Nieuws

NIEUWS

Zoals menig voetbalploeg inVlaanderen, doet ook SV Breugel beroep op een klein leger van vrijwilligers.
Denken we hierbij aan de mensen die elke weekend en tijdens de donderdagavond de kantine van de lokale voetbalploeg open houden. Daarnaast zijn er ook nog de vrijwilligers die instaan voor een vlot verloop van de thuiswedstrijden van zowel de jeugd als de seniors, het onderhouden van de voetbalvelden of een helpende hand bij de eetdagen. En dan vergeten we nog andere vrijwilligers die al dan niet achter de schermen de handen uit de mouwen steken om SV Breugel te brengen tot waar het nu staat, geen voetbal zonder vrijwilligers met andere woorden.
En als dank trakteerde het bestuur van SV Breugel afgelopen zaterdag al dezevrijwilligers op een barbecue.

Meer foto’s: https://photos.app.goo.gl/meixWYmEMWgjW8Lj8

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Trainerswissel bij de seniors

Het bestuur van SV Breugel heeft vandaag beslist om de samenwerking met T1 Guy Claes stop te zetten.  
Breugel staat momenteel na 16 speeldagen op een laatste plaats in het klassement met slechts 10 punten. Omdat er geen verbetering in het spel en de resultaten kwamen moest het bestuur de knoop doorhakken.  Er waren geen problemen tussen Guy Claes, de spelers of het bestuur, integendeel zelfs. Maar de club ambieert nog steeds een verlengd verblijf in 3e provinciale en daarom moest het roer volledig omgegooid worden.

SV Breugel heeft inmiddels ook al een nieuwe T1 aangesteld.  De club kwam uit bij de naam van Ken Debauve (foto)om SV Breugel terug in veilige wateren te brengen in 3e provinciale B.

Ken Debauve, geboren en getogen in Lommel, gold als een beloftevolle middenvelder. Hij schopte het tot jeugdinternational, speelde meer dan 150 wedstrijden voor Lommel United en ging later nog aan de slag bij Dessel, THES en Lindelhoeven.
Als trainer was hij in het seizoen 2021-2022 aan de slag bij GT Lommel Kolonie

Wij wensen Ken veel succes toe om samen met de spelerskern de beoogde doelstelling van de club te bereiken.

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Team in de kijker : U13 SV Breugel - SV Herkol

De reeksindelingen voor de reserven en jeugdcompetities zijn nu ook bekend gemaakt.  
En we merken de eerste tekenen van de hervorming voor de indeling van de reeksen.  Bij de reserven was het jarenlang de traditie dat de reserven met dezelfde ploegen een reeks vormde die overeenkwam met het eerste elftal. Maar met de talrijke B-teams moet Voetbal Vlaanderen die traditie nu helemaal overboord gooien en krijgen de reserven andere teams voor de kiezen als het eerste elftal.  Doch de reserven krijgen een erg mooi Noord-Limburgs getinte reeksindeling.  Een mooie competitie wordt dat.
Bij de jeugd zijn de provinciegrenzen verdwenen. Dit werd eind vorig seizoen al aangekondigd en dat merken we nu ook bij de indeling van de U9 en de U11 teams, want daar komen nu ook verplaatsingen richting de Antwerpse Kempen bij. 
SV Breugel werkt zoals al enkele jaren samen met de buurtclubs SV Herkol, Kaulille FC en Sparta Lille, zo ook dit seizoen werd deze samenwerking verder uitgebouwd.


Onze partners

banner 5
banner 3
banner 4
banner 2
banner 1

SV Breugel promoveert naar 3e provinciale

Matthias - “Matthi is de man” - Scheelen loodst SV Breugel naar derde provinciale

 

Na een beklijvende penaltyreeks waarin keeper Matthias Scheelen zich met twee gepakte elfmeters tot held kroonde pakte SV Breugel alsnog het laatste promotieticket. Na een moeilijk seizoensbegin pakte uiteindelijk de mayonaise toch en zet Breugel verdiend de stap naar derde provinciale.  

 

“We hebben inderdaad een beetje tijd nodig gehad om het juiste concept te vinden. Maar naar mate het seizoen vorderde begon het geloof in eigen kunnen ook binnen de groep te leven”, zegt voorzitter Davy Tijssen van Breugel. “Toen we vier jaar geleden met het nieuwe bestuur zijn gestart was het ons doel om zo snel mogelijk tot een ambitieuze club in derde provinciale uit te groeien. Die promotie is nu een feit. Met de eigen Breugelse jeugd en vier mooie transfers zijn we ook gewapend voor het volgend seizoen.”  Voor trainer Jurgen Corstjens, die volgend seizoen T2 wordt bij Eksel, is deze promotie een afscheid door de grote poort. “Na tien matchen stonden we op een elfde plaats in de competitie. Op het moment dat niemand het meer zag zitten is de groep collectief opgestaan en zijn we er opnieuw in gaan geloven en eindigden we nog op plaats twee. De eindronde met telkens een heen- en terugmatch was druk maar we hebben het gehaald. Ik ben dan ook fier op mijn mannen”, klonk het bij Jurgen Corstjens. Met enkele cruciale reddingen hoorde keeper Matthijs Scheelen ook weer bij de uitblinkers: “We hebben vandaag de puntjes op de i gezet. Niet alleen de ploeg is klaar voor derde provinciale maar zeker ook de hele club SV Breugel.”

 

Bart Schijns - Het Belang van Limburg

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5

Transfernieuws en trainersstaf seizoen 2022-2023

Update 04/06/2022

Inkomende transfers: 
Mike Eben (van Kaulille FC)
Dieter Thys (van KFC Hamont 99)
Jens Dujourie (van KFC Esperanza Pelt)

Roy Willekens (van Peer SV)
Jens Jansen (van Sparta Lille)
Jeroen Scheepers (vrije speler)

Uitgaande transfers: 
Joppe Hendrix (naar Lindelhoeven VV B)

Dries Luyckx (naar Lindelhoeven VV B)
Jonas Theunis (naar Sp. Grote Heide)
Senne Oyen (naar Peer SV)

TRANSFERNIEUWS! Twee nieuwe spelers die volgend seizoen de spelerskern van SV Breugel komen versterken; Ervaren verdediger Mike Eben (links) komt over van Kaulille FC en de spits Dieter Thys (rechts) van KFC Hamont 99. Onder leiding van nieuwe T1 Guy Claes (midden) zullen deze 2 toppers het Breugelse shirt dragen in seizoen 2022-2023.

Foto: Mike Eben, Guy Claes, Dieter Thys

TRANSFERNIEUWS! We gaan de komende dagen enkele nieuwe jongens voorstellen die volgend seizoen de geel-rode kleuren van SV Breugel zullen verdedigen.

Vandaag eentje vers van de pers en het is een oude bekende van de club: Roy Willekens komt na 2 seizoenen K. Peer SV terug naar SV Breugel!

Foto: Roy Willekens

TRANSFERNIEUWS! Jens Dujourie, een jongen uit eigen dorp die vanuit de Breugelse jeugwerking naar Lommel SK trok. Hij zette daarna zijn jeugdopleiding verder bij Esperanza Pelt, waar hij dit seizoen als middenvelder tot de spelerskern van de hoofdmacht behoorde van de club uit 3e Amateurafdeling VV. We zijn als club erg fier dat deze jonge talentvolle gast uit Kleine-Brogel mee zijn schouders zet onder het project SV Breugel!

Foto: Jens Dujourie

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5

Voorstelling jeugdwerking SV Breugel
26/02/2022 \\ Jeugd

Veel volk zaterdagavond in sportpark ‘Achter de Run-Inn’ in Kleine-Brogel, want niet alleen de Peerse derby SV Breugel tegen Sp. Grote Brogel stond op het programma maar de thuisploeg maakte van deze topper in 4e provinciale D meteen gebruik om hun jeugdwerking voor te stellen.

Alle jeugdteams passeerde de revue en er werd een groepsfoto gemaakt met alle spelers, trainers en begeleiders van de verschillende Breugelse teams. Jeugdprins Robbe (speler van de U12) mocht vervolgens de aftrap nemen van dit burenduel.

De wedstrijd zelf dan. Hierin moest SV Breugel zich gewonnen geven, maar de 0 – 3 cijfers waren overdreven. In de eerste helft hadden de bezoekers de overhand met enkele grote kansen. Na de pauze kwam SV Breugel beter voor de dag en ook zij hadden scoringskansen. Maar het was duidelijk wie het eerste tot score kwam zou deze wedstrijd wel eens in hun voordeel kunnen doen kantelen. En het was Sporting Grote Brogel dat een kwartier voor tijd via een vrije trap de eerste treffer van de wedstrijd lukte. De thuisploeg zette daarop het offensief in, maar werd daardoor nog tweemaal op de counter koud gepakt. Eindstand 0 – 3.

DSC_7614
DSC_7524
DSC_7531
DSC_7536
DSC_7543
DSC_7588
DSC_7592
DSC_7547
DSC_7546
DSC_7557
DSC_7558
DSC_7559
DSC_7563
DSC_7562
DSC_7561
DSC_7560
DSC_7564
DSC_7573
DSC_7613
DSC_7631
DSC_7647
DSC_7672
DSC_7678
DSC_7683
DSC_7686
DSC_7688
DSC_7693
DSC_7696
DSC_7707
DSC_7709
DSC_7711
DSC_7713
DSC_7717
DSC_7723

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5

U12 samenwerking SV Breugel & SV Herkol
20/02/2022 \\ Jeugd

Vanmorgen vond op een zwaar veld de topper SV Herkol - SV Breugel plaats. Een wedstrijd tussen twee teams, die vandaag nogmaals bewezen 1 team te zijn. Het werd een zwaar bevochten strijd tussen twee gelijkwaardige teams die eindigde op 4-4 na een spektakelwedstrijd met vaak goed voetbal en een aantal fraaie goals. 

