12/06/2019 Nieuws jeugd: De jaarlijkse afsluiter van de jeugd was weer een voltreffer. Goed weer, sportieve wedstrijdjes en lekkere frietjes, meer moet dat niet zijn om het voetbalseizoen 2018 - 2019 definitief af te sluiten. Op naar het volgende seizoen ...

Meer foto's: KLIK HIER
Foto's Inge Simons


 
 
05/06/2019 #samensolidair : De nieuwe naam van het stadion van SV Breugel is bekend!   Het speelt de komende drie jaren 'Achter de Run-Inn'
Een naam die linkt aan een stuk Breugelse geschiedenis, maar tevens een start-up van twee ex-spelers Maarten Roeffaers en Koen Winters die vanaf 1 januari café de Run Inn overnemen. Het café alom bekend in Kleine-Brogel en ver daarbuiten.  Om hun reclamestunt te laten slagen, gezien de overname nog niet bekend mocht gemaakt worden, werd stroman en jeugdvriend Maarten Oeyen in het complot betrokken om op de veiling mee te bieden naar de naam van het stadion.
Met dit persmoment werden alle medewerkers en aanwezigen van de veiling t.v.v. #samensolidair nogmaals bedankt. Dit community project heeft vele mensen bij elkaar gebracht in de club en het krijg zo goed als zeker een vervolg, met dit prachtig goede doel als leidraad
 
Meer foto's van het persmoment : KLIK HIER
 
 

02/06/2019 #samensolidair : Breugeliaanse Veiling zorgt voor spektakel
Spanning, ambiance en veel…euro’s in het Kleine-Brogelse ontmoetingscentrum dat afgelopen vrijdag toneel was voor de eerste editie van de ‘Breugeliaanse Veiling”. De organisatoren van neo-derde provincialer SV Breugel hadden voor de gelegenheid de handen in elkaar geslagen met De Kleine Prins (de VZW voor kinderen met een levensbedreigende ziekte van KRC Genk-voorzitter Peter Croonen) en de opbrengsten zouden worden gedeeld. Op het programma de veiling van tal van leuke artikelen, etentjes en andere grasmachine’s, de schijnwerpers op unieke items van KRC Genk, Anderlecht, de Rode Duivels en topsporters als Vincent Kompany, Kevin de Bruyne, Leandro Trossard, Sander Berge, Elise Mertens, Greg van Avermaet, ex-SV Breugelspeler Sinan Bolat en Thibaut Courtois. Ging het hoogste bedrag van 1.200 euro naar het gehandtekende shirt van de Real Madrid-doelman, ook de naam van het Breugel-stadion ging onder de hamer van veilingsmeester Jos Roofthooft. Winnaar Maarten Oeyen bood 2.200 euro maar kondigde aan de nieuwe naam pas woensdag bekend te maken. Op naar het Oeyen-stadion, de Maarten-Arena? Spanning verzekerd! Balans: 17.280 euro, netjes verdeeld door De kleine Prins en SV Breugel maar vooral een uniek evenement dat het ‘bescheiden’ Kleine-Brogel een avondje bezorgde waar nog jaren over zal gepalaverd worden aan de lokale tapkasten. SV Breugel: promotie voor de eerste ploeg, bekerwinst in de Expo-Line Cup, titel voor de reserven, een bloeiende jeugdwerking en tenslotte het evenement van het jaar…meer moet dat niet zijn zeker?

Meer foto's van de veiling : KLIK HIER


Dit bericht van Kleine Prins vzw voorzitter Peter Croonen bereikte ons vanmorgen. We willen dit graag met jullie delen, want de geschiedenis die we vrijdag in Breugel hebben geschreven, hebben we samen geschreven en is het succes van ieder die daar aanwezig was: de vierkoppige veilingcommissie, alle vrijwilligers, Jos Roofthooft, meester Van Hamel, de mensen van Kleine Prins vzw en vooral jullie, het fantastische publiek. Onvergetelijk!!!

Peter Croonen:

Dag helden van S.V. Breugel

Vrijdag was een groot en welverdiend succes dankzij de onverdroten inspanningen van een heel team gelijkgezinden die het beste met SV Breugel en Kleine Prins voor hebben.

Sta me toe jullie van harte te bedanken en proficiat te wensen in naam van Kleine Prins. Jullie zijn topmensen! Ik ken natuurlijk niet iedereen in het team, maar maak zeker mijn dankbetuigingen over aub aan iedereen die meegeholpen heeft aan dit knappe evenement.

Spijtig dat ik er niet bij kon zijn wegens in het buitenland, maar ben er zeker van dat onze Kleine Prins'ers ons fantastisch hebben vertegenwoordigd.

Met warme en dankbare groeten,

Peter#samensolidair bedankt ook onderstaande sponsors om deze memorabele avond mogelijk te maken.


 
26/05/2019 Clubnieuws : Afgelopen dinsdag bereikte onze het trieste nieuws dat Lutgarde Winters onverwachts is te komen overlijden. Lutgarde was een van de trouwste vrijwilligers in onze club die altijd klaarstond om een handje te helpen.
Er zijn geen tranen en woorden genoeg voor het verdriet in onze club nu wij, geheel onverwachts, afscheid hebben moeten nemen van deze lieve vrouw. Veel sterke aan de familie en vrienden van Lutgarde.
Hierbij een warme oproep aan de sympathisanten van SV Breugel die maandagavond naar het begroetingsmoment gaan;
Iedereen kan voorafgaand een roos komen afhalen aan de kantine van SV Breugel (vanaf 18h30).
Like het bericht op facebook als u langskomt dan kunnen we voldoende rozen voorzien.
 
23/05/2019 Clubnieuws : Afsluiter van het seizoen van de jeugd.


