#SAMENSOLIDAIR
SV Breugel organiseert op vrijdag 31 mei in O.C. De Groes te Kleine Brogel een unieke veiling waarvan de opbrengst gelijk wordt verdeeld tussen de club en Kleine Prins vzw, een organisatie die zich inzet voor gezinnen met kinderen die lijden aan een levensbedreigende ziekte. Er kan geboden worden op diverse gehandtekende shirts van topsporters en clubs, diverse waardebonnen, een midweek aan het Gardameer en de club veilt zelfs de naam van haar stadion.


SV Breugel leeft weer. Naast de seniors die een mooie tweede plaats behaalden in vierde provinciale A, vindt vooral de Breugelse jeugd weer massaal de weg naar de sympathieke dorpsclub. En om deze groei van onderuit te bestendigen dringen een aantal structurele werkzaamheden zich op, die niet direct uit het werkingsbudget kunnen gefinancierd worden. 
Dit deed SV Breugel besluiten een veiling te organiseren en die te koppelen aan een goed doel en zo kwam men bij Kleine Prins vzw terecht. Kleine Prins vzw is een niet-gesubsidieerde vzw die momenteel meer dan 100 gezinnen in groter Limburg begeleidt en de opbrengst van de veiling zal aangewend worden om hun project met vakantiehuisjes te ondersteunen, waar gezinnen, getroffen door een levensbedreigende ziekte van hun kind, toch nog een vakantie in een vakantiehuisje kunnen doorbrengen. Kleine Prins vzw voorzitter, Peter Croonen, tevens voorzitter van KRC Genk, zet graag zijn schouders mee onder dit unieke project.

U bent ook van plan naar de veiling te komen. Wees er dan snel bij om uw inkomkaart te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij:
Wirix cafe - Pieter Breugellaan 10, 3990 Kleine Brogel- 011/63 43 05
Het 8e Sacrament - Rodenbachlaan 48, 3900 Pelt - 011/81 68 73
Friet en zo - Pieter Breugellaan 32, 3990 Kleine Brogel - 011/63 24 53
of contacteer voetbal@sv-breugel.be

U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.

ARTIKEL Het Laatste Nieuws: KLIK HIER
ARTIKEL Het Belang van Limburg: KLIK HIER

nummer 21 t.e.m. 1 volgen ...
8
Daar is GROEP JOMACO weer. Zij veilen een wedstrijdbal van STVV gehandtekend door alle spelers, daar actief in het seizoen 2015-2016, toen onder leiding van Yannick Ferreira met kleppers als Boli, Edmilson, Kotysch, Momi, e.a.
9
Deze man mocht echt niet ontbreken op deze veiling. De enige ex-speler van SV Breugel die op het hoogste niveau actief is. Jawel, SINAN BOLAT begon zijn carriere bij SV Breugel samen met zijn drie broers. De overlevering leert dat Sinan nogal eens graag zijn voetje liet hangen en SV Breugel hem daarbij per direct in doel posteerde met het gekende gevolg,... Met KRC Genk, Club Brugge, Standard en Antwerp speelde hij voor 4 van de 6 ploegen momenteel actief in de Jupiler Pro League. Met dank aan Dimitri Huygen.

10
Na Justine Henin en Kim Clijsters hebben we weer een tennisster aan het firmament en wel eentje uit Hamont-Achel. ELISE MERTENS was erg gecharmeerd door ons veilinginitiatief en stelde graag een gedragen tennispak ter beschikking voor onze veiling. Met dank aan Mathieu Gijbels en Tenniscentrum de Boneput.11
Ook DE MADERIJ uit Pelt doet nog een tweede lot en zij veilen nog eens drie waardebonnen van 20 euro (totaalwaarde 60 euro) te gebruiken in de gezondste lunchbar van Noord-Limburg.

