1e Elftal

Eindronde 4e provinciale – Heenwedstrijd ronde 1 : zondag 15 mei 2022 – 18h00

FC EENDRACHT HOUTHALEN  – SV BREUGEL 1 - 1

Wedstrijdverslag   :

Het was een hevige wedstrijd met weer veel gele kaarten (aan de kant van de tegenstander). Breugel kwam na 15 minuten via een doelpunt van Jonas Theunis op voorsprong. Helaas in de slotminuut kwam de thuisploeg toch nog langszij via hun sterke spits. Echter deze spits liep daarna tegen zijn tweede gele kaart van de match aan en zal dus geschorst zijn voor de terugmatch.

Die terugwedstrijd staat gepland nu woensdag 18 mei om 20h00.

Supporters op post en hopelijk komen jullie weer massaal ons team steunen naar de overwinning en de promotie !!

Opstelling: Matthias Scheelen, Jordy Theunis, Niels Winters, Lieven Hendrikx, Wouter Jongeneelen, Rob Hoydongs, Bjorn Nijssen (73”), Jonas Theunis , Bram Luyckx, Kevin Teirlinck (85’), Joren Vrijsen (90’)

Wisselspelers : Robbe Leijnen, Tiemen Swennen (73’), Mikey Prinsen (90’), Céderic Jacobs (85’)

Doelpunten  :  Jonas Theunis

Gele kaart  : Joren Vrijsen