Vrijwilligersfeest SV Breugel

Zoals menig voetbalploeg inVlaanderen, doet ook SV Breugel beroep op een klein leger van vrijwilligers.
Denken we hierbij aan de mensen die elke weekend en tijdens de donderdagavond de kantine van de lokale voetbalploeg open houden. Daarnaast zijn er ook nog de vrijwilligers die instaan voor een vlot verloop van de thuiswedstrijden van zowel de jeugd als de seniors, het onderhouden van de voetbalvelden of een helpende hand bij de eetdagen. En dan vergeten we nog andere vrijwilligers die al dan niet achter de schermen de handen uit de mouwen steken om SV Breugel te brengen tot waar het nu staat, geen voetbal zonder vrijwilligers met andere woorden.
En als dank trakteerde het bestuur van SV Breugel afgelopen zaterdag al dezevrijwilligers op een barbecue.

Meer foto’s: https://photos.app.goo.gl/meixWYmEMWgjW8Lj8