 

16/05/2019 Clubnieuws : NOG 2 WEKEN tot de veiling !!
We doen dan ook nog eens warme oproep aan alle spelers, ouders, sympathisanten en iedereen die Kleine Prins vzw en SV Breugel een warm hart toedraagt om zoveel mogelijk posts te delen van onze facebook pagina www.facebook.com/samensolidairsvb en via mondelinge reclame de veiling nog verder bekend te maken bij vrienden en familie en massaal te komen opdagen op onze veiling op 31 mei.
De veilingsboekjes worden dit weekend verdeeld in Kleine-Brogel en omstreken, dus hou jullie brievenbus in de gaten.
Er zijn 105 prachtige items die geveild worden en deze zijn allen de revue aan het passeren op deze website en facebook : zie bovenstaande link van '1e Breugeliaanse veiling'.

Wat de sportgerelateerde loten van bekende sporters en clubs betreft, deze staan reeds deels online (zie www.sv-breugel-veiling.be), dus u kunt uzelf al in pole position brengen door een eerste bod te doen.

Wil u er zeker bij zijn op de 1e Breugeliaanse veiling voo SV Breugel en Kleine Prins vzw, koop dan nu reeds je inkomkaart in voorverkoop.
Inkom bedraagt 10 euro, maar als je in voorverkoop koopt krijg je bij de ingang een waardebon van 7 euro om te bieden.
Aan de kassa betaal je 10 euro zonder waardebon.
Inkomkaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur en kantine van SV Breugel, maar ook bij onderstaande handelszaken:

Wirix cafe - Pieter Breugellaan 10, 3990 Kleine Brogel- 011/63 43 05
Het 8e Sacrament - Rodenbachlaan 48, 3900 Pelt - 011/81 68 73
Friet en zo - Pieter Breugellaan 32, 3990 Kleine Brogel - 011/63 24 53

Of bij de leden van de veilingcommissie SV Breugel/Kleine Prins vzw:
Dominique Goven - Kerklaan 18, 3990 Kleine Brogel - 0473/59 39 72
Patrick Houben - Straatveld 16, 3990 Kleine Brogel - 0478/23 29 59
Davy Tijssen - Ekselsebaan 25, 3990 Kleine Brogel - 0475/91 07 32
Freddy Vanchaze - Boelehoef 7A, 3900 Pelt - 0496/32 04 93

 
 
09/05/2019 Clubnieuws : Sommige hebben het misschien al gemerkt, maar op het B-veld heeft onze handige Henri Leen weer topwerk afgeleverd. Om officiële wedstrijden te mogen spelen was er dringend nood aan 2 dug-outs aan de instructie zone. Hoewel de spelers misschien niet graag op de bank zitten, heeft Henri er voor gezorgd dat ze toch op een comfortabele manier en vooral droog langs de zijlijn kunnen zitten.
 
 
09/05/2019 Clubnieuws : De transfers voor komende seizoen 2019 - 2020:
Trainer Sandro Carella staat ook volgend jaar aan de roer van de seniors van SV Breugel. Zijn assistent Kris Cox was afgelopen maanden reeds om privé redenen gestopt, hierbij danken we hem voor zijn inzettzijn plaats wordt ingenomen door Bart Knevels. Ook T3 Guy Claes stopt bij het reserven elftal. Hij gaat aan de slag als T2 bij KFC Hamont 99.
 
INKOMENDE transfers:
Dries Foqué (komt van Esperanza Pelt)
Jasper Belmans (komt van Kadijk SK)
Lennert Diepvens (komt van Sp. Grote Heide)
Robin Van Elsen (komt van Achel VV)
Seppe Agten (komt van Lommel Kolonie)
Joeri Kwanten (vrije speler)
Lode Thirion (komt van KFC Hamont 99)
Sander Pullinx (komt van Exc. Hamont)
Glenn Goossens (komt van Verbroedering Lommel)
Joppe Hendrix (komt van Lindelhoeven VV)

UITGAANDE transfers:
Wouter Jongeneelen (naar Sp. Lille) 
Senne Vrijsen (naar Sp. Lille)
Glenn Willeken (naar Verbroedering Lommel)
Kristof Claes (naar Houthalen VV)
Trippaers Wout (naar Hechtel FC)
Tielen Simon (naar Sp. Grote Brogel)
Jordy Theunis (?)
Ek Khalfi Fouad (naar FC Mol-Wezel)
Nico Biemans (naar KFC Hamont 99)
Jonas Theunis (?)
Jeroen Bosmans (stopt)
 

 

 
 
 

DE PROMOTIE NAAR 3e PROVINCIALE is een feit !!! De kers op de taart van een van de meest succesvolle seizoenen in de Breugelse geschiedenis.
Samen met de winst in de finale van de Expo-Line Cup, de reserven die kampioen zijn geworden, de U21 als vice-kampioen (2e ronde), de U17 vice-kampioen (1e ronde), het kwaliteitslabel van de KBVB dat gehaald is voor de jeugdwerking, de topscoorder van de reeks in de rangen en nu dus de promotie naar 3e provinciale, dit was een onvergetelijk seizoen voor SV Breugel. PROFICIAT jongens!!

 

06/05/2019 Clubnieuws : De veilingcommissie van de 1e Breugeliaanse veiling van SV Breugel en de Kleine Prins vzw is er klaar voor. De laatste rechte lijn is ingezet. We doen dan ook e...en warme oproep aan alle spelers, ouders, sympathisanten en iedereen die Kleine Prins vzw en SV Breugel een warm hart toedraagt om zoveel mogelijk posts te delen van onze facebook pagina www.facebook.com/samensolidairsvb , de veiling nog verder bekend te maken bij vrienden en familie en massaal te komen opdagen op onze veiling op 31 mei. Nu echt met rode stift in je agenda te plaatsen...

