Nieuws 2

NIEUWS

Team in de kijker : U13 SV Breugel - SV Herkol

De reeksindelingen voor de reserven en jeugdcompetities zijn nu ook bekend gemaakt.  
En we merken de eerste tekenen van de hervorming voor de indeling van de reeksen.  Bij de reserven was het jarenlang de traditie dat de reserven met dezelfde ploegen een reeks vormde die overeenkwam met het eerste elftal. Maar met de talrijke B-teams moet Voetbal Vlaanderen die traditie nu helemaal overboord gooien en krijgen de reserven andere teams voor de kiezen als het eerste elftal.  Doch de reserven krijgen een erg mooi Noord-Limburgs getinte reeksindeling.  Een mooie competitie wordt dat.
Bij de jeugd zijn de provinciegrenzen verdwenen. Dit werd eind vorig seizoen al aangekondigd en dat merken we nu ook bij de indeling van de U9 en de U11 teams, want daar komen nu ook verplaatsingen richting de Antwerpse Kempen bij. 
SV Breugel werkt zoals al enkele jaren samen met de buurtclubs SV Herkol, Kaulille FC en Sparta Lille, zo ook dit seizoen werd deze samenwerking verder uitgebouwd.


Onze partners

banner 5
banner 3
banner 4
banner 2
banner 1

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be