Soepactie

NIEUWS

Soep tot bij u op de stoep
24/04/2021 \\ Jeugd

SOEP TOT BIJ U OP DE STOEP – ZATERDAG 24 APRIL 2020

 

In december kon onze jaarlijkse kersttombola voor de jeugd helaas geen doorgang vinden. Een hardnekkig virus gooide roet in het eten voor een deur-aan-deurtocht door Breugel. Daar lieten we het natuurlijk niet bij en het jeugdbestuur dacht… “Onze kersttombola draait in de soep, … hé soep, … dat is misschien een idee” en ze vonden met de Looise soepcentrale een partner om dit #coronaproof te laten verlopen. Daarnaast kwam ook Renoworkz Lehaen met een leuk idee om aan de actie te koppelen en ontstond “SOEP TOT BIJ U OP DE STOEP”, een traditionele soepactie, maar eigenlijk ook weer net dat tikkeltje meer, en gezien er ook wat elementen van de kersttombola, nou ja, paastombola in zijn vervat moet dit weer een topactie worden.

 

U kan kiezen uit drie verschillende soepen (zie folder) die afzonderlijk kunnen besteld worden of kiezen voor ons “SVB Soeppakket”. Voor elke bestelling van een “SVB Soeppakket” komt uw naam in de grote trommel terecht en maakt u kans op een aantal unieke prijzen (zie folder).


De soep wordt bij u aan huis geleverd (binnen een straal van 10 km rondom Breugel), en dit op zaterdag 24 april, waarbij u zelf kan aangeven voormiddag of namiddag.
Bestellen kan tot en met 17 april e.k..

 

De actie verloopt volledig #coronaproof en is in al haar componenten goedgekeurd door de veiligheidscel van de stad Peer conform de huidig geldende coronaregels.

 

Bestellen kan:

  • Via het invullen van een papieren bestelformulier dat u volgende week in elke Breugelse bus vindt, wat kan binnengebracht worden bij onze jeugdbestuursleden (zie folder)
  • Via een mailtje naar soepactie@svbreugel.be    
  • Via een online bestelformulier https://tinyurl.com/2hyhfjvw

Op beide formulieren wordt u gevraagd de naam of namen van uw favoriete SVB jeugdspeler aan te geven, als u dus iemand kent, vul de naam gerust in. Zijn of haar ploegje maakt hierdoor kans op een mooie verrassing. Kent u niet direct iemand, maar lust u graag soep of steunt u graag onze jeugd, geen probleem, dan laat u dit gewoon open.

 

Onze jeugd rekent op u in deze moeilijke tijden. Alvast dank !!

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be