De veilingcommissie keihard gewerkt en zijn we zeer trots te mogen meedelen dat er 105 items zullen geveild worden. Deze zullen allen nog eens de revue passeren op deze website en facebook in de komende dagen.
Wat de sportgerelateerde loten van bekende sporters en clubs betreft, deze staan reeds deels online (zie www.sv-breugel-veiling.be), dus u kunt uzelf al in pole position brengen door een eerste bod te doen.

Wil u er zeker bij zijn op de 1e Breugeliaanse veiling voo SV Breugel en Kleine Prins vzw, koop dan nu reeds je inkomkaart in voorverkoop.
Inkom bedraagt 10 euro, maar als je in voorverkoop koopt krijg je bij de ingang een waardebon van 7 euro om te bieden.
Aan de kassa betaal je 10 euro zonder waardebon.
Inkomkaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur en kantine van SV Breugel, maar ook bij onderstaande handelszaken:

Wirix cafe - Pieter Breugellaan 10, 3990 Kleine Brogel- 011/63 43 05
Het 8e Sacrament - Rodenbachlaan 48, 3900 Pelt - 011/81 68 73
Friet en zo - Pieter Breugellaan 32, 3990 Kleine Brogel - 011/63 24 53

Of bij de leden van de veilingcommissie SV Breugel/Kleine Prins vzw:
Dominique Goven - Kerklaan 18, 3990 Kleine Brogel - 0473/59 39 72
Patrick Houben - Straatveld 16, 3990 Kleine Brogel - 0478/23 29 59
Davy Tijssen - Ekselsebaan 25, 3990 Kleine Brogel - 0475/91 07 32
Freddy Vanchaze - Boelehoef 7A, 3900 Pelt - 0496/32 04 93

 
 
05/05/2019 Nieuws seniors: SV Breugel geraakt niet voorbij FC Racing Boxberg en moet nog een ronde extra spelen om de promotie.
Komende woensdag krijgen ze Eendracht Zelm op bezoek om de woensdag erop de verplaatsing naar FC Veldwezelt te maken. Na deze wedstrijden wordt er een klassement opgemaakt en hiervan zal de 1ste zeker promoveren, de 2de zeer waarschijnlijk ook wegens fusie Melo Zonhoven en Zonhoven VV, maar de voor de 3de is het afwachten.

Wedstrijdverslag SV Breugel vs. FC Racing Boxberg: KLIK HIER
Wedstrijdfoto's SV Breugel vs. FC Racing Boxberg: KLIK HIERRonde 3A: 3 verliezers ronde 2
Woensdag 8 mei 2019 - 19h00
W19: SV Breugel vs. Eendracht Zelem
Zondag 12 mei 2019 - 15h00
W20: Eendracht Zelem vs. FC Veldwezelt
Woensdag 15 mei 2019 - 19h00
W21: FC Veldwezelt vs. SV Breugel

Rangschikking op basis van:
- meest aantal behaalde punten
- het grootst aantal overwinningen
- het beste doelpuntensaldo
- het hoogst aantal gescoorde doelpunten
- het hoogst aantal op verplaatsing gescoorde doelpunten
- het grootste aantal overwinningen op verplaatsing
- de minste punten voor het aantal ontvangen gele en rode kaarten in de eindronde vanaf de aanvang, waarbij een gele kaart 1 punt en een rode kaart 2 punten geeft.
- indien dan nog geen onderscheid: loting

 
04/05/2019 Nieuws seniors: Kom SV Breugel aanmoedigen voor de promotiewedstrijd tegen FC Racing Boxberg, nu zondag 5 mei, op het veld van Kleine-Brogel.
SUPPORTERS OP POST in zoveel mogelijk geel en rood en supporter SVB naar 3e provinciale !!


 
01/05/2019 Nieuws seniors: SV Breugel verliest met 1 - 0 op het veld van FC Racing Boxberg. Komende zondag moet Breugel een betere prestatie op de mat brengen om toch nog één van de eerste 3 tickets naar 3e provinciale te bemachtigen. Zoniet volgt nog een mini-competitie met nog 2 extra woensdagavondwedstrijden met als inzet ticket 4 en 5.
SUPPORTERS OP POST komende zondag 5 mei om 15h00 voor deze erg belangrijke wedstrijd op het veld van Kleine-Brogel.

Wedstrijdverslag FC Racing Boxberg vs. SV Breugel : KLIK HIER
 
 
30/04/2019 Nieuws seniors: Met FC Racing Boxberg treft Breugel een reeksgenoot in ronde 2 van de eindronde. In de competiie kon Breugel in beide duels met winst het veld afstappen, maar de eindronde is natuurlijk een ander verhaal. De tegenstander heeft ook de ambitie om na één jaar 4de terug de sprong te maken naar 3de provinciale. Het is een stevig elftal dat de duels niet uit de weg gaat. Ondanks dat Breugel er al 2x tegen won, waren telkens twee wedstrijden waar SVB alles uit de kast moest halen om de overwinning binnen te halen en dat zal woensdag zeker niet anders zijn. Een goed resultaat is nodig in Boxberg om komende zondag voluit voor de promotie te gaan.

Opmerkelijk : Alle 4 de eindrondekandidaten van reeks 4A zijn doorgestoten naar de 2e ronde. Het is duidelijk dat de competitie in reeks A de sterkste was in 4e provinciale.
 

30/04/2019 Nieuws seniors: Uitslagen eindronde 4e prov.

