Nieuws 5

WWW.SV-BREUGEL.BE

NIEUWS

Nieuws SV BREUGEL

De elftallen en spelers van de maand.
02/10/2020 \\ Seniors

Daar zijn ze weer!!  De referendums speler en elftal van de maand.

Voor Het Belang van Limburg zijn ze al aan hun 19e seizoen bezig met dit referendum En sinds een tweetal seizoenen is er ook de website 'Provinciaal Voetbal Limburg' en daar kiezen ze sinds dit seizoen ook een speler van het jaar.

De opzet is voor beide hetzelfde; de trainers mogen punten geven aan de spelers van de tegenstrever. Die punten worden opgeteld en zo komt er elke maand een elftal van de maand in de bus via HBvL. En is er een speler van de maand op de site van Provinciaal Voetbal Limburg terug te vinden.  Op het einde van het seizoen worden dan de laureaten voor 'Provinciaal Voetballer van het jaar' bekend gemaakt.  Bij HBvL ging de uitreiking altijd gepaard met een feestje in de Versuz waar de spelers wel naar uitkeken wanneer één van het teamgenoten bij deze laureaten zat, maar in deze Covid-19 tijden zal van dit feestje vooralsnog geen sprake zijn.  

Voor de maand september had Breugel alvast één speler in het 'Elftal van de maand in 4e provinciale B' staan.
Raf Theunissen (foto) was de gelukkige!  Hij was ook terug te vinden in de voorlopige Top 5 van Speler van jaar op de website Provinciaal Voetbal Limburg.

Raf Theunissen

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be