Nieuws SV BREUGEL

Wedstrijden jeugdteams SV Breugel opgeschort. Trainingen blijven doorgaan.
23/08/2020 \\ Jeugd

CORONA UPDATE

Naar aanleiding van de recente maatregelen van federale en Vlaamse overheid en in lijn met het advies van Voetbal Vlaanderen, hierbij nog een korte update met betrekking tot de activiteiten bij SV Breugel:

Onze seniors en U21 zullen tot nader order niet meer trainen en geen wedstrijden meer spelen. We hadden dit zelf reeds beslist tot 2 november, maar dit wordt in lijn met de maatregelen nu ook officieel doorgetrokken ‘tot nader order’. We volgen de situatie op de voet en houden jullie op de hoogte van mogelijke aanpassingen.

Onze jeugdploegen U6, U8, U9 en U11 mogen officieel nog trainen en zelfs vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen ploegen uit de omgeving. Van dit laatste zullen wij voorlopig geen gebruik maken, omdat we hierbij ook verschillende volwassenen samenbrengen, wat ons niet verstandig lijkt.
Wel willen we graag onze spelertjes de mogelijkheid geven om te blijven trainen in hun eigen bubbel. We hebben intussen de aanvangsuren en einduren van de trainingen van verschillende groepen uit mekaar getrokken om zoveel mogelijk samenscholing van ouders te voorkomen.
Tevens geldt mondmaskerplicht bij het brengen en ophalen van de kinderen.

We hopen hierbij als club bij te dragen aan het mentale welzijn van de kinderen in lijn met het advies van de overheid en Voetbal Vlaanderen. Wel mag niemand verplicht worden of dient niemand zich verplicht te voelen om te komen trainen.