Resultaat van de loting eindronde 4e provinciale:

Ronde 1 - heenwedstrijd : 24 april 2019 - 19h00
W1 : FC Racing Boxberg - J. Borgloon 0 - 0
W2: SV Breugel - KFC De Zwaluw Wiemismeer 1 - 0
W3: Eendracht Zelem - Waterloos VV 2 - 1
W4: SK Herkenrode - Sparta Lille 0 - 1
W5: FC Diepenbeek B - Houthalen VV 1 - 6
W6: KVV Hoeselt B - FC Veldwezelt 1 - 2

Ronde 1 - terugwedstrijd : 28 april 2019 - 15h00
W7: J. Borgloon - FC Racing Boxberg 1 - 3
W8: KFC De Zwaluw Wiemismeer - SV Breugel 4 - 3
W9: Waterloos VV - Eendracht Zelem 2 - 1
W10: Sparta Lille - SK Herkenrode 3 - 0
W11: Houthalen VV - FC Diepenbeek B 5 - 0 (ff.)
W12: FC Veldwezelt - KVV Hoeselt B 5 - 1

WINNAARS poule (6 winnaars van ronde 1)
Ronde 2A - heenwedstrijd : 1 mei 2019 - 15h00
W13: FC Racing Boxberg - SV Breugel 1 - 0
W14: Eendracht Zelem - Sparta Lille 0 - 1
W15: Houthalen VV - FC Veldwezelt 2 - 1

Ronde 2A
- terugwedstrijd : 5 mei 2019 - 15h00
W16: SV Breugel - FC Racing Boxberg 1 - 1
W17: Sparta Lille - Eendracht Zelem 0 - 0
W18: FC Veldwezelt - Houthalen VV 1 - 2

De 3 winnaars stijgen naar 3de provinciale.
De verliezers gaan verder.

Ronde 3A: 3 verliezers ronde 2
Woensdag 8 mei 2019 - 19h00
W19: SV Breugel vs. Eendracht Zelem
Zondag 12 mei 2019 - 15h00
W20: Eendracht Zelem vs. FC Veldwezelt
Woensdag 15 mei 2019 - 19h00
W21: FC Veldwezelt vs. SV Breugel

Rangschikking op basis van:
- meest aantal behaalde punten
- het grootst aantal overwinningen
- het beste doelpuntensaldo
- het hoogst aantal gescoorde doelpunten
- het hoogst aantal op verplaatsing gescoorde doelpunten
- het grootste aantal overwinningen op verplaatsing
- de minste punten voor het aantal ontvangen gele en
rode kaarten in de eindronde vanaf de aanvang, waarbij een
gele kaart 1 punt en een rode kaart 2 punten geeft.
- indien dan nog geen onderscheid: loting

De 1ste is de vierde vaste stijger naar 3e Prov.
De 2de is de 1ste eventueel bijkomende stijger naar 3e Pro
De 3de is de 2de eventueel bijkomende stijger naar 3e Prov
VERLIEZERS poule (6 verliezers van ronde 1)
Ronde 2B - heenwedstrijd : Woensdag 8 mei 2019 - 19h00
W22. : J.Borgloon - KFC De Zwaluw Wiemismeer 0 - 3
W23. Waterloos VV - SK Herkenrode 2 - 2
W24: FC Diepenbeek B - KVV Hoeselt B 5 - 2

Ronde 2B - terugwedstrijd : 5 mei 2019 - 15h00
W25. : KFC De Zwaluw Wiemismeer - J.Borgloon 4 - 2
W26. SK Herkenrode - Waterloos VV 1 - 1
W27: KVV Hoeselt B - FC Diepenbeek B 2 - 8

Ronde 3B: 3 winnaars ronde 2B
Woensdag 8 mei 2019 - 19h00
W28: KFC De Zwaluw Wiemismeer vs. SK Herkenrode
Zondag 12 mei 2019 - 15h00
W29: SK Herkenrode vs. FC Diepenbeek B
Woensdag 15 mei 2019 - 19h00
W30: FC Diepenbeek vs. KFC De Zwaluw Wiemismeer

Rangschikking op basis van:
- meest aantal behaalde punten
- het grootst aantal overwinningen
- het beste doelpuntensaldo
- het hoogst aantal gescoorde doelpunten
- het hoogst aantal op verplaatsing gescoorde doelpunten
- het grootste aantal overwinningen op verplaatsing
- de minste punten voor het aantal ontvangen gele en
rode kaarten in de eindronde vanaf de aanvang, waarbij een
gele kaart 1 punt en een rode kaart 2 punten geeft.
- indien dan nog geen onderscheid: loting

De 1ste is de 3de eventueel bijkomende stijger naar 3e Prov
De 2de is de 4de eventueel bijkomende stijger naar 3e Prov
De 3de is de 5de eventueel bijkomende stijger naar 3e Prov


Ronde 3B
: 3 verliezers van ronde 2B
Woensdag 8 mei 2019 - 19h00
W31: J. Borgloon vs. Waterloos VV
Zondag 12 mei 2019 - 15h00
W32: Waterloos VV vs. KVV Hoeselt B
Woensdag 15 mei 2019 - 19h00
W33: KVV Hoeselt vs.J. Borgloon

Rangschikking op basis van:
- meest aantal behaalde punten
- het grootst aantal overwinningen
- het beste doelpuntensaldo
- het hoogst aantal gescoorde doelpunten
- het hoogst aantal op verplaatsing gescoordedoelpunten
- het grootste aantal overwinningen op verplaatsing
- de minste punten voor het aantal ontvangen gele en
rode kaarten in de eindronde vanaf de aanvang, waarbij
een gele kaart 1 punt en een rode kaart 2 punten geeft.
- indien dan nog geen onderscheid: loting.

De 1ste is de 6de eventueel bijkomende stijger naar 3e Pr
De 2de is de 7de eventueel bijkomende stijger naar 3e Pr
De 3de is de 8ste eventueel bijkomende stijger naar 3e Pr

 

30/04/2019 Clubnieuws : Het is even stil geweest i.v.m. de solidariteitsactie van SV Breugel, maar intussen is er door de veilingcommissie keihard gewerkt en zijn we zeer trots te mogen meedelen dat er meer dan 100 items zullen geveild worden. Deze zullen allen nog eens de revue passeren op deze website in de komende weken.
Wat de sportgerelateerde loten van bekende sporters en clubs betreft, deze staan reeds deels online (zie www.sv-breugel-veiling.be), dus u kunt uzelf al in pole position brengen door een eerste bod te doen.

