WWW.SV-BREUGEL.BE

Nieuws SV BREUGEL

Competitie seniors stil gelegd.
13/10/2020 \\ Algemeen

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste in zitting van 13 oktober dat de competities van de seniors wordt stilgelegd, de jeugdcompetities blijven wel doorgaan:

• Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.

• Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven

Het volledige artikel op : www.voetbalvlaanderen.be

Bericht van het bestuur van SV Breugel:

Zoals jullie via diverse kanalen reeds vernomen hebben, heeft Voetbal Vlaanderen gisteren de beslissing genomen om het provinciaal voetbal voor ‘onbepaalde tijd’ stil te leggen. Dit als gevolg van een eerdere beslissing van minister Weyts om de kleedkamers in sportclubs te sluiten. Het aantal Covid-19 besmettingen stijgt immers snel. Na rijp beraad heeft het bestuur van SV Breugel dan ook beslist om alle trainingen en wedstrijden van eerste elftal, tweede elftal, U21 en derde elftal (veteranen) stop te zetten tot en met 2 november. Hoewel trainingen en vriendschappelijke wedstrijden niet verboden zijn, achten wij het in eerste instantie gezondheidstechnisch niet opportuun gezien het groeiend aantal besmettingen, deze door te laten gaan zonder direct perspectief op een hervatting van de competitie. Vandaar zal het bestuur op 2 november opnieuw beraadslagen betreffende vervolgstappen op basis van de dan aanwezige informatie.

Onze jeugdploegen (U6, U8, U9 en U11) blijven wel trainen en spelen, gezien het lagere risico op besmetting. Wel vragen we aan onze jeugdspelers, hun ouders en begeleiders om zowel tijdens thuis-als uitwedstrijden de geldende algemene Corona-maatregelen alsook mogelijke extra maatregelen opgelegd door de te bezoeken club grondig op te volgen en na te leven.

#SAMENSOLIDAIR #SAMENTEGENCORONA