12
KV MECHELEN werd kampioen in 1B en zal dus - als alle extra-sportieve wolken zijn opgetrokken - volgend seizoen zijn opwachting maken in de hoogste nationale voetbalcompetitie. De spelers van KV Mechelen, tevens bekerwinnaar dit seizoen, tekenden een shirt van Edin Cocalic. Met dank aan Piet den Boer

EXTRA
KRC GENK IS KAMPIOEN!!!
En daarom hebben we nog een speciale verrassing voor u in petto, want dankzij de Overkoepelende Supportersvereniging van KRC Genk, hebben we nog een gehandtekend shirt van Leandro Trossard op de kop kunnen tikken voor onze veiling. Vanaf morgen ook te vinden op www.sv-breugel-veiling.be


13
De laatste voor vandaag en nummer 13, maar zeker geen ongelukslot, op onze veiling, is een prachtig boek 'Made at home' van de internationale bestseller-chef Giorgio Locatelli (chef van het Londense Locanda Locatelli) met 150 Italiaanse gerechteni n een prachtig boek (hardcover). Geschonken door STANDAARD BOEKHANDEL

14
PATISSERIE KWANTEN-VANESCH uit Pelt bakt een taart voor onze veiling met daarop het logo van SV Breugel. De taart is na contactname op te halen bi patisserie Kwanten-Vanesch in Pelt.

15
BEERENDRUK uit Peer doet er nog een tweede lot bij en veilt een werkbroek van het gekende merk in werkkledij, Snickers, maatje 52. Bieden maar...

16
Nog meer feestjes... dan veilt WIRIX-CAFE in Kleine Brogel voor u een vat bier van 30 liter. Datum af te stemmen met Wirix-Cafe. Begin al maar te zingen... 'een vat, een vat, een vat,...'
17
Nog 2,5 uur tot de aftrap van wat voor veel Genkies misschien wel de match van het jaar gaat worden. Wij veilen een gehandtekend wedstrijdshirt van KRC GENK van dit seizoen, getekend tijdens de winterstop, dus inclusief de handtekening van Alejandro Pozzuelo.

18
Comon, let's party... misschien denken ze dat reeds in Genk vanavond of stellen ze hun feestje nog even uit. Misschien kunnen ze dit wel uitstellen tot na de veiling en een beroep doen op SIEMES & HUMPHREY, de nachtburgemeesters van Breugel. Zij veilen een avondvullende set op uw feestje. Datum is te bepalen in overleg met Siemes & Humphrey.

19
En de aftrap van de match RSC Anderlecht-KRC Genk nadert met rasse schreden. Wij blijven in de sfeer, want de kapitein van de Brusselaars, SVEN KUMS, veilt zijn shirt gehandtekend door alle spelers van RSC Anderlecht. U kan nu al bieden op dit shirt via www.sv-breugel-veiling.be.
Met dank aan Danny Geerts uit Pelt.

20
Goed nieuws voor de dames, want BELLE SCARPE uit Peer veilt een luxe handtas van het merk GUM in kaki metallic en Italiaans designed door Gianni Chiarini.

21
Vandaag staat in het teken van de clash RSC Anderlecht-KRC Genk. Komt Anderlecht nog in aanmerking voor een Europees ticket of zet KRC Genk een stap richting titel. WOUTIM Schildersbedrijf, sponsor van RSC Anderlecht en SV Breugel schenkt een gehandtekende wedstrijdbal in de paars-witte clubkleuren.

22
BRASSERIE DE OUDE BARRIER uit Hechtel veilt 3 waardebonnen ter waarde van 20 euro met totaalwaarde van 60 euro.


23
De Bosnier BOJAN NASTIC speelde in totaal 42 wedstrijden voor KRC Genk. Hij verliet in het tussenseizoen KRC Genk voor kustploeg KV Oostende. Alvorens Genk te verlaten signeerde hij wel nog een gedragen wedstrijdshirt voor onze veiling.
24
Naast Wim Smet is Lommelaar WESLEY ALEN de tweede Pro League scheidsrechter, die een gedragen en gehandtekend wedstrijdshirt schenkt voor onze veiling. U beslist over het bedrag dat u hiervoor wil bieden, zonder tussenkomst van de VAR dit keer.

25
En we beginnen de dag met een klepper van formaat... Kersvers Premiership winnaar KEVIN DE BRUYNE veilt zijn Manchester City shirt voor SV Breugel en Kleine Prins vzw. Met dank aan de KEVIN DE BRUYNE FANCLUB.
U kan nu al bieden via www.sv-breugel-veiling.be


26
De klassieker van de veiling is het gehandtekende loopshirt van Patrick Stevens gedragen tijdens de Olympische spelen in Atlanta 1996, waar hij als enige blanke in de finale stond van de 200 meter. In die finale vestigde Michael Johnson een fenomenaal wereldrecord, wat bijna 20 jaar standhield tot het verbeterd werd door ene Usain Bolt.