Wil u er zeker bij zijn op de 1e Breugeliaanse veiling voo SV Breugel en Kleine Prins vzw, koop dan nu reeds je inkomkaart in voorverkoop.
Inkom bedraagt 10 euro, maar als je in voorverkoop koopt krijg je bij de ingang een waardebon van 7 euro om te bieden. Aan de kassa betaal je 10 euro zonder waardebon.
Inkomkaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur en kantine van SV Breugel, maar ook bij Friet en zo en cafe Wirix in Kleine Brogel en het 8e sacrament in Pelt.

 
 
 
28/04/2019 Nieuws seniors: SV Breugel verloor dan wel met 4 - 3 op het veld van Zwaluw Wiemismeer, maar dankzij de 1 - 0 thuisoverwinning mag het op basis van de uitdoelpunten verder naar de 2e ronde van de nacompetitie voor promotie. Het was een erg spannende wedstrijd waarin SV Breugel een comfortabele stand 20 minuten voor tijd bijna helemaal uit handen gaf. Toch trok het uiteindelijk het gewenste resultaat over de meet en mag het verder in de eindronde.
SV Breugel kom daarin terecht in de winnaarspoule van 6 ploegen waarin er zeker 4 promotietickets te verdelen zijn. Het is echter mogelijk dat er 5 (fusie in Zonhoven) of 6 (EMBO verhaal) ploegen promoveren, maar dat is nog helemaal niet zeker dus moet daar ook geen rekening mee gehouden worden.

Wedstrijdverslag : KLIK HIER & Wedstrijdfoto's : KLIK HIER


 
 
 
27/04/2019 Nieuws seniors: Zondag staat de terugronde tegen Zwaluw Wiemismeer op het programma. Wat we van de heenwedstrijd onthouden is dat het een ploeg is die moeilijk uit verband te voetballen is. Defensief stonden ze ook goed opgesteld, want ze hielden de Breugelse spitsen lang uit de match. Die vonden uiteindelijk toch een klein gaatje en daarvan profiteerde ze. De tegenstander zal nu zondag toch in de aanval moeten en daarvan kan Breugel misschien profiteren. Eén bonusdoelpunt is niet veel maar kan toch een wereld van verschil maken.

Komende zondag (28 april) kunnen alle supporter mee de verplaatsing naar Wiemismeer (Zutendaal) maken met de bus. De bus vertrekt stipt om 12h45 aan de Wirix. Prijs is 10 euro p/p inclusief drank op de bus.
Wil je mee? Stuur dan een mail naar voetbal@sv-breugel.be + melding van naam en hoeveel personen.
SUPPORTERS OP POST met zoveel mogelijk geel & rood!!!
 
24/04/2019 Nieuws seniors: SV Breugel wint met 1 - 0 van Zwaluw Wiemismeer. In een uitgeregende wedstrijd was het Kevin Teirlinck die in de 57e min. de 1 - 0 op het scorebord zette. Een belangrijke zege met het oog op de terugwedstrijd. Het gure regenweer was toch een spelbreker voor de toeschouwers, toch waren er ongeveer 150, voornamelijk Breugel supporters, komen opdagen. Deze zagen twee zenuwachtig acterende ploegen die weinig uitgespeelde kansen konden creëren. Wedstrijdverslag : KLIK HIER
 
21/04/2019 Nieuws seniors: De tegenstander van SV Breugel voor de belangrijke 1e ronde van de eindronde is dus Zwaluw Wiemismeer geworden. De nummer 4 uit reeks 4C eindigde op 19 punten van de kampioen Neeroeteren FC. Gedurende het seizoen hebben ze altijd in de linkerkolom van het klassement gestaan. Tijdens het 2e periodekampioenschap zette ze hun beste reeks neer. Toen eindigde op de 2e plaats op 2 puntjes van het ongenaaktbare Neeroeteren. Het is een ploeg met een goede thuisreputatie, want ze verloren slechts 9 punten in hun thuiswedstrijden en dan was het vooral tegen teams uit de top 5 van het klassement. Taak dus voor Breugel om komende woensdag een goed resultaat bij elkaar te voetballen zodat ze volgende week zondag met een goede uitgangspositie richting Zutendaal kunnen vertrekken.
 

19/04/2019 Clubnieuws: S.V Breugel is op zoek naar gemotiveerde terreinverzorger(s) om onze handige Henri bij te staan in het onderhoud van de terreinen en kleine omgevingswerken rondom de voetbalterreinen.

Als terreinverzorgen van S.V. Breugel behoren volgende taken tot je pakket :

  • Alleen of in teamverband instaan voor het optimaal onderhouden van de wedstrijd- en trainingsvelden:  (bij-)zaaien, maaien, bezanden, herstellen, verticuteren, belijnen, enz… zijn veel voorkomende werkzaamheden.
  • Omgevingswerken rondom de velden.

Profiel
•Gemotiveerd
•Teamplayer maar ook in staat zelfstandig te werken
•Bereid tot buitenwerk
•Je bezit een hart voor de club

Wij bieden jou
• Eeuwige dankbaarheid van alle jeugd en senior spelers
Ben jij de geschikte kandidaat voor ons?

Laat er dan geen gras over groeien! Stuur dan een mail naar voetbal@sv-breugel.be of spreek iemand van het bestuur aan.