 

In het eerste kwart opende Lyano de score voor Herkol en werd het 1-0. Milan diepte uit tot 2-0, maar Giel wist met 2 treffers de bordjes voor rust nog in evenwicht te brengen. Na de pauze leek team Herkol via een mooi kopbaldoelpunt van Djibril en een goal van Sammy, het laken naar zich toe te trekken. Maar Lode scoorde met een mooie schuiver de 4-3 en Lennert wist op slag van het einde derde kwart de bordjes in evenwicht te brengen. In het laatste kwart poogden beide teams het laken nog naar zich toe te trekken, maar beide keepers, hielden de bordjes in evenwicht.

 

De trainers stelden de spelers na de wedstrijd voor de keuze om de strafschoppenserie te laten beslissen over een winnaar of om gewoon voor het gelijkspel te kiezen… en zoals het een (h)echt team betaamt, koos men unaniem voor het gelijke spel…

 

Deze extreme teamgeest werd doorgetrokken in de kantine, waar de ouders voor frietjes hadden gezorgd. Binnen deze succesvolle samenwerkingsvorm, draagt duidelijk niemand nog de stempel SVH of SVB, maar zijn we gewoon “1 team” met 1 doelstelling en dat is “samen”… en daar moeten we verder geen woorden aan vuil maken…

 

Bedankt team U12 om dit SAMEN te verwezenlijken!!!

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5

Nieuwe T1 voor de seniors seizoen 2022 - 2023
20/12/2021 \\ Seniors

SV Breugel kan voor volgend seizoen zijn nieuwe T1 reeds bekend maken.

En het is een oude bekende van onze club!

Guy Claes zal volgend seizoen de seniors van SV Breugel coachen.

Op dit moment is Guy T1 bij KFC Hamont 99. In het verleden was hij speler bij KFC Hamont, Achel VV en ook bij SV Breugel. Hij was in het verleden ook succesvol jeugdcoach bij KFC Hamont 99.
Bij SV Breugel zette hij zijn eerste stappen in de trainerswereld van de seniors en dit als T2 onder coach Sandro Carella. Hij had toen het Breugelse reserventeam onder zijn hoede en werd daarmee in het seizoen 2018 - 2019 kampioen.
Guy is dus iemand die het Breugelse huis goed kent en ook veel jongens van de toemalige spelerskern verdedigen nog steeds de geel-rode kleuren.

Ook huidig T2 Maarten Jongeneelen heeft reeds bevestigd om volgend seizoen, samen met Guy, mee aan het stuur te staan bij de seniors van SV Breugel. 
Met de rest van de trainersstaf alsook met de speler zijn de gesprekken lopende.

Maar zoals eerder aangegeven gaat de huidige trainerstaf onder leiding van Jurgen Corstjens, alsook de spelers en bestuursploeg, er alles aan doen om om de beoogde doelstellingen van het lopende seizoen te behalen! En daar zijn ze heel goed mee bezig!


Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Jeugdteams herbeginnen na winterstop
10/01/2022 \\ Jeugd

De jeugdteams zijn er na de winterstop terug aan kunnen beginnen.


Zowel de U6, U7, U8 en U10 stonden afgelopen zondagochtend terug klaar op de Breugelse voetbalvelden. De U12 en reserven starten volgend weekend terug op. Voor het 1e elftal is het zeker nog wachten tot eind deze maand.

Maar de jeugdteams konden dus terug vol aan de bak en mits naleving van de maatregelen konden ook de aanwezige ouders terug genieten van de sportieve prestaties van hun zoon of dochter.

Nieuw bij de Breugelse jeugd was het U8 team dat hun eerste match 5v5 speelde en dit met het volgend seizoen reeds in het achterhoofd om hen een niveau hoger in te schrijven. Alle ervaring is natuurlijk welkom en daar is hun coach Tom Moors natuurlijk de geschikte persoon voor om deze jongens en meisjes met zijn voetbalervaring bij te staan.


We kijken alvast uit naar de rest van het seizoen voor de Breugelse jeugd en hopelijk kan iedereen blijven sporten!


Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Aan het einde van het seizoen scheiden de wegen van SV Breugel en Jurgen Corstjens

17/12/2021 \\ Seniors

SV Breugel en Jurgen Corstjens hebben besloten dat hun wegen op het einde van het seizoen zullen scheiden. Jurgen heeft in het seizoen 2018-2019 in moeilijke omstandigheden overgenomen. Ondanks de daaropvolgende periode van vele competitie-onderbrekingen omwille van Corona, wist Jurgen toch een frisse wind te laten waaien doorheen ons elftal. Het huidige seizoen kwam moeizaam op gang, maar de laatste weken maakt SV Breugel weer sprongen in de rangschikking en blijft de doelstelling om samen de stap naar derde provinciale te zetten in zicht. Zowel Jurgen als de bestuursploeg willen hier graag hun uiterste best voor doen tot het einde van het seizoen. 


Via deze weg bedanken we Jurgen alvast voor wat hij onze club heeft bijgebracht in deze periode en hopen we samen nog mooie momenten mee te maken tot het einde van het seizoen, met hopelijk een positief sportief resultaat.

 

De sportieve cel is intussen bezig met Jurgen's opvolging. Zodra concreet nieuws te melden valt, zullen we dit ook met jullie communiceren.

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Winterbreak
08/12/2021 \\ Jeugd

Vanmorgen bereikte ons het bericht vanuit KRC Genk dat men - om de welgekende en begrijpelijke reden - heeft besloten om de Winterbreak op 29 december uit te stellen naar 29 december 2022. Als tijdelijke geste ontvangen alle ingeschrevenen een voucher voor het bijwonen van een thuiswedstrijd van KRC Genk, alsook blijft hun inschrijving uiteraard geldig voor de editie 2022.


De 171 ingeschreven via SV Breugel, ontvangen nog een aparte mail van de club in de loop van de dag. Jammer, want we hadden wat ideetjes in petto om ons daar als groep nog extra te onderscheiden.


Overigens spreekt men in het persbericht over 6000 ingeschreven verdeeld over 50 clubs, wat meteen ook betekent dat wij met 171 bovengemiddeld scoorden, voor een kleine club als de onze. Dus nogmaals een teken van waar een kleine club groot in kan zijn!!

https://www.krcgenk.be/.../krc-genk-winterbreak...

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Week van de official 
10/10/2021 \\ Club

Afgelopen week was het de 'Week van de official'. 
Voetbal Vlaandere telt 2998 officiële scheidsrechter en 3 daarvan zijn aangesloten bij SV Breugel;  Paul Roeffaers, Patrick Drieskens en Jochen Heyligen. Tijd dus om hen eens in de picture te zetten.
Paul fluit nog wekelijks zijn jeugd en reserven wedstrijden en zijn conditie moet niet onderdoen ten opzichte van de spelers (in tegendeel zelfs). Patrick is behalve scheidsrechter in de reserven reeksen ook assistent-scheidsrechter in 3e provinciale. Jochen is de 'jongste' van de 3 en fluit de seniors tot 2e provinciale.


Wie of wat heeft jullie geïnspireerd om scheidsrechter te worden?

Paul: Ik was al jaren jeugdtrainer; er was op een bepaald moment geen kadetten, scholieren of junioren ploeg en dus besloot ik om de cursus scheidsrechter te volgen.
Patrick: Walter Vromans heeft me de vraag gesteld , daar ik al scheidsrechter was bij het cafevoetbalgebeuren.
Jochen: Een voormalig assistent-scheidsrechter uit 1e nationale en toemalig collega op het werk, Danny Theuwissen, vertelde over zijn ervaringen als official.  En besloot daarom ook eens de sprong te wagen als scheidsrechter.

 

Hoelang zijn jullie al scheidsrechter?
Paul: reeds 16 jaar 
Patrick: 7 jaar
Jochen: 13 jaar

Wat zijn de leuke aspecten aan de job als scheidsrechter? Of wat was de leukste ervaring/wedstrijd als scheidsrechter?
Paul: Liefde voor het voetbalspel; fysieke uitdaging, week na week. Wedstrijd trachten in goede banen leiden is mijn wekelijks doel.
Patrick: Als beide trainers na een wedstrijd zeggen dat ik goed gefloten heb , ben ik ook tevreden.
Jochen: De sportieve spanning voor een belangrijke topper of derby wedstrijd.

 

Wat zouden jullie graag anders zien in de job als scheidsrechter?
Paul: Meer respect mag wel. De ontvangst bij sommige ploegen laat veel te wensen over en dat kan en zou beter moeten.
Jochen: Dat spelers en trainers aangemoedigd worden het officiële boekje 'Regels van het voetbalspel' en de nieuwe richtlijnen aan de referees eens door te nemen voor het seizoen. Het zou een pak frustraties langs beide kanten wegnemen.

Hoelang denken jullie nog door te gaan als scheidsrechter?
Paul: Doorgaan zolang ik het leuk vind en fysiek aankan.
Patrick: Zolang de gezondheid en de fysieke conditie het toelaat.
Jochen: Zolang ik uitkijk naar de volgende aanduiding op RefAssist en de fysiek het toelaat.

