#SAMENSOLIDAIR
SV Breugel organiseert op vrijdag 31 mei in O.C. De Groes te Kleine Brogel een unieke veiling waarvan de opbrengst gelijk wordt verdeeld tussen de club en Kleine Prins vzw, een organisatie die zich inzet voor gezinnen met kinderen die lijden aan een levensbedreigende ziekte. Er kan geboden worden op diverse gehandtekende shirts van topsporters en clubs, diverse waardebonnen, een midweek aan het Gardameer en de club veilt zelfs de naam van haar stadion.

SV Breugel leeft weer. Naast de seniors die een mooie tweede plaats behaalden in vierde provinciale A, vindt vooral de Breugelse jeugd weer massaal de weg naar de sympathieke dorpsclub. En om deze groei van onderuit te bestendigen dringen een aantal structurele werkzaamheden zich op, die niet direct uit het werkingsbudget kunnen gefinancierd worden.
Dit deed SV Breugel besluiten een veiling te organiseren en die te koppelen aan een goed doel en zo kwam men bij Kleine Prins vzw terecht. Kleine Prins vzw is een niet-gesubsidieerde vzw die momenteel meer dan 100 gezinnen in groter Limburg begeleidt en de opbrengst van de veiling zal aangewend worden om hun project met vakantiehuisjes te ondersteunen, waar gezinnen, getroffen door een levensbedreigende ziekte van hun kind, toch nog een vakantie in een vakantiehuisje kunnen doorbrengen. Kleine Prins vzw voorzitter, Peter Croonen, tevens voorzitter van KRC Genk, zet graag zijn schouders mee onder dit unieke project.

ARTIKEL Het Laatste Nieuws: KLIK HIER
ARTIKEL Het Belang van Limburg: KLIK HIER

# SAMENSOLIDAIR in de media
Artikel Het Laatste Nieuws: KLIK HIER
Artikel Het Belang van Limburg: KLIK HIER
Artikel Internetgazet Peer: KLIK HIER
Artikel De Goednieuwskrant : KLIK HIER

Meet-and-greet met Thibaut Courtois

Het shirt van Courtois gaat naar een jonge vrouw uit Ham. Zij verzamelt gedragen sportshirts. “Toen vader Thierry Courtois vernam dat zij het shirtje had gekocht, regelde hij meteen een meet-and-greet met de familie Courtois in Bilzen. Zo kon Thibaut zelf het exemplaar overhandigen.

Reactie Thibaut Courtois op facebook:
Een succesvolle veiling verdient een persoonlijke overhandiging. Trots op het resultaat als peter van Kleine Prins vzw .