 
 

15/04/2019 Nieuws seniors: Met de 5 - 1 overwinning van afgelopen zondag tegen Sporting Winterslag zit de reguliere competitie erop.
Verbroedering Lommel is met ruime afstand de verdiende kampioen, SV Breugel eindigd op een dik verdiende tweede plaats. De andere eindronde tickets zijn voor Sparta Lille (2e periodekampioen), Eendracht Zelem en FC Racing Boxberg.
Met een tweede plaats als eindresultaat voor het eerste elftal, de kampioenentitel voor het reserven team, de winst in de finale in de Expo-Line Cup, een speler als eindlaureaat 'speler van het jaar' kunnen we nu al bijna spreken van het meest succesvolle seizoen in de geschiedenis van SV Breugel. Maar voor we daarvan kunnen spreken moet het ultieme doel nog gehaald worden nl. de promotie via de eindronde!!
Loting is maandagavond 15 april. We houden u op de hoogte!

De mogelijke tegenstanders voor SV Breugel in de 1e ronde: J. Borgloon, FC Diepenbeek B, KVV Hoeselt B, Houthalen VV, Z. Wiemismeer, FC Veldwezelt. Waterloos VV, SK Herkenrode kunnen als tweede gerangschikte in deze eerste ronde niet geloot worden, maar vanaf de tweede ronde wel, net als de ploegen uit de eigen reeks (4A)
Resultaat van de loting eindronde 4e provinciale:
Ronde 1 - heenwedstrijd : 24 april 2019 - 19h00
W1 : FC Racing Boxberg - J. Borgloon
W2: SV Breugel - KFC De Zwaluw Wiemismeer
W3: Eendracht Zelem - Waterloos VV
W4: SK Herkenrode - Sparta Lille
W5: FC Diepenbeek B - Houthalen VV
W6: KVV Hoeselt B - FC Veldwezelt

Ronde 1 - terugwedstrijd : 28 april 2019 - 15h00
W7: J. Borgloon - FC Racing Boxberg
W8: KFC De Zwaluw Wiemismeer - SV Breugel
W9: Waterloos VV - Eendracht Zelem
W10: Sparta Lille - SK Herkenrode
W11: Houthalen VV - FC Diepenbeek B
W12: FC Veldwezelt - KVV Hoeselt B

Ronde 2 - heenwedstrijd : 1 mei 2019 - 15h00
W13: Winnaar W7 - Winnaar W8
W14: Winnaar W9 - Winnaar W10
W15: Winnaar W11 - Winnaar 12

Ronde 2
- terugwedstrijd : 5 mei 2019 - 15h00
W13: Winnaar W8 - Winnaar W7
W14: Winnaar W10 - Winnaar W9
W15: Winnaar 12 - Winnaar W11

12/04/2019 Nieuws seniors: Op de laatste speeldag staat er voor SV Breugel nog de belangrijke 2e plaats op het spel. Puntenwinst is een must. Eén punt is genoeg om de belangrijke tweede plaats te pakken. De slechte wedstrijd van vorig weekend moet uitgewist worden om toch met een goed gevoel de eindronde in te gaan. In de heenronde ging Sporting Winterslag gemakkelijk voor de bijl en voor de terugronde wordt dezelfde inzet verwacht van SV Breugel.

 

06/04/2019 Nieuws seniors: De reserven van SV Breugel zette in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen nog eens de puntje op de i. Een 6 - 0 winst tegen Eendracht Stevoort was een opwarmer voor het feestje na de wedstrijd. Met de boerenkar doorheen Kleine-Brogel om daarna het feest verder te zetten met een paar pintjes. Meer foto's : KLIK HIER
 
 
03/04/2019 Nieuws seniors: Nu het eindrondeticket binnen is moet Breugel voluit gaan voor die 2e plaats in het klassement. Een puntje pakken op verplaatsing bij FC Paal-Tervant B en dat doel is bereikt. Meteen de kans voor SVB om de dramatische match in de heenronde recht te zetten. Toen liet men zich nogal makkelijk wegzetten en gaven ze de drie punten cadeau aan het tweede efltal van de nieuwe fusieploeg uit Beringen.
 
 
29/03/2019 Nieuws seniors: Na het zéér succesrijke vorige weekend, met de kampioenen viering van de reserven en de uitstekende prestatie van het eerste elftal, is het deze zondag weer werken geblazen. De reserven mogen gelukkig een zaterdag rust inlassen met het forfait van de reserven van FC Turkse Rangers. Het eerst elfal moet vol aan de bak en kan zich dit weekend , mits winst, definitief verzekeren van de eindronde. Hét doel voorafgaand aan het seizoen. Over de heenwedstrijd gaan we het niet meer hebben, behalve dat Breugel op een sportieve manier revanche wilt nemen!!!


Matchbal geschonken door : Boekhouder Lucien Dreesen
 

23/03/2019 Nieuws seniors: Het reserven team van SV Breugel heeft zich deze zaterdag tot kampioen gekroond in hun reeks.  Na 24 speeldagen waren ze nog steeds ongeslagen en hadden ze een puntenkloof van 10 punten op de eerste achtervolger, Halveweg Zonhoven. En op vrijdagavond bereikte onze het bericht dat Zonhoven 2 - 2 had gelijkgespeeld op het veld van FC Racing Boxberg. Zéér goed nieuws voor de reserven van SV Breugel, want ... als er dit weekend gewonnen werd, konden ze niet meer ingehaald worden en mochten ze het kampioenschap vieren. Daarvoor moesten ze echter wel Sparta Lille verslaan, het nummer 3 in de stand. Onder het oog van de talrijk opgekomen supporters werd ook deze moeilijke wedstrijd tot een goed einde gebracht met een 3 – 0 winst en toonde ze dat ze duidelijk de beste ploeg in dit reserven kampioenschap waren.  Met deze 21ste zege van het seizoen was de titel definitief binnen en kon het vieren beginnen. En hoe een feestje te bouwen moeten ze die in Kleine-Brogel niet leren … MEER FOTO's: KLIK HIER

 
20/03/2019 Nieuws seniors: Oproep aan onze supporters. Kom komende zondag (24/03) massaal onze jongens van SV Breugel aanmoedigen in de derby én topper tegen Sparta Lille.
Iedereen zal zich nog wel de grote opkomst herinneren in de heenwedstrijd en in Lille willen ze dit graag evenaren. Er zullen tijdens de match hapjes en drankjes langs het veld verkocht worden en een afterparty met DJ! De wedstrijd is om 15h00 aan de Bosuil in Sint-Huibrechts Lille.d
SUPPORTERS OP POST !!
 
