Nieuws 4

NIEUWS

Amateurcompetities Voetbal Vlaanderen definitief stopgezet.
25/01/2021 \\ Algemeen

De crisiscel van de KBVB heeft unaniem beslist om een streep te trekken door alle amateurcompetities van het voetbal dit seizoen. Enkel 1e en 2e klasse, de beker bij de mannen en de hoogste klasse bij de vrouwen mogen nog gespeeld worden. 

De voetbalcompetitie van alle Limburgse reeksen van 1e provinciale tot 4e provinciale, alsook de reserven , U21, ... competities worden definitief stopgezet. Dat heeft de crisiscel van de Voetbalbond beslist.
Het seizoen 2020-21 wordt een blanco seizoen, dit betekend dat alle rangschikkingen zijn geannuleerd en dat er geen kampioenen zijn, geen stijgers of dalers worden aangeduid.

Jeugdvoetbal tot U13 blijft mogelijk.
Lees hier de volledige communicatie vanuit Voetbal Vlaanderen: 

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be