27
En ook CENTER PARCS ERPERHEIDE en CENTER PARCS DE VOSSEMEREN doet nog een extra duit in het zakje op onze veiling. Zij veilen 5 combitickets voor Aquamundo en Discovery Bay, zowel te gebruiken in Erperheide als Vossemeren.

28
FOTOOBEN uit Lommel doet er nog een tweede fotoreportage bij. Opnieuw een portretreportage in studio of op locatie, tot maximum 4 personen of gezin. De foto's worden geselecteerd en digitaal afgewerkt en afgeleverd in hoge resolutie.
29
Onze nieuwe shirtsponsor FRIET EN ZO ... uit Kleine Brogel veilt maar liefst 5 waardebonnen ter waarde van 10 euro (totaalwaarde 50 euro). Tevens zal Friet en zo ...nog een extra lot veilen wat bij het ter perse gaan van onze veilinggids (in het weekend in de brievenbus in Breugel en omstreken) nog niet bekend was. Dit wordt een apart lot, waarover volgende week meer op deze pagina.
Bij Friet en zo kan u ook terecht voor inkomkaarten voor onze veiling.

30
't KAPPERSHUYS uit Kleine Brogel heeft een selectie schoonheidsproducten samengesteld voor onze veiling.
31
Een van de meest ervaren scheidsrechters uit onze scheidsrechtersgilde is ongetwijfeld WIM SMET. Ook hij veilt een gedragen scheidsrechtersshirt. Op dit shirt kan al geboden worden op www.sv-breugel-veiling.be
32
Nederland werd in 1988 Europees voetbalkampioen. De man in doel toen was Hans van Breukelen, die datzelfde jaar ook Europacup 1 won met PSV. Hans is vandaag de dag een begenadigd spreker op congressen en motiveringssessies en schreef samen Benno Diedericks het boek 'Maak je comeback', een boek over meer dan voetbal, gezien het ook als managementboek van het jaar in Nederland werd genominneerd. Hans signeerde twee van zijn boeken, het andere vindt u onder nummer 67.

33
Bent u een gepassioneerde autobestuurder op zoek naar een nieuwe rijsensatie. Biedt dan op onze veiling op een unieke testrit met de nieuwe KIA Stinger. KIA LUMENS veilt namelijk een testrit met deze sensationele Gran Turismo en die testrit mag zelfs een heel weekend duren,... sterker nog doet er zelfs nog een kamer met ontbijt voor u bij. Datum en modaliteiten af te stemmen met KIA Lumens
34
In het rijtje internationals die op onze veiling de revue passeren, mocht uiteraard JAN VERTONGHEN niet ontbreken. De Belgische all time recordinternational, die een dag na de veiling de finale speelt van de Champions League zet zich net als Kleine Prins vzw via de eigen JAN VERTONGHEN FOUNDATION in voor kinderen bedreigd door zware ziektes. De Foundation was dan ook graag bereid om een gehandtekende bal te schenken voor onze veiling.

35
RESTAURANT KOMPENHOF uit Pelt, die tevens met DELAET DINNER CONCEPTS zullen instaan voor onze VIP receptie, veilen een etentje voor 4 personen in hun restaurant in St.Huibrechts Lille.

36
De liefhebbers voor gereedschap komen zeker aan hun trekken op de veiling, want ook REWORKS PEER veilt een klopboormachine van het merk Metabo in een handige bewaarkoffer.