 
19/03/2019 Nieuws seniors: Komend weekend staat er weer een (Noordlimburgse) derby op het programma voor SV Breugel. Ditmaal maken ze de korte verplaatsing naar Sparta Lille. Het wordt meteen een strijd om de 2e plaats in het klassement.
In de heenronde verloor Breugel nipt met 0 - 1, na niet echt hoogstaande wedstrijd. Maar de sfeer voor, tijdens en na de match was uitstekend. Dus een oproep aan de Breugelse supporters: Kom SV Breugel aanmoedigen in Lille voor deze belangrijke wedstrijd en stuw onze jongens naar de overwinning!!
 
 
-
19/03/2019 Clubnieuws : Op 31 mei 2019 zal in OC De Groes in Kleine Brogel de "1e Breugeliaanse Veiling" plaatsvinden, waarvan de opbrengst 50/50 zal verdeeld worden tussen SV Breugel en Kleine Prins vzw. Momenteel zijn we druk bezig om diverse loten en kavels bij mekaar te brengen om er een fantastische veiling van te maken. De loten/kavels bestaan uit (gehandtekende) shirts van bekende sporters/clubs en producten/diensten aangeboden door lokale handelaars en bedrijven.

Via de speciale facebook pagina en de website van SV Breugel blijft u in de komende weken en maanden op de hoogte van ons veilingaanbod


 
14/03/2019 Nieuws seniors: Dit weekend staat er weer een echte derby op het programma. Sporting Grote Brogel komt op bezoek in Kleine-Brogel. De rode lantaarn van 4A kent een dramatisch seizoen, maar derby's blijven speciaal dus Breugel moet geen walk over verwachten. Het eindronde ticket is nog niet binnen en het moet natuurlijk zorgen dat ze zeker in de thuiswedstrijden geen punten meer laten liggen.

Matchbal geschonken door : Brasserie De Boskar, Peer
 
12/03/2019 Nieuws seniors: Sportieve spanning, geanimeerde toogbabbels en supportersplezier moesten afgelopen zondag voor één keer plaats maken voor culinaire pret. Hoewel, één keer. De Eetdag van SV Breugel is meer dan ooit een klassieker, de zoveelste editie lokte een record aantal (bijna 600) levensgenieters naar de Kerklaan en de club bewees dat het naast sportieve uitdagingen ook sociaal contact hoog in het vaandel draagt. Goed voor enkele lekker en gezellige uurtjes in de sfeervolle kantine. Met dank aan supporters, (jeugd)spelers, sponsors, sympathisanten en vrijwilligers.
 
08/03/2019 Nieuws seniors: Nog 6 speeldagen te gaan dit seizoen en het begint erom te spannen. Voor de titel is het niet meer spannend, maar voor een eindronde plaats is alles nog mogelijk. En Breugel maakt dit weekend de verplaatsing naar het nummer 7 in het klassement, Halveweg Zonhoven. Zij staan voorlopig op 2 punten van een mogelijk plaats die recht geeft op de nacompetitie. Voor Breugel is het dus van groot belang om deze wedstrijd te winnen om zo de kloof met mogelijke achtervolgers te vergroten.

Ook zaterdagmiddag zijn de belangen groot want daar moet leider SV Breugel op bezoek bij hun dichtste achtervolger, HW Zonhoven. Zij staan op 8 punten met een match minder gespeeld. Dus winst zou Breugel in de laatste rechte lijn naar de titel kunnen zetten.
 
 
 
03/03/2019 Nieuws seniors: Zoals je vorige week bij de aftrap van de Eerste ploeg al kon zien, staat Carnaval voor de deur. De U21 hadden een weekend vrij, dus de ideale tijd om de jaarlijkse carnavalstraining te laten doorgaan. Verkleed komen was een must en achteraf hebben ze ook nog van  een pizza-traktatie van de trainers mogen genieten. De neuzen staan zoals altijd weer in 1 richting met het oog op de derby tegen Peer SV volgende week.
 
25/02/2019 Clubnieuws : Afgelopen zondag kreeg SV Breugel hoog bezoek van de Prins Carnaval, Geert I en zijn metgezellen van vzw Carnaval Peer. Ze kwamen SV Breugel mee ondersteunen in de topper tegen de nummer 1 in het klassement. Prins Geert I nam de aftrap en maakte hiermee ook reclame voor de halfvasten stoet die op 31 maart, na 9 jaar afwezigheid, terug door de straten van Peer Centrum zal trekken. ALAAF !!

Meer foto's van de wedstrijd SV Breugel - Verbroedering Lommel : KLIK HIER

 
25/02/2019 Clubnieuws : Op zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseert SV Breugel hun jaarlijkse eetdag.
Inschrijven kan nog altijd via voetbal@sv-breugel.be
 

20/02/2019 Nieuws seniors: Komende zondag staat er een absolute topper in 4A op het programma voor SV Breugel. De leider in het klassement, Verbroedering Lommel, komt op bezoek in Kleine-Brogel. In de heenwedstrijd ging Breugel met een overdreven 4 - 1. Ondanks het verlies zat er voor Breugel toen meer in. Nu zondag hebben ze de kans om dat de bewijzen. Verbroedering Lommel lijkt wel ongenaaktbaar dit seizoen, maar toch hebben ze ook al 3 matchen verloren en 2 matchen gelijkgespeeld. Het meeste puntenverlies leden ze op verplaatsing. Voor Breugel de taak dus om daar nog was extra bij te doen.

