Nieuws

WWW.SV-BREUGEL.BE

NIEUWS

Nieuws SV BREUGEL

Teamfoto's jeugd U6, U8, U9 & U11
11/10/2020 \\ Jeugd

Afgelopen zondagvoormiddag waren alle jeugdteams actief op de velden van Sportpark 'Achter de Run-Inn'. De ideale gelegenheid dus om de teamfoto's te maken van de U6, U8, U9 en U11.

Bekijk ze hieronder.


Natuurlijk zijn er ook een paar actie foto's gemaakt tijdens de wedstrijden van de Breugelse jeugdteams en deze zullen in de loop van de komende week op de website te bezichtigen zijn.  We houden jullie op de hoogte via onze sociale media.

doelmannen 2020-2021
U11 2020-2021
U9 2020-2021
U8 2020-2021
U6 2020-2021

De elftallen en spelers van de maand.
02/10/2020 \\ Seniors

Daar zijn ze weer!!  De referendums speler en elftal van de maand.

Voor Het Belang van Limburg zijn ze al aan hun 19e seizoen bezig met dit referendum En sinds een tweetal seizoenen is er ook de website 'Provinciaal Voetbal Limburg' en daar kiezen ze sinds dit seizoen ook een speler van het jaar.

De opzet is voor beide hetzelfde; de trainers mogen punten geven aan de spelers van de tegenstrever. Die punten worden opgeteld en zo komt er elke maand een elftal van de maand in de bus via HBvL. En is er een speler van de maand op de site van Provinciaal Voetbal Limburg terug te vinden.  Op het einde van het seizoen worden dan de laureaten voor 'Provinciaal Voetballer van het jaar' bekend gemaakt.  Bij HBvL ging de uitreiking altijd gepaard met een feestje in de Versuz waar de spelers wel naar uitkeken wanneer één van het teamgenoten bij deze laureaten zat, maar in deze Covid-19 tijden zal van dit feestje vooralsnog geen sprake zijn.  

Voor de maand september had Breugel alvast één speler in het 'Elftal van de maand in 4e provinciale B' staan.
Raf Theunissen (foto) was de gelukkige!  Hij was ook terug te vinden in de voorlopige Top 5 van Speler van jaar op de website Provinciaal Voetbal Limburg.

Voorbeschouwing 4e provinciale reeks B
09/09/2020 \\ Seniors

De start van  het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur.  Met een weekje vertraging gaan we eraan beginnen. Speeldag 1 is alvast uitgesteld tot woensdag 11 november, dus starten we dit weekend met speeldag 2 van de wedstrijdkalender.
Laten we hopen dat alles goed blijft gaan met ieders gezondheid en dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat de cijfers van het welgekende virus niet de hoogte in gaan.
Een normaal verloop competitie is waar iedereen naar hunkert en in de voorbereidingswedstrijden is alvast gebleken dat dat moet lukken.

Het is natuurlijk koffiedik kijken wat het seizoen in 4e provinciale B ons zal brengen, maar als we naar de klassementen van vorig seizoen kijken kunnen we misschien toch een zéér voorzichtige voorspelling doen.

Sporting Winterslag heeft een paar kleppers in huis en is misschien wel de grote favoriet voor dit kampioenschap. Vorig seizoen eindigde het op de tweede plaats in 4B, maar door de wiskundige berekening van de voetbalbond mochten ze als tweede gerangschikte toch niet promoveren naar 3e provinciale.  Hetzelfde geldt voor de nieuwe fusieclub Waterloos-Voorshoven VV (Waterloos VV werd derde vorig jaar).  WaVo wordt misschien wel de grootste uitdager voor het kampioenschap, maar voor hun wordt het dit seizoen natuurlijk ook een uitdaging om van twee clubs één goed draaiend geheel te maken zowel op als langs het veld.
SSD Opoeteren (degradatie uit 3e prov.) heeft de ambitie uitgesproken om mee te doen aan de top van het klassement en zo hun verloren plaats in 3e provinciale terug in te nemen.
Voor de rest zijn er waarschijnlijk een heel deel teams die een plaats in de top 5 mogen ambiëren, zoals Sporting Grote Brogel, SK Heusden 06, HW Zonhoven, Paal-Tervant B, HO Molenbeersel en ook Lommel Kolonie wordt hoog ingeschat.  SV Breugel zal zich daar ook moeten tussen nestelen en er een spannend seizoen van maken.
Maar de andere teams mogen we natuurlijk ook niet uit het oog verliezen, Heidebloem Wijshagen is een stabiele club die misschien dit jaar wel eens verrassend uit de hoek kan komen en datzelfde is ook van toepassing voor LS Leut.  Sporting Ellikom en Lanklaar VV eindigde afgelopen twee seizoen in de bodem van het klassement en zullen er alles aan doen om dit seizoen beter te doen.  Van de B-teams - FC Eksel B, Dilsen-Stokkem B en K. Opglabbeek B - is het moeilijk te voorspellen met welke samenstelling en ambitie zij aan de start van de competitie zullen staan. De afgelopen jaren is gebleken dat deze B-teams steeds sterker voor de dag komen.