37
AA GENT heeft een seizoen gekend met ups en downs. Het haalde wel de play-offs maar kon zich daar niet echt doorzetten. Wel stootte het door naar de bekerfinale waar ze op een sterk KV Mechelen stuitten. Wij veilen, met dank aan hulptrainer Peter Balette, een wit KAA Gent shirt gehandtekend door alle spelers. Hiervoor kan u reeds online bieden op www.sv-breugel-veiling.be

38
En GROEP JOMACO blijft prijzen veilen en niet de minste, want dit keer veilt men 1 x 4 VIP tickets voor een thuiswedstrijd van KRC Genk. Datum overeen te komen met Groep Jomaco.
39
Wie wel eens het stadion van KRC Genk bezocht heeft, kent ongetwijfeld de grote banners die voor het stadion hangen met de voltallige spelerskern en trainersstaf. Wij hebben voor de veiling beslag kunnen leggen op drie banners van ex-Genkies uit het vorige seizoen 2017-2018, en wel die van Gaetan Coucke (dit seizoen uitgeleend aan Lommel SK en daar speler van het seizoen verkozen), Egon Zhegrova (intussen bij Basel in Zwitserland) en Perenaar Siebe Schrijvers (nu Club Brugge).

40
BEERENDRUK uit Peer, handel in gereedschap en veiligheids- en andere werkkledij veilt een werkoverall maatje 51.

41
CENTER PARCS DE VOSSEMEREN en CENTER PARCS ERPERHEIDE veilen 5 waardebonnen voor een bezoek aan Aquamundo en Discovery Bay, een hele dag pret voor het gezin. De waardebonnen zijn, uiteraard eenmalig, zowel geldig in Lommel als in Peer.

42
Een van de toppunten van de avond zit net over halfweg onze veiling. Het moment dat SV BREUGEL de naam van haar stadion voor 3 voetbalseizoenen veilt. Want wie wil zich niet voor deze periode binden aan onze sympathieke club. De naam zal toonbaar preiken aan de ingang van onze terreinen. Benieuwd wie het hoogste bod hiervoor overheeft? Let wel: ook hiervan gaat het geld naar het goede doel, zijnde Kleine Prins vzw. We beginnen met een startbod van 1000 euro, u koopt namelijk een deel van de ziel van deze mooie club.

43
Zondag nog kampioen van Engeland, vandaag in onze veiling. VINCENT KOMPANY of 'Vince the Prince', de grote prins die zijn shirt veilt voor de Kleine Prins. Aanvragen voor Kompany shirts zijn legio en is het zeer moeilijk op de vele vragen positief antwoord te geven. Voor Kleine Prins vzw en SV Breugel maakte hij graag een uitzondering en daar mogen we terecht trots op zijn. U kunt nu al bieden op deze grand cru onder de gegeerde voetbalshirts op www.sv-breugel-veiling.be

44
GROEN OP Z'N MOOIST uit Kaulille veilt 4 uur groenonderhoud in uw tuin of bij u op het bedrijf. Tijdstip en takenpakket dienen afgestemd te worden met Groen op z'n mooist.

45
JANSEN INTERIEUR & DOE HET ZELF uit Meeuwen veilt een gereedschapspakket. Het pakket is nog niet in ons bezit, maar zal spoedig bekend gemaakt worden.

46
KAPSALON EN NAGELSTUDIO HANNE uit Kleine Brogel veilt een manicurebehandeling ter waarde van een set gelnagels. De waardebon is op te nemen ten laatste op 31 juli 2019.
47
GROEP JOMACO veilt 1 x 4 VIP tickets voor een thuiswedstrijd van STVV in het seizoen 2019-2020. De wedstrijd is te kiezen in overleg met Groep Jomaco.

48
FRUITBEDRIJF MILANTS-PRINCEN uit Groot-Gelmen veilt 5 kilogram dagverse kersen uit de Fruitstreek. De kersen worden afgeleverd in afstemming met de organisatie.

49
Halenaar DYLAN TEUNS was vorig jaar beste Belg op het WK wielrennen in Tirol. Hij reed tevens een ijzersterke Vuelta. Dit jaar moet het jaar van de verdere doorbraak worden want Teuns verruilde BMC voor Bahrein-Merida. Op het laatste WK tekende hij voor onze veiling zijn nationale trui, waarop reeds geboden kan worden op www.sv-breugel-veiling.be

50
Eén van de grootste beloftes in het elftal van KRC Genk is wellicht de Noor SANDER BERGE. Het zou best kunnen dat dit goudhaantje bezig is aan zijn laatste seizoen in de Belgische competitie, althans dat is wat hij recent nog aangaf. Dat maakt dit gehandtekend shirt des te unieker. Er kan nu al geboden worden via www.sv-breugel-veiling.be.

