In de kijker

Vrijwilligers in de kijker

WEEK VAN DE VRIJWILLIGER van 25 februari tot en met 5 maart.

Wanneer je op sportpark ‘Achter de Run-Inn’ aankomt en richting de kantine loopt, loop je al gauw een aantal mensen tegen het lijf die als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan de club. Vrijwilligers, je ziet ze niet allemaal maar ze zijn er altijd als je ze nodig hebt. Zij zijn het kloppend hart van onze mooie club. Of dat nu de afgevaardigde, de secretaris, de scheidsrechter of iemand van het kantinepersoneel is; ze zijn allen even belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen die bij de club is als sporter of supporter een leuke dag of tijd heeft.


Zonder hun zou onze club SV Breugel niet bestaan ! 

Daarom uit de grond van ons hart, en niet enkel deze week tijdens de week van de vrijwilligers. BEDANKT voor ALLES en ALTIJD!
We gaan op regelmatige tijdstippen onze vrijwilligers eens in de kijker zetten, want met al deze vrijwilligers maken we een sterke club.

Vrijwilligers in de kijker

PAUL ROEFFAERS Gerechtigde correspondent
Lees meer ...

HENRI LEEN Terreinmeester
Lees meer ...

JOSÉ JANSEN & GUIDO WIENEN 
Kantine & Afgevaardigde
Lees meer ...

HEIDI, PAUL, FREDDY, KIRAN, DOMINIQUE & DAVY 
Het hoofdbestuur
Lees meer ...

PATRICK, PAUL & JOCHEN
De scheidsrechters
Lees meer ...

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be