 

Hoe zou men meer scheidsrechter kunnen recruteren?
Paul: Goede opleiding, goede begeleiding; niet te jong bij de seniors zetten (maar de talenten ook laten doorstromen).
Patrick: Betere opvolging en begeleiding van de jonge scheidsrechters
Jochen: Een positievere houding tegenover de scheidsrechter (vooral in de media).  Opleiding en begeleiding van (jonge)scheidsrechters is de afgelopen jaren al in positieve zin geëvolueerd, maar men mag niet op de lauweren rusten.  Ook de clubs zelf zouden wat meer initiatief mogen nemen.


Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Voorbeschouwing seizoen 2021-2022 4e provinciale reeks D
31/08/2021 \\ Seniors

Voorbeschouwing Seizoen 2021- 2022.


De honger naar de voetbalcompetitie is na de historisch lange voetbalstop erg groot bij zowel spelers, supporters, scheidsrechters en clubbesturen.  De competitie kan eindelijk terug beginnen, en hopelijk nu voor een volledig seizoen! 


Het is natuurlijk koffiedik kijken wat het seizoen in 4e provinciale D ons zal brengen, het is dan ook een reeks met heel veel nieuwe teams in vergelijking met de twee vorige seizoenen.  Maar we gaan toch proberen een zéér voorzichtige voorspelling te doen.

Op basis van het (eind)klassement na vorig seizoen moeten we Sporting Grote Brogel en SSD Opoeteren naar voor schuiven als de te kloppen ploegen.
Lommel Kolonie, HO Molenbeersel en H. Wijshagen namen vorig seizoen een goede start en zaten mee in het kielzog van de top 3 en dat zal dit seizoen waarschijnlijk ook hun betrachting zijn. 
Vervolgens is er de fusieclub Waterloos-Voorshoven VV dat door de onderbreking wat extra tijd heeft gekregen om de organisatie, zowel op als naast het veld, van twee naar één club op punt te zetten.  En dan is er ook nog Sporting Ellikom dat met enkele stevige transfers wel eens voor de grote verrassing kan zorgen in 4D.

Van de 7 B-teams in competitie is het moeilijk te voorspellen met welke samenstelling en ambitie zij aan de start van de competitie zullen staan.  Van FC Eksel B en Achel VV B zal toch een plaats in de ‘linker’kolom verwacht worden. De afgelopen jaren is gebleken dat deze B-teams steeds sterker voor de dag komen. Dus Lutlommel VV B, Maasland NO B, Bocholt VV B, Lindelhoeven VV B en GS Bree-Beek B zullen hopelijk voor sterke en sfeervolle derby’s zorgen … mits ze zich natuurlijk houden aan de opgelegde selectieregels van de voetbalbond.

SV Breugel zal zich tussen al deze teams moeten nestelen, het vizier richten op de top 5 en er een spannend seizoen van maken.Maar zoals al eerder gezegd is het zeer moeilijk om al grote voorspellingen te doen en zullen we na een paar speeldagen een nieuwe analyse maken. Dan zal het duidelijker zijn wie we bovenaan het klassement zullen zien strijden voor de prijzen.

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Start trainingen seniors
24/07/2021 \\ Seniors


Bij elke club is het belangrijk om een goede conditionele basis te leggen aan het begin van het seizoen. Ook bij SV Breugel is dit niet anders.
Afgelopen zaterdag werden de eerste trainingen afgewerkt door de seniors op de voetbalvelden in Kleine-Brogel.  De groep was nog niet compleet, toch waren 22 spelers present in deze vakantieperiode.
In de voormiddag werd er al stevig de pees opgelegd. Na een smakelijk middagmaal en wat rust werd er terug verzameld op de groene mat voor een onderlinge wedstrijd.
Komende dinsdag staat er al een eerste oefenwedstrijd op het programma op het veld van FC Wezel Sport en op woensdag wordt op het veld van Sporting Grote Brogel de Beker van Peer op gang getrapt met een wedstrijd voor SV Breugel tegen Racing Peer.Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Voorbereidingsprogramma seizoen 2021 - 2022
09/07/2021 \\ Seniors

Na een erg lange inactiviteit voor de seniors zal er binnenkort terug wat trainingsarbeid verricht moeten worden op de Breugelse voetbalvelden.
De mannen zullen moeten worden klaargestoomd voor het aankomende seizoen.

Traditioneel worden er in de zomermaanden enkele vriendschappelijke wedstrijden ingelast, alsook wordt er gestreden om de Beker van Peer en de Expo-Line Cup. En in het weekend van 21 en 22 augustus staat de Breugelcup op het programma en zullen alle teams van SV Breugel in actie komen, van de U6 tot de 3e ploeg.
Supporters op post !!

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Wedstrijdkalender 1e elftal - seizoen 2021 - 2022
19/06/2021 \\ Seniors

Inmiddels is ook de wedstrijdkalender seizoen 2021 - 2022 bekend gemaakt voor het 1e Elftal.
De competitie in 4e provinciale D trapt af in het weekend van 4 en 5 september. SV Breugel start met een thuiswedstrijd tegen Sporting Ellikom. Meteen
een serieuze waardemeter aangezien Elllikom toch een paar stevige versterkingen heeft binnengehaald in het tussenseizoen. En op speeldag 2 is er meteen een Brogelse derby !!  SV Breugel trekt naar Sporting Grote Brogel, toch wel een titelkandidaat voor het aankomende seizoen.  Een pittig begin van de competitie dus.

De volledige wedstrijdkalender is hieronder te raadplegen.


Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Definitieve reeksindeling 4e Provinciale 
30/05/2021 \\ Seniors

De voetbalbond heeft de reeksindeling voor volgend seizoen definitief vastgelegd.
In vierde provinciale zijn er dit seizoen terug 4 reeksen. SV Breugel is ingedeeld in reeks D met heel wat mooie Noord-Limburgse streekderby's, dankzij de verschillende teams die een B-elftal in competitie brengen.


Er staan dus enkele mooie burenduels op het programma met kort verplaatsingen naar teams uit de buurgemeentes o.a. Bocholt, Pelt, Achel, Eksel, Lommel, ... en natuurlijk een Peerse stadsderby tegen Sp. Grote Brogel. De reeks is verder aangevuld met teams uit Noord-Oost Limburg


Een reeks die hopelijk voor sportief vuurwerk en ambiance kan zorgen, zowel op het veld als langs de zijlijn.  We kijken er nu al naar uit!!


Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Transfernieuws en trainersstaf seizoen 2021-2022
10/05/2021 \\ Seniors

Update 10/05/2021

Inkomende transfers: 
Joren Vrijsen (van KFC Hamont 99)
Wouter Jongeneelen (van Sparta Lille)
Jef Vrolix (Vrij)
Lieven Hendrix (van Sparta Lille)
Jenthe Paesen (van Kaulille FC)
Yani Jeunen (Vrij)

Uitgaande transfers: 
Thomas Vandebroek (naar Peer SV)
Lennert Diepvens (naar Peer SV)
Marnick Vanelderen (naar Sp. Grote Brogel)
Pieter Van Nerum (naar Achel VV)
Jarno Verberne (naar Achel VV)
Raf Theunissen (naar Achel VV)
Pieter Bloemen (naar Achel VV)
Robin Van Elsen (naar Achel VV)

SV Breugel heeft voor volgend seizoen 2021-2022 een akkoord bereikt met de huidige trainersstaf:

Jürgen Cortjens  - T1
Maarten Jongeneelen  - T2
Ronny Nijssen  - T3
Guy Cortens  - Keeperstrainer


SV Breugel start volgend seizoen met 3 senioren teams in competitie.  Er zal volgend seizoen geen U21 team worden ingeschreven (wegens voornamelijk de leeftijdsgrens van de meeste spelers). Deze jongens worden dus ondergebracht bij de 1e ploeg of één van de reserventeams.
Daarom wordt de trainersstaf volgend seizoen ook uitgebreid met Ronny Nijssen om samen met Jürgen Corstjens (T1), Maarten Jongeneelen (T2) en Guy Cortens (KT) de trainingen en wedstrijden van deze spelerskern in goede banen te leiden.


Het bestuur is alvast enthousiast om samen met de trainersstaf en de spelers de vooropgestelde doelen te kunnen bereiken voor
het seizoen 2021 - 2022.

Trainersstaf seizoen 2021-2022

Spelerskern seizoen 2021-2022

FILIP BEX
JUSTIN BOONPHAN

KEVIN BUSCHGENS
LEANDRO CAPODIFOGLIA

BRIAN CUPPENS

KOBE DANIËLS

MICHIEL DINGENEN

HUGE DREESEN

GLENN DRIESKENS

NIELS EVENS

JORDY EYCKMANS

MARTIJN GEENS

GLENN GOOSSENS

DIMITRI GREGOIR

NIELS HAESEVOETS

JOPPE HENDRIKX

LIEVEN HENDRIX

ROB HOYDONGS

XANDER HUYGELS

CÉDERIC JACOBS

YANI JEUNEN
WOUTER JONGENEELEN

THOMAS KWANTEN

ROBBE LEIJNEN

NIELS LEMMENS

KURT LOENDERS

BRAM LUYCKX

DRIES LUYCKX

BJÖRN NIJSSEN

SENNE OYEN

JENTHE PAESEN

JORDEN PELLENS

MIKEY PRINSEN

SANDER PULLINX

DENNIS RUTTEN

MATTHIAS SCHEELEN

NICOLAS SCHEELEN

ALEXANDER SCHROOTEN

TIEMEN SWENNEN

KEVIN TEIRLINCK

JONAS THEUNIS
JORDY THEUNIS

WOUT TRIPPAERS

SEPPE VAN DER HAVE
CIS VAN SAMANG

FRÉDERIC VANCHAZE

WIM VANDIJCK

FERRE VANTIENEN

BRENT VERDONCK

NICK VRIENS

JOREN VRIJSEN

JEF VROLIX

AXEL WIJNANTS

ARTHUR WILS

NIELS WINTERS

QUINTEN WINTERS

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Soep tot bij u op de stoep t.v.v. jeugdwerking SV Breugel
24/04/2021 \\ Clubnieuws

De kerstman liet ons in de steek omwille van een virusinfectie die hij had opgelopen ergens in China, ook de paashaas voelde zich niet goed. Toch volharde onze jeugdwerking en onze jeugdspelertjes om een mooi alternatief te vinden voor hun jaarlijkse kersttombola, die helemaal in de soep draaide door het gekende virus. Vandaar bedachten zij "Soep tot bij u op de soep". 