51
LINGERIE BADMODE EDELWEIS uit Peer veilt witte dameslingerie van het merk Marie Jo (dames) en een badjas van het merk Victor by Vandy (heren), deze worden geleverd met bijpassende staande kapstok voor dames en voor heren.

52
Het houdt niet op bij GROEP JOMACO, want men doet er nog eens drie tankkaarten ter waarde van 50 euro bovenop. Moet er nog brandstof zijn voor uw wagen?

53
FOTOBEN uit Lommel veilt een fotoreportage in studio of op locatie voor tot maximaal vier personen of gezin. De foto's worden digitaal afgewerkt en afgeleverd in hoge resolutie.

54
GROEP JOMACO de hoofdsponsor van deze veiling, schenkt twee tankkaarten ter waarde van 50 euro, goed voor 100 euro aan brandstof voor uw auto.

55
MEGA KEBAB doet bovenop lot nummer 82 nog eens drie extra eetbonnen ter waarde van 20 euro.

56
'T POORTJE te Peer veilt drie waardebonnen ter waarde van 10 euro, samen goed voor 30 euro. Ideaal om een koffietje met gebak na de wekelijkse maandagse marktdag

57
Schoonheidsinstituut Kim uit Kleine Brogel biedt een manicurebehandeling aan voor onze veiling.

58
Iedere maand vind in WIRIX CAFÉ te Kleine Brogel de Bistro Wirix plaats. Een uitgebreide lunch waarvoor Wirix-Cafe 2 x 2 lunches aanbiedt (dus 4 personen in totaal). We voegen een voorbeeldmenu toe van de voorbije edities.

59
U heeft uw mening over het beleid van de gemeente of provincie, u heeft vragen over vrijwilligerswerk binnen uw club of u wil gewoon eens weten hoe een burgemeester van een stad als Peer nog vrije tijd vindt om met zijn gezin bezig te zijn. Allemaal vragen voor onze gewaardeerde burgemeester STEVEN MATHEÏ, die hij met plezier beantwoord tijdens een etentje in een nog te bepalen Peers restaurant, waar hij u graag uitnodigt op een samen te bepalen datum.

60
Gezien zijn Breugelse roots en oma die jarenlang in Breugel heeft gewoond, mocht JEROEN, de 'Jerre', MEUS niet ontbreken op onze veiling. Via zijn productiehuis Hotel Hungaria, ontvingen wij een broodplank met mes van 'Dagelijkse kost', een door Jeroen gehandtekend dienblad en een kookpannetje door Jeroen gebruikt in een aflevering van 'Dagelijkse kost'. Voor de hobbykoks onder u een niet te versmaden gecombineerd pakket.

61
U heeft ongetwijfeld nog wel een schildersklus, maar ziet het niet zitten om hier zelf aan te beginnen. Of u heeft nog wat schilderwerkzaamheden op uw bedrijf. Dan heeft SCHILDERWERKEN EZRA LENAERTS iets moois voor u in petto. Hij veilt namelijk zijn beste schilder voor SV Breugel en Kleine Prins vzw en dat voor één werkdag (8 uur), verf en ander gebruikt materiaal is uiteraard niet inbegrepen. Wie kan deze handige schilder gebruiken?

62
Het Peerse RESTAURANT FLEURIE veilt een etentje voor 2 personen op zondagavond. Laat u verrassen door Rene en Francien met verschillende smaken, geuren en kleuren. Een toprestaurant dicht bij huis.
63
Hengelsport Janssen en Janssen uit Hechtel-Eksel, uitgebaat door ex-SK Lommel en Club Brugge speler JOCHEN JANSSEN, schenkt een gehandtekend shirt van SK Lommel, shirt is van speler Jentl Gaethofs en is getekend door alle Lommelse spelers.

64
Zoon- of dochterlief op het punt om hun eerste kilometers op de weg te maken met de auto. Dan bent u zeker op zoek naar een geschikte rijschool. RIJSCHOOL NOUWEN kan u daarbij zeker van dienst zijn, zij veilen zelfs twee uur praktijkles inclusief dossierkosten.