Maar zoals al eerder gezegd is het zeer moeilijk om al grote voorspellingen te doen en zullen we na een paar speeldagen een nieuwe analyse maken. Dan zal het duidelijker zijn wie we bovenaan het klassement zullen zien strijden voor de prijzen.

Inhuldiging verlichting A-veld.
30/08/2020 \\ Algemeen

Een dagje voetbal bij SV Breugel. 
Van de 80% regen die voorspeld was boven Noord-Limburg was geen druppel te voelen boven Kleine-Brogel.  Geen regen dus, maar wel een verwarmend zonnetje en 100% voetbalambiance aan sportpark ‘Achter de Run-Inn’.
De voetbaldag bij SVB begon om 14h00 met de match van de U21 tegen Sparta Lille.  Een stevig pot voetbal van onze adolescenten en een ideale voorbereidingsmatch voor de competitie die volgend weekend begint.  De eindstand was 3 – 5 in het voordeel van Sparta Lille.
Daarna stond er een heuse internationale wedstrijd op het programma; onze U11 kregen het Duitse SV Horbach als tegenstander. Voor de wedstrijd klonken nationale hymnes van beide landen over de Breugelse voetbalvelden, waarna de U11 het beste van zichzelf gaven tegen hun leeftijdsgenoten van het sterke Duitse team.
Vervolgens werden de oude gloriën nog eens van onder het stof gehaald.  Verschillende oud spelers van SV Breugel waren bereid om op deze memorabele dag voor SV Breugel hun voetbalkunsten nog eens te tonen op het A-veld.  De 3e ploeg van SV Breugel was hun tegenstander.  De eerste helft ging erg gelijkopgaand en ging men rusten met een onverdiende 1 – 0 achterstand voor de All-Stars.  Na de sportdrankjes tijdens de rust was het vet van de soep bij de meeste van de oude gloriën en liep de score op.  Wel mocht de 82 jarige Henri Leen nog een invalbeurt maken en scoorde meteen ook een pracht van een doelpunt!
De dag werd afgesloten met een wedstrijd van  het eerste elftal tegen Sparta Lille.  Zoals traditioneel ook weer een stevig potje voetbal. Helaas ging Breugel met een 0 – 4 eindstand het veld af in deze voorbereidingswedstrijd.  Maar dit was geen rem op het enthousiasme van deze memorabele avond waar toch heel wat volk was naar komen kijken. Hopelijk zien we hen allemaal terug op de volgende avondwedstrijd van SV Breugel.

Hierbij nog een extra dank aan alle vrijwilligers, want zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn geweest.

Wedstrijd : 3e ploeg SV Breugel - All-Stars Breugel

Boven v.l.n.r.:  Geert Braekers, Jeroen Smeets, Patrick Grobben, Werner Goossens, Jeroen Nijs, Maarten Oeyen, Daan Janssen, Wim Vaesen, Nico Biemans, Marc Timmerman,  Jimmy Lauwers, Tim Bex, Bart Jacobs, Robby Vanbaelen, Kim Camps, Henri Leen, Nick Lanckriet,  Guy Cortens, Rudi Daniëls, Tom Vanherck, Jelle Van Der Have, Nazih Ben Amar, Rudi Vrijssen, Tony Driesen.