 

Hierbij kregen ze steun van de totale Breugelse gemeenschap en zelfs daarbuiten wat uitmondde in meer dan 500 liter soep die in het vroege ochtendgloren werd bereid in Tessenderlo door de #Looisesoepcentrale en om stipt 9 uur werd geleverd in Breugel. Daarna leverde het jeugdbestuur, in beperkte bezetting omwille van de Corona-maatregelen, een huzarenstukje om alle bestellingen om 10 uur klaar te hebben voor de bezorgers. Wim, Tom, Melissa, Leentje, Shanti, Sven, Peggy en Evelien stonden reeds klaar om half Breugel en omstreken van soep te voorzien.

 

In de namiddag ging het verder en nam het jeugdbestuur die al de hele dag in de weer waren met Patrick, Maarten, Kiran, Luc en Dominique over. Intussen arriveerde ook de Narafi-studenten Xander en Nathalie van de Brusselse filmschool voor een after-movie. Wat Breugel niet wist, was dat de echte tombola al getrokken was omstreeks half twee uit meer dan 150 bestellers die meer dan 3 soepen bestelden, wat genoeg tijd gaf om alle winnaars al tijdig van hun prijs te voorzien en de uiteindelijke winnares van een Jacuzzi weekend, Kelly, uit te nodigen om te toasten op haar overwinning.

 

Hierbij vindt u ook de foto's van de overige winnaars.

 

5e prijs - handdoekenset - Michel Vanbaelen

4e prijs - 200 spellendoos - Wout Brouns

3e prijs - reiskoffer - Ludo Dreesen

2e prijs - soepkoker - Hilde Daniels

1e prijs - weekendje Jacuzzi - Kelly Rooyackers

 Nogmaals dank aan ieder om deze actie te ondersteunen en wellicht tot een volgende editie.

Deze editie was mogelijk gemaakt door #renoworkzlehaen en #looisesoepcentrale.

Soepactie (7)
Soepactie (5)
Soepactie (8)
Soepactie (10)
Soepactie (9)
Soepactie (4)
Soepactie (6)
Soepactie (3)
Soepactie (1)
Soepactie (2)
Soepactie (5)
Soepactie (2)
Soepactie (1)
Soepactie (4)

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Soep tot bij u op de stoep
24/04/2021 \\ Jeugd

SOEP TOT BIJ U OP DE STOEP – ZATERDAG 24 APRIL 2020

 

In december kon onze jaarlijkse kersttombola voor de jeugd helaas geen doorgang vinden. Een hardnekkig virus gooide roet in het eten voor een deur-aan-deurtocht door Breugel. Daar lieten we het natuurlijk niet bij en het jeugdbestuur dacht… “Onze kersttombola draait in de soep, … hé soep, … dat is misschien een idee” en ze vonden met de Looise soepcentrale een partner om dit #coronaproof te laten verlopen. Daarnaast kwam ook Renoworkz Lehaen met een leuk idee om aan de actie te koppelen en ontstond “SOEP TOT BIJ U OP DE STOEP”, een traditionele soepactie, maar eigenlijk ook weer net dat tikkeltje meer, en gezien er ook wat elementen van de kersttombola, nou ja, paastombola in zijn vervat moet dit weer een topactie worden.

 

U kan kiezen uit drie verschillende soepen (zie folder) die afzonderlijk kunnen besteld worden of kiezen voor ons “SVB Soeppakket”. Voor elke bestelling van een “SVB Soeppakket” komt uw naam in de grote trommel terecht en maakt u kans op een aantal unieke prijzen (zie folder).


De soep wordt bij u aan huis geleverd (binnen een straal van 10 km rondom Breugel), en dit op zaterdag 24 april, waarbij u zelf kan aangeven voormiddag of namiddag.
Bestellen kan tot en met 17 april e.k..

 

De actie verloopt volledig #coronaproof en is in al haar componenten goedgekeurd door de veiligheidscel van de stad Peer conform de huidig geldende coronaregels.

 

Bestellen kan:

  • Via het invullen van een papieren bestelformulier dat u volgende week in elke Breugelse bus vindt, wat kan binnengebracht worden bij onze jeugdbestuursleden (zie folder)
  • Via een mailtje naar soepactie@svbreugel.be    
  • Via een online bestelformulier https://tinyurl.com/2hyhfjvw

Op beide formulieren wordt u gevraagd de naam of namen van uw favoriete SVB jeugdspeler aan te geven, als u dus iemand kent, vul de naam gerust in. Zijn of haar ploegje maakt hierdoor kans op een mooie verrassing. Kent u niet direct iemand, maar lust u graag soep of steunt u graag onze jeugd, geen probleem, dan laat u dit gewoon open.

 

Onze jeugd rekent op u in deze moeilijke tijden. Alvast dank !!

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Mosselfestijn 'Eet in uw kot'
06/03/2021 \\ Clubnieuws

Het mosselfestijn van SV Breugel is een jaarlijkse traditie voor velen. Honderden (ex-)spelers, ouders, supporters en sympathisanten vinden begin maart hun weg naar de kantine van SV Breugel. Zo ook vorig jaar op 5 en 6 maart 2020. Hier en daar werden er al wat ellebogen of voetjes gegeven in plaats van handjes en het Chinese Coronavirus was het gespreksonderwerp aan menig tafel. Een week later waren we met z’n allen in lockdown en niemand die toen kon vermoeden dat een mosselfeest, met z’n allen gezellig in de kantine, voor een hele lange tijd niet meer mogelijk zou zijn …

 

Eén jaar later, hoe graag we ook zouden willen, kunnen we jullie nog steeds niet ontvangen in onze gezellige kantine. Maar SV Breugel laat nooit een traditie verloren gaan ...


Daarom werd er in het vervolg van de succesvolle Kip&Rip Take-it-Home, dit jaar ook een Mosselfeest Take-it-Home editie georganiseerd.
Ondanks dit nieuwe concept verliep de verkoop erg goed en a
fgelopen zaterdag (06/03) stond het bestuur van SV Breugel, samen met enkele vrijwilligers, paraat om alle bestellingen klaar te maken.


Alles verliep netjes volgens de regels en de club SV Breugel dankt u allen voor jullie steun.

DSC_3083
DSC_3088
DSC_3093

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Mosselfestijn 'Eet in uw kot'
06/03/2021 \\ Clubnieuws

Het mosselfestijn van SV Breugel is een jaarlijkse traditie voor velen. Honderden (ex-)spelers, ouders, supporters en sympathisanten vinden begin maart hun weg naar de kantine van SV Breugel. Zo ook vorig jaar op 5 en 6 maart 2020. Hier en daar werden er al wat ellebogen of voetjes gegeven in plaats van handjes en het Chinese Coronavirus was het gespreksonderwerp aan menig tafel. Een week later waren we met z’n allen in lockdown en niemand die toen kon vermoeden dat een mosselfeest, met z’n allen gezellig in de kantine, voor een hele lange tijd niet meer mogelijk zou zijn …

 

Eén jaar later, hoe graag we ook zouden willen, kunnen we jullie nog steeds niet ontvangen in onze gezellige kantine. Maar SV Breugel laat nooit een traditie verloren gaan en daarom zal het Mosselfestijn 2021 doorgaan op zaterdag 6 maart a.s., volledig Corona-proof, en dit als Take-it-Home, een vervolg op onze succesvolle Rib&Kip in december 2020. Mosselen, videe, stoofvlees, vegetarische schotels, kindermenu’s, desserts en bijpassende wijnen kunnen door u besteld en afgehaald worden, allemaal opwarm-klaar of – in geval van de mosselen - kook-klaar. Om de kwaliteit en een Corona-proof levering te garanderen doen we weer beroep op onze vaste partners van het Mosselfestijn, de Mosselcentrale en Slagerij Grieten.

 

Oh ja, en als u wil en binnen een straal van 10 km woont, zijn we zelfs graag bereid uw bestelling op een vooraf afgesproken uur bij u langs te brengen.

 

Hoe kan u bestellen?

 

  1. Door onze folder – binnenkort in alle Breugelse brievenbussen-, in te vullen en binnen te brengen bij onze penningmeester, Heidi (Kerklaan 26, Kleine Brogel). U kan deze ook hier downloaden.
  2. Door de ingevulde folder in te scannen of gewoon uw bestelling per e-mail te versturen naar takeithome@svbreugel.be.
  3. Door uw bestelling telefonisch door te geven aan onze voorzitter, Davy, op het nummer 0475 910732.
  4. Of door eenvoudig ons bestelformulier in te vullen via deze link:

Amateurcompetities Voetbal Vlaanderen definitief stopgezet.
25/01/2021 \\ Algemeen

De crisiscel van de KBVB heeft unaniem beslist om een streep te trekken door alle amateurcompetities van het voetbal dit seizoen. Enkel 1e en 2e klasse, de beker bij de mannen en de hoogste klasse bij de vrouwen mogen nog gespeeld worden. 