65
HOTEL STIEMERSHEIDE is een rustiek gelegen hotel in het Genkse. Iedere zondag tussen 10u en 15u30 vindt er een Amerikaanse brunch plaats. Wij veilen een waardebon voor 2 personen om hieraan deel te nemen.
66
BARGAZET nummer 66 in onze veiling, doch niet gelegen op Route 66, maar wel in het Peerse stadscentrum, schenkt twee luxe ontbijten voor onze veiling.

67
Nederland werd in 1988 Europees voetbalkampioen. De man in doel toen was Hans van Breukelen, die datzelfde jaar ook Europacup 1 won met PSV. Hans is vandaag de dag een begenadigd spreker op congressen en motiveringssessies en schreef samen Benno Diedericks het boek 'Maak je comeback', een boek over meer dan voetbal, gezien het ook als managementboek van het jaar in Nederland werd genominneerd. Hans schonk twee boeken, waarvan het andere later wordt geveild.

68
Club Brugge telt twee spelers die vorig jaar nog bij Genk actief waren, eentje is van Peer en die schenkt graag zijn shirt voor het goede doel. We hebben het natuurlijk over SIEBE SCHRIJVERS. Zodra het shirt beschikbaar is, plaatsen we het ook op www.sv-breugel-veiling.be. Met dank aan vader Rob en Johan Scheelen.

69
De gezonde lunchbar DE MANDERIJ uit Pelt veilt 2 waardebonnen van 20 Euro voor een gezonde lunch. Een absolute ontdekking dat gezonde voeding ook zeer lekker kan zijn.


70
Tuinmachines LOOS
uit Peer veilt een gloednieuwe grasmachine van het merk Viking.


71
Nog meer goed nieuws van het Barbecuefront, want ook DE GRILLCHEF doet zijn duit in het zakje. Hij biedt een barbecuepakket aan voor 6 personen inclusief vlees, groenten en sauzen, af te halen in Kleine Brogel na bestelling.

72
Ook SV BREUGELdoet zijn duit in het zakje en veilt 3 drankkaarten oftewel 30 pintjes te nuttigen in onze gezellige kantine, voor, tijdens of na de wedstrijden.

73
GROEP JOMACO onze hoofdsponsor veilt 4 VIP tickets voor een thuiswedstrijd van STVV in het komende seizoen 2019-2020. Datum van de wedstrijd af te stemmen met de schenker.

74
Op moederdag kondigen we ook wat loten aan voor de moeders, zo biedt Kapsalon KRISTEL FOLLON uit de Kerklaan in Kleine Brogel een snit en brush kapbeurt aan. Ideaal als laat moederdagcadeau.

75
KLIER huiscartoonist van Het Belang van Limburg, veilt drie van zijn tekeningen, persoonlijk gehandtekend, die inspelen op de situatie in Noord-Limburg. De tekeningen zullen ingekaderd aangeboden worden. Voor de liefhebber van cartoons.

76
SLAGERIJ GRIETEN kon natuurlijk ook niet ontbreken op onze veiling. Een absolute topper voor de barbecue-liefhebber, want Slagerij Grieten, veilt een barbecue voor 10 personen inclusief vlees, saus en groenten. U geeft binnenkort een tuinfeestje met barbecue, dan bieden maar...
77
BASTIAANS VERFWINKEL uit Pelt veilt een starterskit voor de beginnende schilder, met diverse onontbeerlijke zaken om een schildersklus in te zetten. De winkelwaarde van dit pakket ligt een stuk hoger dan 100 euro. Wat is het voor u waard? We zien het graag op 31 mei.

78
Krijgt u niet genoeg van een eerste luchtdoop boven het vliegveld SANICOLE, doen we er nog een tweede bij. Uit sympathie werd ons nog een tweede luchtdoop geschonken om te veilen.

79
Nog voor de allerkleinsten verhuurt BOUWONDERNEMING WALBERS SVEN een springkasteel voor 1 dag. Datum overeen te komen met de schenker

80
En we vinden ons geluk opnieuw in de wijn, want WIJNHUIS CHRISTIAENS biedt nog een tweede fles aan, een unieke 1,5 liter fles Vino Tinto (rode wijn) uit Catalayud, Aragona, een Langa Classic, extreme Viticulture uit 2016 van Bodegas Langa. Met dank aan Johan Masco.

