VOORBEREIDINGS
PROGRAMMA

Voorbereidingsprogramma seniors

Afgelopen zondag kwamen de spelers, trainers en bestuur een eerste keer samen voor de startvergadering van het seizoen 2023 - 2024. 
Er werd nog eens kort teruggeblikt op het afgelopen seizoen, maar de blik ging al snel naar de start van het komende seizoen.  Om dat seizoen goed te laten verlopen werden enkel afspraken gemaakt tussen zowel bestuur, trainersstaf en spelers, alsook werd een individueel trainingsprogramma overhandigd zodat de spelers in goede conditie aan het de voorbereiding kunnen beginnen.

 

Om het seizoen 2023 - 2024 voor te bereiden wordt er traditioneel enkele (vriendschappelijke) wedstrijden gespeeld in het kader van de Beker van Peer en de beker van het gewest Noord-Oost Limburg. Hieronder is het programma terug te vinden van deze wedstrijden voor de 1e ploeg en beloften.

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be