Onder v.l.n.r.: Kris Esch, Ben Kelchtermans, Jef Vangaal, Jonas Vandael, Luc Dingenen, Bram Vanbaelen, Johny Schuurmans, Björn Kelchtermans, Jochen Heyligen, Jos Pellens, Tom Breemans, Gunther Ceelen, Guy Claes, Maarten Roeffaers, Bart Simons, Guido Wienen.

 

Wedstrijd : U11 SV Breugel - SV Horbach 1919 e.V.l 

Aftrap wedstrijd SV Breugel - Sparta Lille door Voorzitter Davy Tijssen en ere-voorzitter René Palmans.

Een nieuwe stukje geschiedenis geschreven bij SV Breugel.
27/08/2020 \\ Algemeen

Deze week wordt weer een stukje geschiedenis geschreven bij SV Breugel. Het A-veld is voorzien van een nagelnieuwe LED-verlichtingsinstallatie. Ongetwijfeld een nieuw kantelpunt in de rijke geschiedenis van het voetbal in Breugel.

 


Na de eerste wedstrijden gespeeld te hebben op een braakliggend terrein achter de Sint-Jozefzaal in 1965, stelde Guillaume Rooyackers zijn terreinen in de Kerkstraat (na de Peerse fusie omgedoopt tot Kerklaan) ter beschikking aan Sport Vereniging Breugel en op 19 mei 1966 werd het Sportterrein Breugel officieel geopend. De voorziene atletiekpiste is er nooit gekomen, maar wel zoveel andere mooie initiatieven.Tijdens het seizoen 1965-1966 deed een open ruimte in het ouderlijk huis van Guillaume Rooyackers (het huidige fiets-en biercafé Run Inn) nog dienst als kleedkamer, maar werd al vlug begonnen met de bouw van een eerste betonnen kleedkamerreeks, inclusief waterput met pompen en gasbekken voor warm water.


 

Een eigen clublokaal kwam er in 1969, door vrijwilligers opgebouwd met 20 m2 overblijfsel van een opgekochte barak op de Meulenberg (Houthalen), vervoerd op de platte wagen van Iven en onder bewind van clubboegbeelden Frie Daniëls en Charel Belmans, met vele vrijwilligers in mekaar gestoken. Het begin van onze huidige kantine.


 

In de jaren ’70 van de vorige eeuw volgden dan diverse verbouwingswerken, met de aanbouw van de keuken, W.C.’s en een tweede kleedkamerreeks.Daarna volgde de grote verbouwing van begin jaren ’80. Frie Daniëls stond opnieuw mee aan het roer, samen met Paul Vanbaelen en ‘ouwe getrouwe’ Henri Leen. Zij stuurden een heel legertje vrijwilligers aan. Het lijstje werkzaamheden in die tijd is oneindig met het nivelleren en opnieuw aanplanten van de terreinen, ballenvangers, nieuwe doelen, huidige kleedkamers, omheining A-veld, toegangsweg nivelleren, kelder cementeren, nieuwe vloeren, douches, … Alles op goed drie jaar tijd tussen 1980 en 1983.


 

In 1999 werd dan de inkom nog vergroot met een nieuwe berging en in 2000 het C-terrein genivelleerd. Daarnaast gebeurde nog verschillende kleine en grote aanpassingswerken (zoals de nieuwe verlichting op het C-terrein).


 

Daarna was het tijd voor het huidige bestuur om hun steentje bij te dragen en te voorzien in de investering voor nieuwe douches, automatische beregening en – last but not least – de nieuwe LED-verlichting, waardoor SV Breugel nu ook officieel avondwedstrijden mag en kan spelen.


 

Uiteraard is dit alles enkel mogelijk door de keiharde inzet van de bestuursploeg, maar – minstens zo belangrijk - de vele vrijwilligers en sympathisanten waarop SV Breugel mag rekenen. We hopen dat ook de komende jaren nog te doen!!


