TRANSFER NIEUWS

Transfernieuws seizoen 2023-2024

Update 25/07/2023


SV Breugel heeft voor volgend seizoen 2023-2024 een akkoord bereikt met de volgende trainersstaf:


Ken Debauve (T1)

Burhaneddin Budak (T2)
Guy Cortens (Trainer Doelmannen)


Inkomende transfers:

Senne Vrijsen (van Sp. Lille)

Siebe Beijk (van Lommel Kol).

Dennis Kuyken (van Kattenbos Sp.)

Wout Trippaers (vrij)

Brent Driesen (ex-Esperanza Pelt)
Bert Craeghs (van SV Herkol)
Jens Spooren (ex-Achel VV)Uitgaande transfers: 

Rob Hoydongs (naar ?)

Matthias Scheelen (naar Sp. Wijchmaal)

Nicholas Scheelen (naar Sp. Wijchmaal)

Nick Vriens (naar Sp. Grote Heide)

Dieter Thys (naar KFC Hamont 99)

Céderic Jacobs (naar Rauw Sport Mol)
Maak kennis met Dennis Kuyken. Nieuwe speler van SV Breugel voor het seizoen 2023-2024. Dennis komt van Kattenbos Sport en komt de Breugelse (flank)aanval versterken.

Welkom bij SV Breugel, Dennis !!

SV Breugel was ook nog op zoek naar een extra doelman en vond die in de naam van Brent Driesen. Brent was een vrije speler maar behoorde in het seizoen 2019-2020 tot de kern van 3e amateurclub Esperanza Pelt. Na 2 sabbatjaren neemt hij de handschoenen terug op en heeft dus getekend bij SV Breugel.

Welkom, Brent !!

Wout Trippaers trekt na een sabbatjaar terug de voetbalschoenen aan en zo komt de rijzige aanvaller de Breugelse kern versterken.  Nog een voormalige jeugdspeler die terugkeert naar Sportpark 'Achter de Run-Inn'.  Welkom Wout en veel succes komend seizoen !!

Jens Spooren komt de spelerskern van SV Breugel verstreken.  Een transfer die in laatste instantie nog gerealiseerd werd.  Jens was een tijdje uit met een blessure en wil als voetballer de draad terug oppikken bij SV Breugel.  Hij speelde in het verleden bij Overpelt VV, KFC Mol-Wezel en de laatste club waar hij actief was was Achel VV.

Nog een nieuwe speler voor het komende seizoen is Siebe Beijk. Siebe speelde in het verleden voor Kadijk SK, Sparta Lille en was vorig seizoen actief bij GT Lommel Kolonie.

Hij komt dit seizoen het Breugels middenveld versterken. Welkom bij de Breugelse voetbalfamilie, Siebe !

Senne Vrijsen komt er weer voor SV Breugel voetballen!  Senne was voordat hij actief was bij Sparta Lille reeds actief bij SV Breugel. Op de Breugelse voetbalvelden doorliep hij ook een groot deel van de jeugdopleiding, voordat hij naar Lindelhoeven VV vertrok.  Nu komt hij dus terug naar het Breugelse nest, maar we zullen nog even moeten wachten want door een blessure zal hij pas in de loop van het seizoen kunnen aansluiten.
Alvast beterschap en welkom op de club, Senne !!

We hebben nog één inkomende transfer in petto ...

Bert Craeghs voetbalt het komende seizoen voor SV Breugel !!!

Eigenlijk is het 'terug' voor SV Breugel voetballen , want hij begon op 6 jarige leeftijd bij de jeugd van SV Breugel om vervolgens zijn jeugdopleiding verder af te werken bij Bocholter VV en vervolgens bij 2e nationaler Lommel SK. Daarna trok hij richting Meeuwen SK in 1e provinciale waar hij zich in de kijker speelde van bevorderingsclub Esperanza Neerpelt. Hij bleef in het nationale voetbal na de transfer naar SK Bree. Net voor fusie met GS Beek maakte hij de overstap naar 1e provincialer SV Herkol. Bij onze buren was hij één van de sterkhouders, speelde er 6 seizoenen en was vorig seizoen nog speler-trainer bij Herkol. Nu komt hij dus terug voetballen in zijn eigen dorp, Kleine-Brogel. De plaats waar het begon voor hem. De supporters van Breugel kunnen zo nog een paar seizoenen genieten van deze Breugelse kanjer in Sportpark 'Achter de Run-Inn'.

Welkom terug, Bert !!

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be