Nieuws 3

NIEUWS

Soep tot bij u op de stoep t.v.v. jeugdwerking SV Breugel
24/04/2021 \\ Clubnieuws

De kerstman liet ons in de steek omwille van een virusinfectie die hij had opgelopen ergens in China, ook de paashaas voelde zich niet goed. Toch volharde onze jeugdwerking en onze jeugdspelertjes om een mooi alternatief te vinden voor hun jaarlijkse kersttombola, die helemaal in de soep draaide door het gekende virus. Vandaar bedachten zij "Soep tot bij u op de soep". 

 

Hierbij kregen ze steun van de totale Breugelse gemeenschap en zelfs daarbuiten wat uitmondde in meer dan 500 liter soep die in het vroege ochtendgloren werd bereid in Tessenderlo door de #Looisesoepcentrale en om stipt 9 uur werd geleverd in Breugel. Daarna leverde het jeugdbestuur, in beperkte bezetting omwille van de Corona-maatregelen, een huzarenstukje om alle bestellingen om 10 uur klaar te hebben voor de bezorgers. Wim, Tom, Melissa, Leentje, Shanti, Sven, Peggy en Evelien stonden reeds klaar om half Breugel en omstreken van soep te voorzien.

 

In de namiddag ging het verder en nam het jeugdbestuur die al de hele dag in de weer waren met Patrick, Maarten, Kiran, Luc en Dominique over. Intussen arriveerde ook de Narafi-studenten Xander en Nathalie van de Brusselse filmschool voor een after-movie. Wat Breugel niet wist, was dat de echte tombola al getrokken was omstreeks half twee uit meer dan 150 bestellers die meer dan 3 soepen bestelden, wat genoeg tijd gaf om alle winnaars al tijdig van hun prijs te voorzien en de uiteindelijke winnares van een Jacuzzi weekend, Kelly, uit te nodigen om te toasten op haar overwinning.

 

Hierbij vindt u ook de foto's van de overige winnaars.

 

5e prijs - handdoekenset - Michel Vanbaelen

4e prijs - 200 spellendoos - Wout Brouns

3e prijs - reiskoffer - Ludo Dreesen

2e prijs - soepkoker - Hilde Daniels

1e prijs - weekendje Jacuzzi - Kelly Rooyackers

 Nogmaals dank aan ieder om deze actie te ondersteunen en wellicht tot een volgende editie.

Deze editie was mogelijk gemaakt door #renoworkzlehaen en #looisesoepcentrale.

Soepactie (7)
Soepactie (5)
Soepactie (8)
Soepactie (10)
Soepactie (9)
Soepactie (4)
Soepactie (6)
Soepactie (3)
Soepactie (1)
Soepactie (2)
Soepactie (5)
Soepactie (2)
Soepactie (1)
Soepactie (4)

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be