 

Daarnaast danken we ook al onze sponsoren, want ook zonder hen zou dit niet mogelijk zijn, waarbij de meeste bedrijven al jaren onze club steunen door dik en dun.
Heel specifiek naar het huidige project ‘nieuwe verlichting A-veld’ toe, denken we dan speciaal aan Bier-en Fietscafé Run Inn, Reno-en Gyprocwerken Sielan, Zonnepanelen, Airco’s en Electriciteitswerken Vg Technics, Thirion bestratingen, Vastgoedservice en Novilum.Om dit gedenkwaardig moment niet zomaar te laten passeren wordt er zaterdag 29 augstus, met inachtneming van de geldende veiligheidsmaatregelen, toch een beetje gevierd.
De Breugelse 'All Stars' komen nog eens samen om de 3e ploeg van SV Breugel partij te geven (meer info HIER)  en om 20h00 staat de eerste zaterdagavond wedstrijd voor het 1e elftal op het programma.  De buren van Sparta Lille komen op bezoek.

SUPPORTERS OP POST !!

KOMENDE ACTIVITEITEN

Zaterdag 26 december 2020
KERSTFEEST voor de jeugd

Eerste voetbalwedstrijd SV Breugel (1965)

Staand: Kwanten Dries, Belmans Karel, Winters Dré, Lehaen Louis, Hofkens Charel.

Gehurkt: Dreesen Luciën, Coenen Jan, Swennen Guillaume, Plessers Jaak,

Lijnen Henry, Kwanten Louis

Opening houten kantine: 15 november 1969

Installatie automatische beregeningsinstallatie C-veld (2016) en A- en B veld (2019).

Inhuldiging Sportterrein Breugel (19 mei 1966)

Burgemeester Voets en Voorzitter Verstraeten Georges

Ingebruiknamen nieuwe kleedkamers en nieuwe kantine in aanbouw (april 1982).


Galamatch van de Breugelse All 'old' Stars tegen 3e ploeg SV Breugel.
25/08/2020 \\ Veteranen

In het kader van de inhuldiging van de nieuwe LED verlichting op het A-veld van SV Breugel gaat de 3e ploeg van SVB (ook wel eens de Veteranen genoemd) de voetbalstrijd  aan tegen de 'oude' Breugels gloriën.
Gelegenheids trainersduo Tony Driesen en Kris Esch brengen een sterrenteam tussen de lijnen.  Wat te zeggen van onderstaande namen!!  

Spelers All Stars:
Marc Timmerman
Tim Bex
Luc Dingenen
Rudi Vrijsen
Wim Vaesen
Gunther Ceelen
Maarten Roeffaers
Jochen Heyligen
Geert Braekers
Jeroen Smeets
Maarten Oeyen
Marc Geerts
Robby Vanbaelen
Werner Goossens
Stefan De Bruyne
Henri Leen
Jef Vangaal
Johnny Schuurmans
Verzorger: Danny Timmers

Volgende namen halen zelfs de selectie niet van dit sterrenteam :-) en zullen tevreden moeten zijn met een plekje op het Corona-proof terras:
Jean-Marie Timmerman, Eric Winters, Jan Leppens, Fons Winters en Jos Pellens.

Dit gaat geen 'walk in de park' worden voor de 3e ploeg.

De aftrap wordt gegeven door onze ere-voorzitter René Palmans


Wedstrijd start om 18h00 onder de stralende LED-verlichting.

Voorstelling nieuwe uitrusting jeugdteams
23/08/2020 \\ Jeugd

Afgelopen zaterdag mochten de jongens en meisjes van voetbalclub SV Breugel, na de zeer lange corona break, nog eens de wei in van sportpark “Achter de Run-Inn’ voor een wedstrijdje voetbal. Ze konden meteen de spiksplinternieuwe uitrusting uittesten. 


De zon was van de partij en de temperatuur was aangenaam zodat alle jeugdteams in perfecte omstandigheden hun wedstrijd konden afwerken.  Soms werd er gewonnen en soms werd er verloren, maar belangrijkste is dat er weer gevoetbald mag worden door de jeugd. 
Nogmaals vingers gekruist dat alles goed blijft gaan, zodat er begin september kan gestart worden met de competitie en dat we kunnen blijven voetballen.

Met dank aan onze shirtsponsors: Super Shopping Peltri, patisserie kwanten-vanesch, Fortis Bank Pelt, vzw Kleine Prins, Sportpark Achter de Run Inn en #8119.

