WWW.SV-BREUGEL.BE

Nieuws SV BREUGEL

Teamfoto's jeugd U6, U8, U9 & U11
11/10/2020 \\ Jeugd

Zondag 11 oktober waren alle jeugdteams actief op de velden van Sportpark 'Achter de Run-Inn'. De ideale gelegenheid dus om de teamfoto's te maken van de U6, U8, U9 en U11.

Bekijk ze hieronder.

Natuurlijk zijn er ook een paar actie foto's gemaakt tijdens de wedstrijden van de Breugelse jeugdteams en deze zullen in de loop van de komende week op de website te bezichtigen zijn.  We houden jullie op de hoogte via onze sociale media.

Wedstrijdfoto's jeugdteams van zondag 11 oktober: KLIK HIER