De voetbalcompetitie van alle Limburgse reeksen van 1e provinciale tot 4e provinciale, alsook de reserven , U21, ... competities worden definitief stopgezet. Dat heeft de crisiscel van de Voetbalbond beslist.
Het seizoen 2020-21 wordt een blanco seizoen, dit betekend dat alle rangschikkingen zijn geannuleerd en dat er geen kampioenen zijn, geen stijgers of dalers worden aangeduid.

Jeugdvoetbal tot U13 blijft mogelijk.
Lees hier de volledige communicatie vanuit Voetbal Vlaanderen: 

Trainersstaf seizoen 2021-2022
14/12/2020 \\ Seniors


SV Breugel heeft voor volgend seizoen 2021-2022 een akkoord bereikt met de huidige trainersstaf:

Jürgen Cortjens T1
Maarten Jongeneelen T2
Guy Cortens Keeperstrainer


In deze uitzonderlijke competitie, die geen normaal verloop zal kennen, kwamen beide partijen nu al tot een akkoord om ook volgend seizoen samen te werken.

Ook met de spelerskern zal binnenkort gepraat (gebeld, videochat, ...) worden om samen verder te werken.  Het bestuur is alvast enthousiast om samen met de trainersstaf en de spelerkern, zowel dit seizoen als het komende seizoen de vooropgestelde doelen te kunnen bereiken . 

JÜRGEN CORSTJENS
T1

MAARTEN JONGENEELEN
T2

GUY CORTENS
Trainer Doelmannen

Dag van de vrijwilliger.
05/12/2020 \\ Club

Door de Verenigde Naties is 5 december uitgeroepen tot de 'Internationale Vrijwilligersdag' (International Volunteer Day). Een door de vrijwilligersorganisaties van de Verenigde Naties ingestelde dag om wereldwijd het vrijwilligerswerk respect te tonen en te promoten.

Ook onze hoofdbestuursleden zijn vrijwillgers die bijna dagelijks bezig zijn met het runnen van onze club SV Breugel.
Ieder heeft zijn specifieke taak, maar alles gebeurt in samenspraak met de andere leden;
dat gaat van het organiseren van de eetdagen, het zorgen dat de administratie van de spelers in orde is, tot het regelen van de trainingsoutfits en wedstrijdtenues, ... en zoveel meer. 

Ze moeten ook altijd een blik op de toekomst hebben om zo steeds voorbereid te zijn op zowel de organisatorisch - als financiële uitdagingen van een voetbalclub in het Belgische provinciale voetbal.

En ze doen dat goed !!

Daarom een dank u wel aan Paul, Heidi, Freddy, Kiran, Dominique en Davy !!

Heropstart voetbalseizoen 2020 - 2021
02/11/2020 \\ Algemeen

Voetbal Vlaanderen geeft perspectief voor de heropstart van het voetbalseizoen 2020 - 2021. 
De voetbalcompetities in Vlaanderen hervatten op 9 januari 2021.  Maar deze lange onderbreking heeft natuurlijk het gevolg dat het verdere verloop van de competitie niet zijn normale gang zal gaan.  Zo zullen er geen periodekampioenschappen zijn en worden ook de eindrondes geschrapt.  Ook komen er midweekspeeldagen om te proberen om de competitie volledig af te werken.

Dit alles heeft Voetbal Vlaanderen vandaag, maandag 2 november, bekend gemaakt.


4e provincial reeks B hervat dus, als de omstandigheden het toelaten, in het weekend van 9 & 10 januari 2021. Dit geldt ook voor de jeugdcompetities.
De jeugd (voor SVB zijn dat de U6, U8, U9, U11 & U21) starten met een nieuwe wedstrijdkalender, terwijl bij de seniors de initiële volgorde van de speeldagen blijft behouden. Voor het eerste elftal staat speeldag 7 tegen K. Opglabbeek B op het programma en voor de reserven betekent dit een verplaatsing naar Lindeboys Leut op zaterdag 9 januari.

Omdat er geen eindrondes zijn, worden de stijgers en dalers (behalve de 1e plaats en de laatste) over de reekse heen aangeduid. Daarvoor worden de clubs die op dezelfde plaats eindigden (tweedes,…, voorlaatsten..) in het eindklassement van de verschillende reeksen onderling vergeleken (coëfficiënt op basis van aantal punten, zeges, gespeelde wedstrijden, enz...).

Dat systeem van stijgers en dalers over de reeksen heen wordt overigens al gehanteerd, als de competitie stopgezet moet worden, nadat de meerderheid (helft + 1) van de clubs minstens éénmaal tegen elkaar gespeeld heeft of 50% van de geplande wedstrijden gespeeld heeft.

Wordt de competitie vóór halfweg stopgezet, dan wordt het kampioenschap geannuleerd en zijn er dus geen stijgers of dalers.


Volledig bericht Voetbal Vlaanderen, lees HIER.

Artikel in Het Belang van Limburg, lees HIER.Wedstrijden jeugdteams SV Breugel opgeschort. Trainingen blijven doorgaan.
23/08/2020 \\ Jeugd

UPDATE SV BREUGEL JEUGD - 23/10/2020:

Het aantal besmettingen met Covid-19 neemt toe en vele clubs in de regio zijn al in meer of mindere mate getroffen. Bovendien zijn de adviezen van sportfederaties en overheden nogal tegenstrijdig en lijkt het ons beter, wat er dan ook nog beslist gaat worden in de komende uren en dagen, om net als vele andere clubs - als SV Breugel - zelf onze verantwoordelijkheid op te nemen.
Vandaar hebben wij na grondig overleg met afgevaardigden en ouders, beslist om de wedstrijden van onze jeugdploegen tot nader order op te schorten.

Wel blijven we het advies van Sport Vlaanderen en Voetbal Vlaanderen om te #blijvensporten volgen en willen we graag de trainingen van de jeugdploegen U6, U8, U9 en U11 laten doorlopen, uiteraard zolang het ons wettelijk is toegestaan.
We rekenen hierbij op onze fantastische staf van jeugdtrainers en afgevaardigden, alsook op de ouders van onze jeugdspelers, om alles #coronaproof te laten verlopen in de komende weken.

We volgen de situatie uiteraard op de voet en zullen tijdig communiceren over vervolgstappen.

CORONA UPDATE 31/10/2020 :

Naar aanleiding van de recente maatregelen van federale en Vlaamse overheid en in lijn met het advies van Voetbal Vlaanderen, hierbij nog een korte update met betrekking tot de activiteiten bij SV Breugel:

Onze seniors en U21 zullen tot nader order niet meer trainen en geen wedstrijden meer spelen. We hadden dit zelf reeds beslist tot 2 november, maar dit wordt in lijn met de maatregelen nu ook officieel doorgetrokken ‘tot nader order’. We volgen de situatie op de voet en houden jullie op de hoogte van mogelijke aanpassingen.

Onze jeugdploegen U6, U8, U9 en U11 mogen officieel nog trainen en zelfs vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen ploegen uit de omgeving. Van dit laatste zullen wij voorlopig geen gebruik maken, omdat we hierbij ook verschillende volwassenen samenbrengen, wat ons niet verstandig lijkt.
Wel willen we graag onze spelertjes de mogelijkheid geven om te blijven trainen in hun eigen bubbel. We hebben intussen de aanvangsuren en einduren van de trainingen van verschillende groepen uit mekaar getrokken om zoveel mogelijk samenscholing van ouders te voorkomen.
Tevens geldt mondmaskerplicht bij het brengen en ophalen van de kinderen.

We hopen hierbij als club bij te dragen aan het mentale welzijn van de kinderen in lijn met het advies van de overheid en Voetbal Vlaanderen. Wel mag niemand verplicht worden of dient niemand zich verplicht te voelen om te komen trainen.


Teamfoto's jeugd U6, U8, U9 & U11
11/10/2020 \\ Jeugd

Afgelopen zondagvoormiddag waren alle jeugdteams actief op de velden van Sportpark 'Achter de Run-Inn'. De ideale gelegenheid dus om de teamfoto's te maken van de U6, U8, U9 en U11.

Bekijk ze hieronder.


Natuurlijk zijn er ook een paar actie foto's gemaakt tijdens de wedstrijden van de Breugelse jeugdteams en deze zullen in de loop van de komende week op de website te bezichtigen zijn.  We houden jullie op de hoogte via onze sociale media.

doelmannen 2020-2021
U11 2020-2021
U9 2020-2021
U8 2020-2021
U6 2020-2021

Competitie seniors stil gelegd.
13/10/2020 \\ Algemeen

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste in zitting van 13 oktober dat de competities van de seniors wordt stilgelegd, de jeugdcompetities blijven wel doorgaan:

  • Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.

  • Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reservenHet volledige artikel op : www.voetbalvlaanderen.be


Bericht van het bestuur van SV Breugel:

Zoals jullie via diverse kanalen reeds vernomen hebben, heeft Voetbal Vlaanderen gisteren de beslissing genomen om het provinciaal voetbal voor ‘onbepaalde tijd’ stil te leggen. Dit als gevolg van een eerdere beslissing van minister Weyts om de kleedkamers in sportclubs te sluiten. Het aantal Covid-19 besmettingen stijgt immers snel. Na rijp beraad heeft het bestuur van SV Breugel dan ook beslist om alle trainingen en wedstrijden van eerste elftal, tweede elftal, U21 en derde elftal (veteranen) stop te zetten tot en met 2 november. Hoewel trainingen en vriendschappelijke wedstrijden niet verboden zijn, achten wij het in eerste instantie gezondheidstechnisch niet opportuun gezien het groeiend aantal besmettingen, deze door te laten gaan zonder direct perspectief op een hervatting van de competitie. Vandaar zal het bestuur op 2 november opnieuw beraadslagen betreffende vervolgstappen op basis van de dan aanwezige informatie.