SV Breugel op het WWW
19/08/2020 \\ Club

Zoals jullie hebben gemerkt hebben we de laatste maanden niet stilgezeten om onze website een facelift te geven. Hierdoor is deze overzichtelijker en zeer goed te bekijken vanuit diverse mobiele apparaten. De website is en zal de centrale plaats blijven voor alles rondom de club (clubwerking, kalenders, standen eerste ploeg, historie, fotoreportages, wedstrijdverslagen, ...).

Daarnaast hebben we aan onze Facebook-structuur gebouwd en een eigen Facebook-pagina... gebouwd, waar voortaan evenementen en instant-nieuws sneller en directer kan gebracht worden (zie link onderaan dit artikel).

De openbare discussiegroep SV Breugel (KBVB 8119) waar clubleden en sympathisanten openbaar nieuwtjes kunnen publiceren zal blijven bestaan en zelfs toegankelijk zijn via de nieuwe pagina. SV Breugel zal deze groep ook regelmatig met nieuwtjes blijven voeden, komende van website of Facebookpagina van de club.

Dus wil je op de hoogte gehouden worden van het allerlaatste nieuws van SV Breugel breng dan regelmatig een bezoek aan onze website, maar wordt ook zeker lid van onze community op facebook.


Eindfase van het project 'verlichting A-veld' nadert.
15/08/2020 \\ Algemeen

In hun bubbel zijn bovenstaande mannen al weken en maanden bezig om het project 'Verlichting A-veld' tot een goed eind te brengen.  Ze zijn al heel ver opgeschoten, want de eindfase nadert met rasse schreden.  En om alles betaalbaar en binnen het budget te houden, moet er natuurlijk heel veel zelf gedaan worden.
Deze zaterdagvoormiddag was het weer verzamelen geblazen en stond er voor de mannen een zeer belangrijk en secuur werkt op het programma. De lichtmasten moesten worden rechtgezet langs het A-veld.  Ditmaal kwam er zwaar materiaal aan te pas en moest er natuurlijk ook gezorgd worden dat het veld niet beschadigd werd.  Alles liep van een leien dakje en iets na de middag stonden alle 4 de masten recht.  Ook de bekabeling werd al doorgetrokken en zo is alles bijna klaar om binnen enkele weken de verlichting zelf te installeren.
Dank aan: Patrick Drieskens, Freddy Vanchaze, Dominique Goven, Henri Leen, Davy Tijssen, Jürgen Corstjens, Robbe Leijnen en Xander Huygels.  TOPPERS aan het WERK!!

Competitiestart 2020-2021 vastgelegd
14/08/2020 \\ Bericht voetbalbond

Na veelvuldig overleg tussen politiek en de sportsector (dus ook Voetbal Vlaanderen) werd er beslist om een doorstart te maken voor de sportactiviteiten.  Er is bij Voetbal Vlaanderen besloten om de provinciale competities voor de seniors en U21 te laten aanvatten in het weekend van 12 & 13 september met de geplande tweede speeldag. De ‘eerste’ speeldag zal worden gespeeld op woensdag 11 november 2020.

De jeugdcompetities van Voetbal Vlaanderen worden zoals gepland aangevat in het weekend van 5 en 6 september 2020.

Vanaf vrijdag 14 augustus 2020 mogen alle Voetbal Vlaanderen clubs, opnieuw vriendschappelijke wedstrijden spelen, zodat de voorbereiding van de competitie ook verder kan verlopen.

De doorstart van het voetbal is een feit, maar alle veiligheidsmaatregelen blijven uiteraard gelden
Lees daarom zeker nog eens  het ‘Covid Charter Jeugdwedstrijden’ en ‘Covid Charter Sportpark Run-Inn’ door vooralleer jullie je naar de voetbalvelden van SV Breugel begeeft.

#STAYSAFE #SAMENTEGENCORONA

Covid charter Sportpark Achter de Run-Inn: KLIK HIER
Covid charter Jeugdwedstrijden U6 t.e.m. U8 : KLIK HIER
Covid charter Jeugdwedstrijden U9 t.e.m. U11 : KLIK HIER


LEES MEER op website Voetbal Vlaanderen: KLIK HIER

Werken aan de prachtige voetbalvelden van SV Breugel.
13/08/2020 \\ Algemeen

Wie zeker niet heeft stilgezeten, en nog steeds niet stilzit, in deze rustigere periode op de Breugelse voetbalvelden is onze greenkeeper Henri Leen!

