Nieuws 3

NIEUWS

Nieuws SV BREUGEL

Mosselfestijn 'Eet in uw kot'
06/03/2021 \\ Clubnieuws

Het mosselfestijn van SV Breugel is een jaarlijkse traditie voor velen. Honderden (ex-)spelers, ouders, supporters en sympathisanten vinden begin maart hun weg naar de kantine van SV Breugel. Zo ook vorig jaar op 5 en 6 maart 2020. Hier en daar werden er al wat ellebogen of voetjes gegeven in plaats van handjes en het Chinese Coronavirus was het gespreksonderwerp aan menig tafel. Een week later waren we met z’n allen in lockdown en niemand die toen kon vermoeden dat een mosselfeest, met z’n allen gezellig in de kantine, voor een hele lange tijd niet meer mogelijk zou zijn …

 

Eén jaar later, hoe graag we ook zouden willen, kunnen we jullie nog steeds niet ontvangen in onze gezellige kantine. Maar SV Breugel laat nooit een traditie verloren gaan en daarom zal het Mosselfestijn 2021 doorgaan op zaterdag 6 maart a.s., volledig Corona-proof, en dit als Take-it-Home, een vervolg op onze succesvolle Rib&Kip in december 2020. Mosselen, videe, stoofvlees, vegetarische schotels, kindermenu’s, desserts en bijpassende wijnen kunnen door u besteld en afgehaald worden, allemaal opwarm-klaar of – in geval van de mosselen - kook-klaar. Om de kwaliteit en een Corona-proof levering te garanderen doen we weer beroep op onze vaste partners van het Mosselfestijn, de Mosselcentrale en Slagerij Grieten.

 

Oh ja, en als u wil en binnen een straal van 10 km woont, zijn we zelfs graag bereid uw bestelling op een vooraf afgesproken uur bij u langs te brengen.

 

Hoe kan u bestellen?

 

  1. Door onze folder – binnenkort in alle Breugelse brievenbussen-, in te vullen en binnen te brengen bij onze penningmeester, Heidi (Kerklaan 26, Kleine Brogel). U kan deze ook hier downloaden.
  2. Door de ingevulde folder in te scannen of gewoon uw bestelling per e-mail te versturen naar takeithome@svbreugel.be.
  3. Door uw bestelling telefonisch door te geven aan onze voorzitter, Davy, op het nummer 0475 910732.
  4. Of door eenvoudig ons bestelformulier in te vullen via deze link:

Bij elektronische bestelling ontvangt u steeds binnen de 48 uur van ons een bevestiging van uw bestelling, alsook de betalingsmogelijkheden. Dit kan via overschrijving of Payconiq (details vermeld in de mail).

 

Wij hopen weer op uw steun te rekenen.

Onze partners

banner 1
banner 2
banner 3
banner 5
banner 4
banner 5

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be