardigde
Lees meer ...

HEIDI, PAUL, FREDDY, KIRAN, DOMINIQUE & DAVY 
Het hoofdbestuur
Lees meer ...

PATRICK, PAUL & JOCHEN
De scheidsrechters
Lees meer ...

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be