Alle velden liggen er weer uitstekend bij en wachten ongeduldig op de acties van de voetballer(tjes).  Op het B-veld moesten de sproeiers wel wat bijgesteld worden omdat niet alle zone's voldoende werden besproeid. Een klusje dat Henri weer netjes heeft opgelost.
Maar het A - en C veld liggen er als een mooie groene voetbaloasis bij.  Voor het A-veld kreeg Henri zelfs felicitaties van specialisten ter zake, met de melding 'het best verzorgde voetbalveld op het grondgebied van de stad Peer'.

Aan het A-veld worden er de komende weken nog enkele verbeteringswerken uitgevoerd.  Zo zullen er verschillende reclameborden rond het veld worden vernieuwd en staat de langverwachte plaatsing van de verlichtingsmasten ook in de steigers.

Covid charter sportpark 'Achter de Run-Inn' en jeugdwedstrijden
06/08/2020 \\ Jeugd & Seniors

Onze club SV Breugel doet zoveel mogelijk om het voetbal in deze speciale tijden toch mogelijk te maken voor onze jeugd en seniors.  En om dit alles in goede banen te leiden, volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen, is er een charter opgesteld met welke regels er gerespecteerd moeten worden en hoe iedereen, van spelers, begeleiders tot supporters, zich moeten gedragen op de site van Sportpark Achter de Run-Inn.
Jeugdwedstrijden kunnen er nog steeds plaatsvinden dus hiervoor is nog een extra charter opgesteld. 

We raden aan om deze charters toch even te lezen voordat u zich naar de voetbalvelden van SV Breugel begeeft.

Wij kunnen de wedstrijden, trainingen en bezoek aan sportpark 'Achter de Run Inn’ enkel doorgang laten vinden als u zich aan de regels houdt. Geniet van uw bezoek maar hou het aangenaam en veilig voor uzelf en voor de anderen!  
#STAYSAFE #SAMENTEGENCORONA


Covid charter Sportpark Achter de Run-Inn: KLIK HIER

Covid charter Jeugdwedstrijden U6 t.e.m. U8 : KLIK HIER
Covid charter Jeugdwedstrijden U9 t.e.m. U11 : KLIK HIER

Eerste wedstrijd U6 SV Breugel
02/08/2020 \\ Jeugd

Voor de grote jongens is het voorlopig nog een tijdje wachten vooralleer ze een wedstrijd mogen spelen en is het ook nog bang afwachten wanneer de competitie effectief zal starten.
Maar onze allerjongste mochten deze zondagnamiddag het seizoen wel al aftrappen met een vriendschappelijk matchke tegen de U6 van Kaulille FC.
Alles werd natuurlijk georganiseerd volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen.
Voor de meeste spelertjes was het hun eerste wedstrijd.  Vooral de elleboogjes (als begroeting natuurlijk) i.p.v. de handjes vonden ze leuk.

Geen seniores voetbalwedstrijden en jeugdtornooien t.e.m. 25 augustus
28/07/2020 \\ Jeugd & Seniors

Voorlopig dus nog geen voetbalwedstrijden voor 1e Elftal, Reserven en U21 tot en met 25 augustus. Ook tornooien mogen niet georganiseerd worden in deze periode; dus de Breugel Cup 2020 zal niet kunnen doorgaan.
Trainingen voor zowel jeugd en seniors zijn wel toegestaan, alsook vriendschappelijke wedstrijden voor de jeugd (t.e.m U17), tenzij deze richtlijn aangepast (lees; verboden) wordt door de provinciale of lokale overheid, maar dit is vooralsnog niet het geval.

LEES MEER op website Voetbal Vlaanderen: KLIK HIER

Eerste training seniors seizoen 2020-2021
23/07/2020 \\ Seniors

En na de jeugd zijn nu ook de grote jongens aan hun voorbereiding van het voetbalseizoen 2020 - 2021 begonnen.
Geen traditionele bosloop als eerste training, maar er werd gewoon verzamelen geblazen op de voetbalvelden van Kleine-Brogel om er meteen in te vliegen met het veldwerk.
Volgende week donderdag (29/07) staat er al een eerste voorbereidingswedstrijd op het programma. In het kader van de Beker van Peer wordt er om 19h00 op het veld van Sporting Grote Brogel tegen Racing Peer gespeeld. 

