Start trainingen seniors
24/07/2021 \\ Seniors

Bij elke club is het belangrijk om een goede conditionele basis te leggen aan het begin van het seizoen. Ook bij SV Breugel is dit niet anders.
Afgelopen zaterdag werden de eerste trainingen afgewerkt door de seniors op de voetbalvelden in Kleine-Brogel.  De groep was nog niet compleet, toch waren 22 spelers present in deze vakantieperiode.
In de voormiddag werd er al stevig de pees opgelegd. Na een smakelijk middagmaal en wat rust werd er terug verzameld op de groene mat voor een onderlinge wedstrijd.
Komende dinsdag staat er al een eerste oefenwedstrijd op het programma op het veld van FC Wezel Sport en op woensdag wordt op het veld van Sporting Grote Brogel de Beker van Peer op gang getrapt met een wedstrijd voor SV Breugel tegen Racing Peer.