81
Een van de beste Belgische exportproducten is ongetwijfeld chocolade. In die zin mocht een doosje Leonidas op deze veiling dan ook niet ontbreken.LEONIDAS PEER veilt een doosje pralines van 500 gram.

82
Een tweede lot dat aangeboden wordt door MEGA Restaurant Eksel, nadat we eerder al 2 eetbonnen veilden, doet MEGA Restaurant Eksel er nog eens 3 eetbonnen ter waarde van 20 euro bij.

83
Onze RODE DUIVELS speelden een prachtig WK in Rusland 2018. Na de fantastische campagne tekenden ze een Rode Duivelsshirt met de verschillende handtekeningen van deze fantastische generatie. Deze werd ons aangeboden door de KBVB binnen hun Corporate Social Responsibility beleid.
U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.


84
In 2016 werd er een Belg Olympisch kampioen op de weg in het wielrennen, Golden GREG VAN AVERMAET, tekende een trui van de Belgische nationale ploeg tijdens het laatste WK in Tirol en Bioracer stelde deze beschikbaar voor onze veiling. Een uniek collector's item.
U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.

85
Altijd al eens gedroomd om dicht bij huis de lucht in te gaan. Uit sympathie werd ons een luchtdoop aangeboden vanuit het vliegveld van SANICOLE in Hechtel. Een aanbod dat u er nog eens doet invliegen.

86
PAESEN BOUW-EXPO NV veilt een waardebon van 100 euro voor de aankoop van siergrint.

87
Opnieuw naar de wijnliefhebbers. WIJNHUIS CHRISTIAENS veilt een fles Italiaanse Langhe Nebbiolo "Angelo", een niet te versmaden limited edition uit 2015, uit de wijngaard Mauro Veglio in Piemonte. Met dank aan Johan Masco.
88
CARWASH CLUB NEERPELTl evert een totaalconcept met een moderne wasstraat, een overdekte stofzuighal, een afgesloten ruimte voor car detailing, een zone met 4 xxl wasboxen en een onthaal met wifi-wachtzone. Zij veilen 5 wasbeurten voor #samensolidair

89
Brugse zot, Straffe Henrik en Brugs tarwebier, allemaal gebrouwen bij BROUWERIJ DE HALVE MAAN in Brugge. Plannen om binnenkort een weekendje West-Vlaanderen te doen met vrienden. Brouwerij De Halve Maan veilt 6 aangeklede rondleidingen in hun brouwerij. Zeker de moeite waard.

90
FITLOUNGE MEEUWEN biedt voor ieder wat wils, een combinatie van fitnessruimte, bowlingbaan een een goede keuken. Zij veilen een ontbijt voor 2 personen.

91
Een mooi ingekaderd en gesigneerd RETRO-UITSHIRT van RSCA ANDERLECHT uit het seizoen 2015-2016. Anderlecht eindigde dat jaar tweede achter AA Gent, die hun eerste landstitel pakten. Anderlecht pakte toen uit met vedetten als Proto, Suarez, Acheampong, Tielemans, Praet, Den Doncker, Defour, Kara en Deschacht. Allen tekenden zij dit shirt, mooi voorzien van een wit kader. Met dank aan Yves Daniëls.
U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.
92
Voor de echte liefhebber een absolute topper op deze veiling, want uit sympathie geschonken door iemand die SV Breugel en Kleine Prins vzw hoog in het vaandel draagt, veilen we 2 VIP toegangstickets voor de SANICOLE AIRSHOW die zal doorgaan op 13 en 15 september. De VIP tickets zijn geldig voor 13 september. Graag delen met ieder die van vliegtuigen houdt.

93
SPEELHUISJE PEER is een 1300 m2 grote binnenspeeltuin gelegen in het Peerse stadscentrum. Zij veilen maar liefst 15 inkomkaarten, ideaal voor een kinderfeestje, uitstapje met de lokale voetbalvereniging,...

