Wedstrijd in beeld

HISTORIEK

Seizoen 2005 - 2006

In onze reportage reeks 'Terug naar het verleden van SV Breugel' gaan we af en toe ook eens in het archief van de wedstrijdverslagen snuffelen die er de afgelopen (bijna) 2 decennia op onze website zijn verschenen.
Deze week gaan we 16 jaar terug in de tijd en speelde het reserventeam van SV Breugel op 15 oktober 2005 een wedstrijd tegen Racing Reppel.
De reserven van Reppel zouden dat seizoen kampioen spelen, maar tegen Breugel zouden ze dat seizoen hun eerste puntenverlies lijden.
SVB sleepte er op eigen veld een 1 - 1 gelijkspel uit de brand.

Hieronder het wedstrijdverslag van toen en enkele wedstrijdfoto's.

Speeldag 8: zaterdag 15 oktober '05 (15h00):

Reserven

SV Breugel - Racing Reppel  1 - 1

Wedstrijdverslag :

Onze reserven moesten het dit weekend wederom opnemen tegen een elftal dat zich in de top van het klassement genesteld heeft.

Reppel dacht dit Breugels varkentje wel eens snel te wassen; maar kwam hier toch bedrogen uit.  Het eerste kwartier was voor Reppel dat vooral gevaarlijk was via hun pijlsnelle spits.  Jochen Heyligen moest zelfs aan de noodrem trekken toen hij bijna alleen richting doel trok.  De daaropvolgende vrije trap werd helaas wel binnengetrapt (0-1) en was Breugel op achtervolgen aangewezen.  Maar dat duurde niet lang.  Davut Cavasoglu deed net hetzelfde als zijn collega aan de overkant en knalde een vrije trap netjes in de winkelhaak (1-1).  Breugel kwam na deze gelijkmaker toch meer opzitten en hield de bezoekers makkelijk in bedwang.  Gescoord werd er niet meer in de eerste helft en bleef de stand aan de rust 1-1.

Na de pauze werd doelman Gerd Claes onmiddelijk aan het werk gezet en hield hij een schot vanuit een zeer scherpe hoek uit het doelkader.  Reppel duwde het gaspedaal nu wat dieper in en zette druk op de Breugelse verdediging.  De bezoekers waren enkele malen erg dicht bij een doelpunt maar enkele goede reddingen van de Breugelse goalie voorkwamen een doelpunt.  Ook Breugel had mogelijkheden om de scoren. Helaas stak de ref hier een stokje tussen door Davut Cavasoglu nadat hij gescoord had onterecht terug te fluiten voor buitenspel.  Enkel minuten later wederom een pracht van een kans voor Davut.  Hij probeerde met een lobje de uitgekomen doelman te verschalken, maar deze redde de bal met de handen buiten de 16.  De scheidsrechter floot en bestrafte de doelman met slechts een gele kaart.  Aan de overzijde trok hij wel nog een rode kaart toen de ingevallen Stefan Huybrechts een doorgebroken speler met het truitje tegen de grond trok.  Gescoord werd er niet meer en zo kreeg elk team een puntje bijgeschreven op de tabellen.

Opstelling SV Breugel:

Gerd Claes, Jochen Heyligen (55' Dennis Bollen), Odell Wallace (75' Stefan Huybrechts), Dave Van den Wildenberg, Ruben Roeffaers, Olivier De Meersman, Igor Vandeberk (46' Maarten Roeffaers), Frank Cuypers, Mahmut Korkmaz, Davut Cavasoglu, Kevin Huyberts

Doelpunten : Davut Cavasoglu

Gele kaart : Jochen Heyligen, Igor Vandeberk