1e Elftal

Speeldag 13 : Zaterdag 26 november 2022 – 19h30

SV BREUGEL – EENDRACHT HOUTHALEN 9 - 3

Wedstrijdverslag   :

Wie doelpunten wil zien in de provinciale reeksen moet tegenwoordig bij SV Breugel zijn.  Vorige week kregen ze er tien om de oren, maar deze week recht SV Breugel de rug en knalde er zelf 9 tegen de netten.  Enig minpuntje, ze kregen toch ook nog 3 doelpunten tegen.
De wedstrijd begon uitstekend voor SVB. Na 8 minuten spelen kon aanvaller Dieter Thys de 1 – 0 binnentrappen.  Nog voor een kwartier spelen kon Martijn Geens en nog eens Dieter Thys Breugel op een 3 – 0 voorsprong brengen.  Bij de bezoekers liep het voor geen meter en dit leidde tot grote frustratie. In minuut 37 volgde een logische gele kaart en binnen de twee minuten gevolgd door nog eens 2 gele (waaronder een dubbele gele en dus rode kaart) en een rechtstreekse rode kaart voor de bezoekers. De betreffende jongens werden terecht richting kleedkamer gestuurd.  Eendracht Houthalen dus verder met 9 spelers.
Na de rust kregen de bezoekers in minuut 47 een penalty toegekend.  Deze 11-meter werd binnengetrapt (3 – 1).  Maar Breugel drukte daarna terug onmiddellijk door en kon de score aandikken met 2 doelpunten via Wouter Jongeneelen en Martijn Geens.  Maar daarna weer concentratieverlies en Houthalen prikte nog een doelpuntje tegen (5 -2). Maar geen paniek bij geel-rood want op het uur trapte Bram Luyckx de 6 – 2 voorbij de bezoekende doelman.  Daarna was het de beurt aan de invallers. Zowel Björn Nijssen, Niels Lemmens en Roy Willekens kwamen van de invallersbank en wisten daarna de netten bol te zetten.  Tussendoor kon de nummer 9 van Eendracht voor de derde keer tegen scoren en zo was de stand na 90 minuten 9 – 3.

Opstelling : Matthias Scheelen, Mike Eben, Wouter Jongeneelen, Jens Dujourie, Dieter Thys (69’), Bram Luyckx (73’), Jens Jansen, Niels Winters, Martijn Geens (60’), Rob Hoydongs (60’), Joren Vrijsen

Wisselspelers: Niels Lemmens (69’), Kurt Loenders (73’), Roy Willekens (60’), Bjorn Nijssen (60’)

Doelpunten  : Dieter Thys (2x), Martijn Geens (2x), Wouter Jongeneelen, Bram Luyckx, Bjorn Nijssen, Niels Lemmens, Roy Willekens.

Gele kaart  : -
Rode kaart   :  -

Trainer: Guy Claes (T1), Maarten Jongeneelen (T2)

Afgevaardigde: Guido Wienen