 

Onze jeugdploegen (U6, U8, U9 en U11) blijven wel trainen en spelen, gezien het lagere risico op besmetting. Wel vragen we aan onze jeugdspelers, hun ouders en begeleiders om zowel tijdens thuis-als uitwedstrijden de geldende algemene Corona-maatregelen alsook mogelijke extra maatregelen opgelegd door de te bezoeken club grondig op te volgen en na te leven.

#SAMENSOLIDAIR #SAMENTEGENCORONA


De elftallen en spelers van de maand.
02/10/2020 \\ Seniors

Daar zijn ze weer!!  De referendums speler en elftal van de maand.

Voor Het Belang van Limburg zijn ze al aan hun 19e seizoen bezig met dit referendum En sinds een tweetal seizoenen is er ook de website 'Provinciaal Voetbal Limburg' en daar kiezen ze sinds dit seizoen ook een speler van het jaar.

De opzet is voor beide hetzelfde; de trainers mogen punten geven aan de spelers van de tegenstrever. Die punten worden opgeteld en zo komt er elke maand een elftal van de maand in de bus via HBvL. En is er een speler van de maand op de site van Provinciaal Voetbal Limburg terug te vinden.  Op het einde van het seizoen worden dan de laureaten voor 'Provinciaal Voetballer van het jaar' bekend gemaakt.  Bij HBvL ging de uitreiking altijd gepaard met een feestje in de Versuz waar de spelers wel naar uitkeken wanneer één van het teamgenoten bij deze laureaten zat, maar in deze Covid-19 tijden zal van dit feestje vooralsnog geen sprake zijn.  

Voor de maand september had Breugel alvast één speler in het 'Elftal van de maand in 4e provinciale B' staan.
Raf Theunissen (foto) was de gelukkige!  Hij was ook terug te vinden in de voorlopige Top 5 van Speler van jaar op de website Provinciaal Voetbal Limburg.

Voorbeschouwing 4e provinciale reeks B
09/09/2020 \\ Seniors

De start van  het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur.  Met een weekje vertraging gaan we eraan beginnen. Speeldag 1 is alvast uitgesteld tot woensdag 11 november, dus starten we dit weekend met speeldag 2 van de wedstrijdkalender.
Laten we hopen dat alles goed blijft gaan met ieders gezondheid en dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat de cijfers van het welgekende virus niet de hoogte in gaan.
Een normaal verloop competitie is waar iedereen naar hunkert en in de voorbereidingswedstrijden is alvast gebleken dat dat moet lukken.

Het is natuurlijk koffiedik kijken wat het seizoen in 4e provinciale B ons zal brengen, maar als we naar de klassementen van vorig seizoen kijken kunnen we misschien toch een zéér voorzichtige voorspelling doen.

Sporting Winterslag heeft een paar kleppers in huis en is misschien wel de grote favoriet voor dit kampioenschap. Vorig seizoen eindigde het op de tweede plaats in 4B, maar door de wiskundige berekening van de voetbalbond mochten ze als tweede gerangschikte toch niet promoveren naar 3e provinciale.  Hetzelfde geldt voor de nieuwe fusieclub Waterloos-Voorshoven VV (Waterloos VV werd derde vorig jaar).  WaVo wordt misschien wel de grootste uitdager voor het kampioenschap, maar voor hun wordt het dit seizoen natuurlijk ook een uitdaging om van twee clubs één goed draaiend geheel te maken zowel op als langs het veld.
SSD Opoeteren (degradatie uit 3e prov.) heeft de ambitie uitgesproken om mee te doen aan de top van het klassement en zo hun verloren plaats in 3e provinciale terug in te nemen.
Voor de rest zijn er waarschijnlijk een heel deel teams die een plaats in de top 5 mogen ambiëren, zoals Sporting Grote Brogel, SK Heusden 06, HW Zonhoven, Paal-Tervant B, HO Molenbeersel en ook Lommel Kolonie wordt hoog ingeschat.  SV Breugel zal zich daar ook moeten tussen nestelen en er een spannend seizoen van maken.
Maar de andere teams mogen we natuurlijk ook niet uit het oog verliezen, Heidebloem Wijshagen is een stabiele club die misschien dit jaar wel eens verrassend uit de hoek kan komen en datzelfde is ook van toepassing voor LS Leut.  Sporting Ellikom en Lanklaar VV eindigde afgelopen twee seizoen in de bodem van het klassement en zullen er alles aan doen om dit seizoen beter te doen.  Van de B-teams - FC Eksel B, Dilsen-Stokkem B en K. Opglabbeek B - is het moeilijk te voorspellen met welke samenstelling en ambitie zij aan de start van de competitie zullen staan. De afgelopen jaren is gebleken dat deze B-teams steeds sterker voor de dag komen.

Maar zoals al eerder gezegd is het zeer moeilijk om al grote voorspellingen te doen en zullen we na een paar speeldagen een nieuwe analyse maken. Dan zal het duidelijker zijn wie we bovenaan het klassement zullen zien strijden voor de prijzen.

Inhuldiging verlichting A-veld.
30/08/2020 \\ Algemeen

Een dagje voetbal bij SV Breugel. 
Van de 80% regen die voorspeld was boven Noord-Limburg was geen druppel te voelen boven Kleine-Brogel.  Geen regen dus, maar wel een verwarmend zonnetje en 100% voetbalambiance aan sportpark ‘Achter de Run-Inn’.
De voetbaldag bij SVB begon om 14h00 met de match van de U21 tegen Sparta Lille.  Een stevig pot voetbal van onze adolescenten en een ideale voorbereidingsmatch voor de competitie die volgend weekend begint.  De eindstand was 3 – 5 in het voordeel van Sparta Lille.
Daarna stond er een heuse internationale wedstrijd op het programma; onze U11 kregen het Duitse SV Horbach als tegenstander. Voor de wedstrijd klonken nationale hymnes van beide landen over de Breugelse voetbalvelden, waarna de U11 het beste van zichzelf gaven tegen hun leeftijdsgenoten van het sterke Duitse team.
Vervolgens werden de oude gloriën nog eens van onder het stof gehaald.  Verschillende oud spelers van SV Breugel waren bereid om op deze memorabele dag voor SV Breugel hun voetbalkunsten nog eens te tonen op het A-veld.  De 3e ploeg van SV Breugel was hun tegenstander.  De eerste helft ging erg gelijkopgaand en ging men rusten met een onverdiende 1 – 0 achterstand voor de All-Stars.  Na de sportdrankjes tijdens de rust was het vet van de soep bij de meeste van de oude gloriën en liep de score op.  Wel mocht de 82 jarige Henri Leen nog een invalbeurt maken en scoorde meteen ook een pracht van een doelpunt!
De dag werd afgesloten met een wedstrijd van  het eerste elftal tegen Sparta Lille.  Zoals traditioneel ook weer een stevig potje voetbal. Helaas ging Breugel met een 0 – 4 eindstand het veld af in deze voorbereidingswedstrijd.  Maar dit was geen rem op het enthousiasme van deze memorabele avond waar toch heel wat volk was naar komen kijken. Hopelijk zien we hen allemaal terug op de volgende avondwedstrijd van SV Breugel.

Hierbij nog een extra dank aan alle vrijwilligers, want zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn geweest.

Wedstrijd : 3e ploeg SV Breugel - All-Stars Breugel

Boven v.l.n.r.:  Geert Braekers, Jeroen Smeets, Patrick Grobben, Werner Goossens, Jeroen Nijs, Maarten Oeyen, Daan Janssen, Wim Vaesen, Nico Biemans, Marc Timmerman,  Jimmy Lauwers, Tim Bex, Bart Jacobs, Robby Vanbaelen, Kim Camps, Henri Leen, Nick Lanckriet,  Guy Cortens, Rudi Daniëls, Tom Vanherck, Jelle Van Der Have, Nazih Ben Amar, Rudi Vrijssen, Tony Driesen.

Onder v.l.n.r.: Kris Esch, Ben Kelchtermans, Jef Vangaal, Jonas Vandael, Luc Dingenen, Bram Vanbaelen, Johny Schuurmans, Björn Kelchtermans, Jochen Heyligen, Jos Pellens, Tom Breemans, Gunther Ceelen, Guy Claes, Maarten Roeffaers, Bart Simons, Guido Wienen.

 

Wedstrijd : U11 SV Breugel - SV Horbach 1919 e.V.l 

Aftrap wedstrijd SV Breugel - Sparta Lille door Voorzitter Davy Tijssen en ere-voorzitter René Palmans.

Een nieuwe stukje geschiedenis geschreven bij SV Breugel.
27/08/2020 \\ Algemeen

Deze week wordt weer een stukje geschiedenis geschreven bij SV Breugel. Het A-veld is voorzien van een nagelnieuwe LED-verlichtingsinstallatie. Ongetwijfeld een nieuw kantelpunt in de rijke geschiedenis van het voetbal in Breugel.