Start jeugdtrainingen seizoen 2020-2021
22/07/2020 \\ Jeugd

De zomervakantie ziet er voor veel kinderen dit jaar toch net ietjes anders uit en daarom besliste het jeugdbestuur om de trainingen voor de jongste spelertjes iets vroeger te starten dan andere seizoenen.  Natuurlijk alles nog altijd volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. Afgelopen zondag zijn onze jongste leden al van start gegaan met de trainingen. In de voormiddag werd er op de Breugelse velden getraind. Om daarna de voetjes onder tafel te schuiven voor een middagmaal.  Daarna werd, samen de ouders, de verplaatsing gemaakt naar de speeltuin om daar de teambuilding verder te zetten.
De opkomst en het weer was uitstekend, dus het was een goede start van de voorbereidingen.  Laten we hopen dat alles zo kan blijven lopen. Daarom zorg niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor de anderen en vingens gekruist dat de competitie vlot van start kan gaan.

Voorbereidingswedstrijden seniors seizoen 2020-2021
14/07/2020 \\ Seniors

Woensdag 29 juli - 19h00: KRC Peer – SV Breugel (Beker van Peer) AFGELAST
Zondag 2 augustus - 16h00 : SV Breugel – Kaulille FC (2e) AFGELAST
Zondag 2 augustus - 18h00 : SV Breugel - Kaulille FC (1e) AFGELAST
Woensdag 5 augustus – 19h00 : SV Breugel – Peer SV (Beker van Peer) AFGELAST
Zondag 9 augustus – 15h00 : Lommel Kolonie – SV Breugel (2e) AFGELAST
Zondag 9 augustus – 18h00 : Lommel Kolonie – SV Breugel (1e) AFGELAST
Dinsdag 11 augustus – 19h30 : SV Breugel – Turkse Rangers (1e / 2e) AFGELAST
Zaterdag 15 augustus - ??h?? : Finaledag Beker van Peer AFGELAST
Donderdag 20 augustus – 19h30 : Rac. Reppel – SV Breugel (1e) AFGELAST
Zaterdag 22 augustus – 18h00 : SV Breugel – Sparta Lille (Breugel Cup) AFGELAST
Zondag 23 augustus – 18h00 : SV Breugel – KFC Ham Utd. (1e) AFGELAST
Zaterdag 29 augustus – 20h00 : SV Breugel –Sparta Lille (1e)

Afsluiting seizoen Jeugdteams

21/06/2020 \\ Jeugd

De maanden mei en juni zijn normaal erg druk voor de jeugd van SV Breugel. Naast diverse jeugdtornooien, volgt traditiegetrouw onze seizoensafsluiter met wedstrijden tegen de ouders en deelt de club mee in een afsluitend seizoensuitstap voor iedere afzonderlijke groep. Ook dit jaar stond dit alles opnieuw op het programma, maar was het een oorspronkelijk onbeduidend virus, wat uiteindelijk nog heel veel roet in het eten heeft gegooid.

Maar we zouden SV Breugel niet zijn, mochten we er toch niet alsnog het allerbeste van te maken. Want zodra de GEES het licht op groen zetten om de trainingen te hervatten, waren onze trainers er als de kippen bij om toch nog wat trainingen in te lassen. We waren trouwens in Noord-Limburg één van de eersten en zeker één van de weinigen, die terug zijn opgestart. Dit heeft zelfs aandacht gekregen in de nationale pers. Uiteraard was dit enkel mogelijk door een stevige extra inspanning van onze trainers, die hun trainingen, in eerste instantie, dan ook nog eens helemaal moesten herschrijven voor het 1,5 metervoetbal en zeer correct dienden om te gaan met de hygieneregels. Dit gebeurde met dezelfde gedrevenheid waarmee ze, samen met hun afgevaardigde, al het hele seizoen klaar staan voor hun jongens en meisjes.