94
En we blijven in de wijnsfeer. De gasten op de VIP receptie voorafgaand aan onze veiling zullen kunnen genieten van een glaasje wijn geserveerd door HERMANS WIJNEN uit Pelt. Hermans Wijnen veilt tevens hun mobiele wijnbar voor 1 dag, exclusief wijnen. Ideaal bij een tuinfeestje of barbecue. Opbouw en afhalen inbegrepen.

95
WOUTIM, een van de grootste schildersbedrijven in Vlaanderen, met Breugelse roots is naast gewaardeerd sponsor van onze club ook boardingsponsor bij RSC ANDERLECHT, dit is zeker al eens opgevallen bij het bekijken van wedstrijden van de Brusselse club. Zij veilen dan ook een gehandtekend shirt van het huidige seizoen met naam van de sponsor Woutim op de achterzijde.
U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.


96
De veiling zal zeker ook de wijnliefhebber kunnen bekoren. Hij of zij komt nog ruimschoots aan bod. Beginnen doen we met een prachtig boek geschonken door Standaard Boekhandel in Peer. In dit prachtige hardcover boek nemen Jules Gaubert-Turpin en Adrien Grant Smith Bianchi jullie mee op reis naar de wondere wereld van de wijn. Een must have voor de liefhebber.

97
MEGA KEBAB uit Eksel veilt 2 eetbonnen ter waarde van 10 euro.

98
Nederlands volleybalinternational JELTE MAAN ontbreekt ook niet op onze veiling. De aanvoerder van topvolleybalclub Maaseik, momenteel nog volop in strijd voor de titel, biedt zijn shirt aan van het seizoen 2017-2018 (retro). Met dank aan VC Greenyard Maaseik voor het terbeschikking stellen.
U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.

99
Voor een heerlijke lunch of diner kan u in Peer terecht. TORENHUIS tegenover de Peerse kerk veilt een waardebon ter waarde van 50 euro (2 bonnen van 25 euro).

100
Kleine Brogel is algemeen bekend voor en geassocieerd met haar luchtmachtbasis, en ook wel een beetje door SV Breugel. De luchtmachtbasis en meer bepaald de 10e TACTISCHE WING of 10 W TAC kon niet ontbreken op onze veiling vandaar deze prachtige spiegel (in verpakking). En laat nu net 10 x 10 ook 100 zijn, nog 99 loten te gaan.

101
PEPSICO stelt 2 maal 3 VIP tickets ter beschikking voor een wedstrijd van Volleybalclub Greenyard Maaseik in hun volgende Europese campagne in het seizoen 2019-2020. VC Greenyard Maaseik is nog volop in de running voor een Champions League ticket. U kan uzelf een mooie avond voor zes personen cadeau doen.

102
De Peerse handelaar LOENDERS stelde ons uit sympathie 4 winddichte fietsvesten ter beschikking van het
merk Bioracer. Een lot wat de interesse van de wielertoerist en 3 van zijn vrienden zeker zal wekken.
Alle winddichte fietsvesten hebben het maatje 2.
103
Voor de ijverige poetsfanaten of de beginnende poetser of poetster goed nieuws. ALL TOP CLEAN PRODUCTS uit Peer veilt een poets-starterskit. Vileda Ultraspin mini starterkit blauw is een startklaar mop systeem voor het reinigen van diverse ruimtes en bevat een 6 liter emmer, pers, mopframe, microvezelmop. Tevens wordt de steel meegeleverd. Of zoals de Nederlanders zeggen 'niet l...., maar poetsen'. Op de veiling heeft u het laatste woord.

104
Huidig Anderlechtspeler PIETER GERKENS begon zijn professionele voetbalcarriere bij KRC Genk. Van de ene Limburgse club naar de andere speelde Gerkens in het seizoen 2016-2017 in de Truiense rangen een erg sterk seizoen, alvorens naar Anderlecht te trekken. Wij veilen een retroshirt (blauwe uitshirt) van de Breeenaar als kanarie.
U kan nu al online bieden via www.sv-breugel-veiling.be
Kies vervolgens 'Goede Doel' en u krijgt alle sportshirts te zien.

105
En we beginnen eraan... en hoe kunnen we beter beginnen dan in het huis waar we thuis zijn op 31 mei 2019 op onze veiling. WIRIX-CAFE veilt 2 drankkaarten van 10 consumpties te nuttigen in het lokale dorpscafe.