Nieuws 1

NIEUWS

Definitieve reeksindeling en wedstrijdkalender 1e elftal seizoen 2022 - 2023
06/07/2022

De definitieve reeksindeling voor het sezoen 2022 - 2023 is nu ook bekend gemaakt.  In vergelijking met de voorlopige indeling die eind juni was bekend gemaakt, is er toch 1 aanpassing:  Houthalen VV is uit de reeks verdwenen en is vervangen door SLW Maaseik.

Het is een mooie Noord-Limburgs getinte reeks met leuke burenduels tegen teams uit de buurtgemeenten zoals Bocholt, Pelt, Hamont, Lommel, ... en natuurlijk 2 Peerse stadsderby's tegen Sporting Wijchmaal en Sporting Grote Brogel, verder zullen we verplaatsingen maken richting zowel het gewest Beringen als naar de Maaskant. De wedstrijdkalender seizoen 2022 - 2023 voor 3e provinciale is ook al beschikbaar.
SV Breugel start de competitie in sportpark 'Achter de Run-Inn' en ontvangen we Lutlommel VV. Op speeldag 2 staat er al een eerste Peerse derby op het programma en maken we de verplaatsing naar Sporting Grote Brogel.

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 4
banner 3
banner 5

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be