De seizoensafsluiter kunnen/mogen we helaas niet laten doorgaan en het uitje hebben we dan maar vervangen door een zeer groot zak snoep, na de laatste training, maar willen ook langs deze weg graag al onze spelertjes en speelstertjes bedanken voor hun inzet, ouders en grootouders voor de aanmoedigingen, maar in het bijzonder ook een woord van dank aan onze technische/sportieve staf: Patrick Grobben, Patrick Houben, Dominique Goven (U10), Nancy Boonen, Geert Peeters, Heidi Ulenaers (U9), Maikel Goven, Stephan Van Lommel (U8), Robbe Leijnen, Thomas Kwanten, Shanti Vandervelden (U7), Huge Dreesen, Ferre Vantienen, Bieke Linden (U6).

In de week van 15 juli hervatten wij de trainingen voor het volgende seizoen.

Startvergadering + voorstelling nieuwe spelers seniors

18/06/2020 \\ Seniors

Nieuwe spelers seizoen 2020-2021.  van links naar rechts: Niels Winters, Jordi Theunis, Wout Trippaers, Senne Oyen, Marnick Vanelderen, Sven Droeshout, Raf Theunissen, Jarno Verberne, Alexander Schrooten, Dimitri Gregoire, Kevin Buschgens, Guy Cortens (KT), Maarten Jongeneelen (T2), Ronny Nijssen (T U21), Jonas Theunis, Jürgen Corstjens (T1), (onbreken op de foto: Rob Hoydongs, Kobe Daniëls, Bram Luyckx, Pieter Vanerum)

Deze zondag voormiddag werd er door de seniors van S.V. Breugel voor het eerste verzamelen geblazen voor het komende seizoen 2020 - 2021. Traditioneel is de startvergadering een eerste kennismaking van de spelerkern. Het afgelopen seizoen werd nog eens overlopen door het bestuur. Maar het vreemde einde door het alomgekende virus en jammer genoeg ook de degradatie tot gevolg, werd achter zich gelaten.

Met een fel vernieuwde spelerskern en gezonde ambitie werd er door bestuur en trainersstaf al snel vooruit gekeken naar het nieuwe voetbalseizoen 2020 - 2021. De nieuwe jongens werden voorgesteld (zie onderstaande foto) en er werd ook een overzicht gegeven van het zomerprogramma. Dat ziet er lichtjes anders uit als andere jaren. Omdat de eerste wedstrijden pas vanaf 1 augustus mogen plaatsvinden wordt er ook later gestart met de groepstrainingen. Maar iedereen kreeg wel een individueel trainingsprogramma mee om voor de start van de voorbereidingswedstrijden toch met de nodige intensiviteit aan de basisconditie te werken.

INKOMENDE TRANSFERS:

Raf Theunissen (van Achel VV)

Jarno Verberne (van Achel VV)

Pieter Van Nerum (van Achel VV)

Niels Winters (van Esperanza Pelt)

Senne Oyen (van Sporting Wijchmaal)

Kevin Buschgens (van Lindeboys Sp. Leut)

Rob Hoydongs (van Racing Reppel)

Wout Trippaers (van Hechtel FC)

Sven Droeshout (van Achel VV)

Marnick Vanelderen (van Racing Peer)

Bram Luyckx (van Lindelhoeven VV)

Jonas Theunis (van Sporting Wijchmaal)

Jordy Theunis (vrij)

Kobe Daniëls (van Hechtel FC)

Dimitri Gregoire (van Sporting Aalst)

Alexander Schrooten, Brent Verdonck en Niels Evens maken de overstap van de jeugd naar de U21.

UITGAANDE TRANSFERS:

Ridah Vanherck (naar KFC Hamont 99)

Dries Foqué (naar KFC Hamont 99)

Tanju Burhan (naar Lindelhoeven VV)

Anthony Duisters (naar Peer SV)

Roy Willekens (naar Peer SV)

Tom Vanbroekhoven (naar Excelsior Hamont)

Jenthe Paesen (naar Kaulille FC)

Jeroen Camps (naar Peer SV)

Thomas Driesen (?)

Ordones Realpe Antonio (?)

Yentl Pollock (Peer SV)

Roy Vanden Boer (naar Peer SV)

 

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be