 


Na de eerste wedstrijden gespeeld te hebben op een braakliggend terrein achter de Sint-Jozefzaal in 1965, stelde Guillaume Rooyackers zijn terreinen in de Kerkstraat (na de Peerse fusie omgedoopt tot Kerklaan) ter beschikking aan Sport Vereniging Breugel en op 19 mei 1966 werd het Sportterrein Breugel officieel geopend. De voorziene atletiekpiste is er nooit gekomen, maar wel zoveel andere mooie initiatieven.Tijdens het seizoen 1965-1966 deed een open ruimte in het ouderlijk huis van Guillaume Rooyackers (het huidige fiets-en biercafé Run Inn) nog dienst als kleedkamer, maar werd al vlug begonnen met de bouw van een eerste betonnen kleedkamerreeks, inclusief waterput met pompen en gasbekken voor warm water.


 

Een eigen clublokaal kwam er in 1969, door vrijwilligers opgebouwd met 20 m2 overblijfsel van een opgekochte barak op de Meulenberg (Houthalen), vervoerd op de platte wagen van Iven en onder bewind van clubboegbeelden Frie Daniëls en Charel Belmans, met vele vrijwilligers in mekaar gestoken. Het begin van onze huidige kantine.


 

In de jaren ’70 van de vorige eeuw volgden dan diverse verbouwingswerken, met de aanbouw van de keuken, W.C.’s en een tweede kleedkamerreeks.Daarna volgde de grote verbouwing van begin jaren ’80. Frie Daniëls stond opnieuw mee aan het roer, samen met Paul Vanbaelen en ‘ouwe getrouwe’ Henri Leen. Zij stuurden een heel legertje vrijwilligers aan. Het lijstje werkzaamheden in die tijd is oneindig met het nivelleren en opnieuw aanplanten van de terreinen, ballenvangers, nieuwe doelen, huidige kleedkamers, omheining A-veld, toegangsweg nivelleren, kelder cementeren, nieuwe vloeren, douches, … Alles op goed drie jaar tijd tussen 1980 en 1983.


 

In 1999 werd dan de inkom nog vergroot met een nieuwe berging en in 2000 het C-terrein genivelleerd. Daarnaast gebeurde nog verschillende kleine en grote aanpassingswerken (zoals de nieuwe verlichting op het C-terrein).


 

Daarna was het tijd voor het huidige bestuur om hun steentje bij te dragen en te voorzien in de investering voor nieuwe douches, automatische beregening en – last but not least – de nieuwe LED-verlichting, waardoor SV Breugel nu ook officieel avondwedstrijden mag en kan spelen.


 

Uiteraard is dit alles enkel mogelijk door de keiharde inzet van de bestuursploeg, maar – minstens zo belangrijk - de vele vrijwilligers en sympathisanten waarop SV Breugel mag rekenen. We hopen dat ook de komende jaren nog te doen!!


 

Daarnaast danken we ook al onze sponsoren, want ook zonder hen zou dit niet mogelijk zijn, waarbij de meeste bedrijven al jaren onze club steunen door dik en dun.
Heel specifiek naar het huidige project ‘nieuwe verlichting A-veld’ toe, denken we dan speciaal aan Bier-en Fietscafé Run Inn, Reno-en Gyprocwerken Sielan, Zonnepanelen, Airco’s en Electriciteitswerken Vg Technics, Thirion bestratingen, Vastgoedservice en Novilum.Om dit gedenkwaardig moment niet zomaar te laten passeren wordt er zaterdag 29 augstus, met inachtneming van de geldende veiligheidsmaatregelen, toch een beetje gevierd.
De Breugelse 'All Stars' komen nog eens samen om de 3e ploeg van SV Breugel partij te geven (meer info HIER)  en om 20h00 staat de eerste zaterdagavond wedstrijd voor het 1e elftal op het programma.  De buren van Sparta Lille komen op bezoek.

SUPPORTERS OP POST !!

Eerste voetbalwedstrijd SV Breugel (1965)

Staand: Kwanten Dries, Belmans Karel, Winters Dré, Lehaen Louis, Hofkens Charel.

Gehurkt: Dreesen Luciën, Coenen Jan, Swennen Guillaume, Plessers Jaak,

Lijnen Henry, Kwanten Louis

Installatie automatische beregeningsinstallatie C-veld (2016) en A- en B veld (2019).

Inhuldiging Sportterrein Breugel (19 mei 1966)

Burgemeester Voets en Voorzitter Verstraeten Georges

Ingebruiknamen nieuwe kleedkamers en nieuwe kantine in aanbouw (april 1982).


Opening houten kantine: 15 november 1969

Galamatch van de Breugelse All 'old' Stars tegen 3e ploeg SV Breugel.
25/08/2020 \\ Veteranen

In het kader van de inhuldiging van de nieuwe LED verlichting op het A-veld van SV Breugel gaat de 3e ploeg van SVB (ook wel eens de Veteranen genoemd) de voetbalstrijd  aan tegen de 'oude' Breugels gloriën.
Gelegenheids trainersduo Tony Driesen en Kris Esch brengen een sterrenteam tussen de lijnen.  Wat te zeggen van onderstaande namen!!  

Spelers All Stars:
Marc Timmerman
Tim Bex
Luc Dingenen
Rudi Vrijsen
Wim Vaesen
Gunther Ceelen
Maarten Roeffaers
Jochen Heyligen
Geert Braekers
Jeroen Smeets
Maarten Oeyen
Marc Geerts
Robby Vanbaelen
Werner Goossens
Stefan De Bruyne
Henri Leen
Jef Vangaal
Johnny Schuurmans
Verzorger: Danny Timmers

Volgende namen halen zelfs de selectie niet van dit sterrenteam :-) en zullen tevreden moeten zijn met een plekje op het Corona-proof terras:
Jean-Marie Timmerman, Eric Winters, Jan Leppens, Fons Winters en Jos Pellens.

Dit gaat geen 'walk in de park' worden voor de 3e ploeg.

De aftrap wordt gegeven door onze ere-voorzitter René Palmans


Wedstrijd start om 18h00 onder de stralende LED-verlichting.

Voorstelling nieuwe uitrusting jeugdteams
23/08/2020 \\ Jeugd

Afgelopen zaterdag mochten de jongens en meisjes van voetbalclub SV Breugel, na de zeer lange corona break, nog eens de wei in van sportpark “Achter de Run-Inn’ voor een wedstrijdje voetbal. Ze konden meteen de spiksplinternieuwe uitrusting uittesten. 


De zon was van de partij en de temperatuur was aangenaam zodat alle jeugdteams in perfecte omstandigheden hun wedstrijd konden afwerken.  Soms werd er gewonnen en soms werd er verloren, maar belangrijkste is dat er weer gevoetbald mag worden door de jeugd. 
Nogmaals vingers gekruist dat alles goed blijft gaan, zodat er begin september kan gestart worden met de competitie en dat we kunnen blijven voetballen.

Met dank aan onze shirtsponsors: Super Shopping Peltri, patisserie kwanten-vanesch, Fortis Bank Pelt, vzw Kleine Prins, Sportpark Achter de Run Inn en #8119.

SV Breugel op het WWW
19/08/2020 \\ Club

Zoals jullie hebben gemerkt hebben we de laatste maanden niet stilgezeten om onze website een facelift te geven. Hierdoor is deze overzichtelijker en zeer goed te bekijken vanuit diverse mobiele apparaten. De website is en zal de centrale plaats blijven voor alles rondom de club (clubwerking, kalenders, standen eerste ploeg, historie, fotoreportages, wedstrijdverslagen, ...).

Daarnaast hebben we aan onze Facebook-structuur gebouwd en een eigen Facebook-pagina... gebouwd, waar voortaan evenementen en instant-nieuws sneller en directer kan gebracht worden (zie link onderaan dit artikel).

De openbare discussiegroep SV Breugel (KBVB 8119) waar clubleden en sympathisanten openbaar nieuwtjes kunnen publiceren zal blijven bestaan en zelfs toegankelijk zijn via de nieuwe pagina. SV Breugel zal deze groep ook regelmatig met nieuwtjes blijven voeden, komende van website of Facebookpagina van de club.

Dus wil je op de hoogte gehouden worden van het allerlaatste nieuws van SV Breugel breng dan regelmatig een bezoek aan onze website, maar wordt ook zeker lid van onze community op facebook.


Eindfase van het project 'verlichting A-veld' nadert.
15/08/2020 \\ Algemeen

In hun bubbel zijn bovenstaande mannen al weken en maanden bezig om het project 'Verlichting A-veld' tot een goed eind te brengen.  Ze zijn al heel ver opgeschoten, want de eindfase nadert met rasse schreden.  En om alles betaalbaar en binnen het budget te houden, moet er natuurlijk heel veel zelf gedaan worden.
Deze zaterdagvoormiddag was het weer verzamelen geblazen en stond er voor de mannen een zeer belangrijk en secuur werkt op het programma. De lichtmasten moesten worden rechtgezet langs het A-veld.  Ditmaal kwam er zwaar materiaal aan te pas en moest er natuurlijk ook gezorgd worden dat het veld niet beschadigd werd.  Alles liep van een leien dakje en iets na de middag stonden alle 4 de masten recht.  Ook de bekabeling werd al doorgetrokken en zo is alles bijna klaar om binnen enkele weken de verlichting zelf te installeren.
Dank aan: Patrick Drieskens, Freddy Vanchaze, Dominique Goven, Henri Leen, Davy Tijssen, Jürgen Corstjens, Robbe Leijnen en Xander Huygels.  TOPPERS aan het WERK!!

Werken aan de prachtige voetbalvelden van SV Breugel.
13/08/2020 \\ Algemeen

Wie zeker niet heeft stilgezeten, en nog steeds niet stilzit, in deze rustigere periode op de Breugelse voetbalvelden is onze greenkeeper Henri Leen!

