Covid-19

NIEUWS

Nieuws SV BREUGEL

Covid charter sportpark 'Achter de Run-Inn'
06/08/2020 \\ Jeugd & Seniors

Onze club SV Breugel doet zoveel mogelijk om het voetbal in deze speciale tijden toch mogelijk te maken voor onze jeugd en seniors.  En om dit alles in goede banen te leiden, volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen, is er een charter opgesteld met welke regels er gerespecteerd moeten worden en hoe iedereen, van spelers, begeleiders tot supporters, zich moeten gedragen op de site van Sportpark Achter de Run-Inn.

We raden aan om deze charters toch even te lezen voordat u zich naar de voetbalvelden van SV Breugel begeeft.

Wij kunnen de wedstrijden, trainingen en bezoek aan sportpark 'Achter de Run Inn’ enkel doorgang laten vinden als u zich aan de regels houdt. Geniet van uw bezoek maar hou het aangenaam en veilig voor uzelf en voor de anderen!  
#STAYSAFE #SAMENTEGENCORONA


Covid charter Sportpark Achter de Run-Inn: KLIK HIER

Covid charter Jeugdwedstrijden U6 t.e.m. U8 : KLIK HIER
Covid charter Jeugdwedstrijden U9 t.e.m. U11 : KLIK HIER

Copyright © SV Breugel.be. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Wenst u artikels of foto's te scannen, digitaal op te slaan, te drukken, meermaals te kopiëren of commercieel te gebruiken? Contacteer Jochen Heyligen - 0478 98 05 56 - voetbal@sv-breugel.be