Alle velden liggen er weer uitstekend bij en wachten ongeduldig op de acties van de voetballer(tjes).  Op het B-veld moesten de sproeiers wel wat bijgesteld worden omdat niet alle zone's voldoende werden besproeid. Een klusje dat Henri weer netjes heeft opgelost.
Maar het A - en C veld liggen er als een mooie groene voetbaloasis bij.  Voor het A-veld kreeg Henri zelfs felicitaties van specialisten ter zake, met de melding 'het best verzorgde voetbalveld op het grondgebied van de stad Peer'.

Aan het A-veld worden er de komende weken nog enkele verbeteringswerken uitgevoerd.  Zo zullen er verschillende reclameborden rond het veld worden vernieuwd en staat de langverwachte plaatsing van de verlichtingsmasten ook in de steigers.

Geen seniores voetbalwedstrijden en jeugdtornooien t.e.m. 25 augustus
28/07/2020 \\ Jeugd & Seniors

Voorlopig dus nog geen voetbalwedstrijden voor 1e Elftal, Reserven en U21 tot en met 25 augustus. Ook tornooien mogen niet georganiseerd worden in deze periode; dus de Breugel Cup 2020 zal niet kunnen doorgaan.
Trainingen voor zowel jeugd en seniors zijn wel toegestaan, alsook vriendschappelijke wedstrijden voor de jeugd (t.e.m U17), tenzij deze richtlijn aangepast (lees; verboden) wordt door de provinciale of lokale overheid, maar dit is vooralsnog niet het geval.

LEES MEER op website Voetbal Vlaanderen: KLIK HIER

Eerste wedstrijd U6 SV Breugel
02/08/2020 \\ Jeugd

Voor de grote jongens is het voorlopig nog een tijdje wachten vooralleer ze een wedstrijd mogen spelen en is het ook nog bang afwachten wanneer de competitie effectief zal starten.
Maar onze allerjongste mochten deze zondagnamiddag het seizoen wel al aftrappen met een vriendschappelijk matchke tegen de U6 van Kaulille FC.
Alles werd natuurlijk georganiseerd volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen.
Voor de meeste spelertjes was het hun eerste wedstrijd.  Vooral de elleboogjes (als begroeting natuurlijk) i.p.v. de handjes vonden ze leuk.

Eerste training seniors seizoen 2020-2021
23/07/2020 \\ Seniors

En na de jeugd zijn nu ook de grote jongens aan hun voorbereiding van het voetbalseizoen 2020 - 2021 begonnen.
Geen traditionele bosloop als eerste training, maar er werd gewoon verzamelen geblazen op de voetbalvelden van Kleine-Brogel om er meteen in te vliegen met het veldwerk.
Volgende week donderdag (29/07) staat er al een eerste voorbereidingswedstrijd op het programma. In het kader van de Beker van Peer wordt er om 19h00 op het veld van Sporting Grote Brogel tegen Racing Peer gespeeld. 

Start jeugdtrainingen seizoen 2020-2021
22/07/2020 \\ Jeugd

De zomervakantie ziet er voor veel kinderen dit jaar toch net ietjes anders uit en daarom besliste het jeugdbestuur om de trainingen voor de jongste spelertjes iets vroeger te starten dan andere seizoenen.  Natuurlijk alles nog altijd volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. Afgelopen zondag zijn onze jongste leden al van start gegaan met de trainingen. In de voormiddag werd er op de Breugelse velden getraind. Om daarna de voetjes onder tafel te schuiven voor een middagmaal.  Daarna werd, samen de ouders, de verplaatsing gemaakt naar de speeltuin om daar de teambuilding verder te zetten.
De opkomst en het weer was uitstekend, dus het was een goede start van de voorbereidingen.  Laten we hopen dat alles zo kan blijven lopen. Daarom zorg niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor de anderen en vingens gekruist dat de competitie vlot van start kan gaan.

Afsluiting seizoen Jeugdteams

21/06/2020 \\ Jeugd

De maanden mei en juni zijn normaal erg druk voor de jeugd van SV Breugel. Naast diverse jeugdtornooien, volgt traditiegetrouw onze seizoensafsluiter met wedstrijden tegen de ouders en deelt de club mee in een afsluitend seizoensuitstap voor iedere afzonderlijke groep. Ook dit jaar stond dit alles opnieuw op het programma, maar was het een oorspronkelijk onbeduidend virus, wat uiteindelijk nog heel veel roet in het eten heeft gegooid.

Maar we zouden SV Breugel niet zijn, mochten we er toch niet alsnog het allerbeste van te maken. Want zodra de GEES het licht op groen zetten om de trainingen te hervatten, waren onze trainers er als de kippen bij om toch nog wat trainingen in te lassen. We waren trouwens in Noord-Limburg één van de eersten en zeker één van de weinigen, die terug zijn opgestart. Dit heeft zelfs aandacht gekregen in de nationale pers. Uiteraard was dit enkel mogelijk door een stevige extra inspanning van onze trainers, die hun trainingen, in eerste instantie, dan ook nog eens helemaal moesten herschrijven voor het 1,5 metervoetbal en zeer correct dienden om te gaan met de hygieneregels. Dit gebeurde met dezelfde gedrevenheid waarmee ze, samen met hun afgevaardigde, al het hele seizoen klaar staan voor hun jongens en meisjes.

De seizoensafsluiter kunnen/mogen we helaas niet laten doorgaan en het uitje hebben we dan maar vervangen door een zeer groot zak snoep, na de laatste training, maar willen ook langs deze weg graag al onze spelertjes en speelstertjes bedanken voor hun inzet, ouders en grootouders voor de aanmoedigingen, maar in het bijzonder ook een woord van dank aan onze technische/sportieve staf: Patrick Grobben, Patrick Houben, Dominique Goven (U10), Nancy Boonen, Geert Peeters, Heidi Ulenaers (U9), Maikel Goven, Stephan Van Lommel (U8), Robbe Leijnen, Thomas Kwanten, Shanti Vandervelden (U7), Huge Dreesen, Ferre Vantienen, Bieke Linden (U6).

In de week van 15 juli hervatten wij de trainingen voor het volgende seizoen.

Startvergadering + voorstelling nieuwe spelers seniors

18/06/2020 \\ Seniors

Nieuwe spelers seizoen 2020-2021.  van links naar rechts: Niels Winters, Jordi Theunis, Wout Trippaers, Senne Oyen, Marnick Vanelderen, Sven Droeshout, Raf Theunissen, Jarno Verberne, Alexander Schrooten, Dimitri Gregoire, Kevin Buschgens, Guy Cortens (KT), Maarten Jongeneelen (T2), Ronny Nijssen (T U21), Jonas Theunis, Jürgen Corstjens (T1), (onbreken op de foto: Rob Hoydongs, Kobe Daniëls, Bram Luyckx, Pieter Vanerum)

Deze zondag voormiddag werd er door de seniors van S.V. Breugel voor het eerste verzamelen geblazen voor het komende seizoen 2020 - 2021. Traditioneel is de startvergadering een eerste kennismaking van de spelerkern. Het afgelopen seizoen werd nog eens overlopen door het bestuur. Maar het vreemde einde door het alomgekende virus en jammer genoeg ook de degradatie tot gevolg, werd achter zich gelaten.

Met een fel vernieuwde spelerskern en gezonde ambitie werd er door bestuur en trainersstaf al snel vooruit gekeken naar het nieuwe voetbalseizoen 2020 - 2021. De nieuwe jongens werden voorgesteld (zie onderstaande foto) en er werd ook een overzicht gegeven van het zomerprogramma. Dat ziet er lichtjes anders uit als andere jaren. Omdat de eerste wedstrijden pas vanaf 1 augustus mogen plaatsvinden wordt er ook later gestart met de groepstrainingen. Maar iedereen kreeg wel een individueel trainingsprogramma mee om voor de start van de voorbereidingswedstrijden toch met de nodige intensiviteit aan de basisconditie te werken.

INKOMENDE TRANSFERS:

Raf Theunissen (van Achel VV)

Jarno Verberne (van Achel VV)

Pieter Van Nerum (van Achel VV)

Niels Winters (van Esperanza Pelt)

Senne Oyen (van Sporting Wijchmaal)

Kevin Buschgens (van Lindeboys Sp. Leut)

Rob Hoydongs (van Racing Reppel)

Wout Trippaers (van Hechtel FC)

Sven Droeshout (van Achel VV)

Marnick Vanelderen (van Racing Peer)

Bram Luyckx (van Lindelhoeven VV)

Jonas Theunis (van Sporting Wijchmaal)

Jordy Theunis (vrij)

Kobe Daniëls (van Hechtel FC)

Dimitri Gregoire (van Sporting Aalst)

Alexander Schrooten, Brent Verdonck en Niels Evens maken de overstap van de jeugd naar de U21.

UITGAANDE TRANSFERS:

Ridah Vanherck (naar KFC Hamont 99)

Dries Foqué (naar KFC Hamont 99)

Tanju Burhan (naar Lindelhoeven VV)

Anthony Duisters (naar Peer SV)

Roy Willekens (naar Peer SV)

Tom Vanbroekhoven (naar Excelsior Hamont)

Jenthe Paesen (naar Kaulille FC)

Jeroen Camps (naar Peer SV)

Thomas Driesen (?)

Ordones Realpe Antonio (?)

Yentl Pollock (Peer SV)

Roy Vanden Boer (naar Peer SV)

 

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be