Naast de komst van de leider in het klassement krijgt Breugel nog hoog bezoek komende zondag; Prins Carnaval Geert I komt de aftrap geven!!


Matchbal geschonken door : 't Winkeltje, Kaulille

 
 
14/02/2019 Nieuws seniors: SV Breugel maakt komende zondag de verre verplaatsing naar Halen. Het neemt het daar op tegen Verbroedering Loksbergen. Een ploeg die het op eigen veld behoorlijk goed doet. Breugel wil zijn derde plaats verstevigen en met het oog op de wedstrijden van de concurrentie kan een overwinning gouden 3 punten opleveren. Het mag in Loksbergen weer een hobbelig veld verwachten waar het weer een stevige strijd zal worden om de overwinning.
 
08/02/2019 Nieuws seniors: SV Breugel krijgt dit weekend het nummer 6, Eendracht Houthalen, over de vloer. Mits winst kan Breugel een eerste stap zetten richting een eindrondeticket. Belangrijk in de duels tegen Eendracht Houthalen is dat Breugel hun cool bewaard en hun niet laat meeslepen in de emoties van de tegenstander. Zoals in het verleden wel eens durfde te gebeuren. Eendracht Houthalen is een ploeg die vooral op eigen veld punten pakt, op verplaatsing is het een heel ander verhaal en laten we dat na dit weekend zo houden.

Matchbal geschonken door : LICHTPUNT, Peer
 
 
 
 
01/02/2019 Nieuws seniors: SV Breugel treft SK Heusden 06 al voor de derde keer dit seizoen. De vorige twee duels (éénmaal in de Expo-line cup en éénmaal in de competitie) eindigde beide in een gelijkspel. SK Heusden is ook nog volop in de strijd voor een plaats in de top 5, dus het zal een spannend duel worden tussen twee teams die allebei voor de overwinning zullen gaan.
 
 
25/01/2019 Nieuws Voetbal Vlaanderen : Bureau Arbitrage Limburg richt een cursus verspreid over drie lessen (drie zaterdagen van 9.00 tot 12.30) voor zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaat-scheidsrechters in. Startdatum 9 februari 2019.
Lessen op 9, 16 en 23 februari.
Locatie: Bondsgebouw Boekstraat 130 te Hasselt.
Kandidaten moeten minstens 15 jaar zijn, medisch geschikt zijn en toegewezen aan een werkende club van Voetbal Vlaanderen.
Kandidaten ouder dan 18 jaar moeten een uittreksel uit het strafregister type 2 voorleggen.
Inschrijvingen en/of inlichtingen :
Bel: 0478 98 05 56
E-mail: voetbal@sv-breugel.be
 
24/01/2019 Nieuws seniors & jeugd : AFGELASTINGEN : Het Provinciaal Comité heeft beslist om alle wedstrijden voor G-voetbal, recreatief voetbal, jeugd en reserven in de periode van 24 tot en met 27 januari uit te stellen.
 
 
24/01/2019 Nieuws seniors: Na de zeer magere 2 op 6 in de afgelopen twee speeldagen krijgt SV Breugel dit weekend een concurrent voor de top 5 plaats op bezoek. Lommel Kolonie staat met 30 punten op een 7 plaats in het klassement, zes punten achter Breugel dus. Een winstmatch zou een goede zaak kunnen zijn voor het klassement. Tijd dus om het niveau terug op te krikken om voluit voor de overwinning te gaan.
 
 
 
 
 
 

19/01/2019 Nieuws seniors: Op speeldag 19 maakt SVB de verplaatsing naar Zonhoven om Flandria Termolen partij te geven. Breugel gaat weer op een van de mindere velden in de competitie aantreffen en dat zal weer een speciale speelwijze vragen. De thuisploeg heeft momenteel de rode lantaarn in handen met 12 punten. Die 12 punten waren het gevolg van 4 overwinningen en daartussen toch 2 teams uit de top van het klassement nl. Lommel Kolonie en FC Turkse Rangers en vervolgens ook Eendracht Houthalen en FC Paal-Tervant. Het waren alle 4 thuisoverwinningen! SVB zal toch met een andere instelling op het veld moeten staan als afgelopen zondag, anders gaan hier ook dure punten verloren.

 
 
09/01/2019 Nieuws seniors: Op speeldag 17 komt BS Sport Berbroek-Schulen op bezoek in Kleine-Brogel. Het team uit Herk-De-Stad staat momenteel op een 11e plaats in het klassement. Het jonge vinnige team haalde hun punten voornamelijk tegen teams uit de onderste regionen van het klassement. Toch zaten er een paar verrassende uitslagen bij; zo versloegen ze op eigen veldl SK Heusden en gingen ze in Turkse Rangers 2 - 2 gelijkspelen. Twee teams waar Breugel zelf ook punten tegen verloor. Opletten dus en met de nodig focus aan deze thuiswedstrijd beginnen is de opdracht voor SV Breugel.

Matchbal geschonken door : Bakkerij PUTS, Fabriekstraat 26 Neerpelt
 
06/01/2019 Nieuws : Afgelopen weekend werd bij de wedstrijden van de reserven en eerste elftal een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van het overlijden van Tom Schoutenden. Tom was de schoonzoon van Guido en José en schoonbroer van oud-speler Dave Vandenwildenberg. SV Breugel wenst de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.
 
03/01/2019 Nieuws seniors: Voor de eerste match van 2019 trek SV Breugel naar Eendracht Zelem, de nummer 6 in het klassement. In de maand januari staan er enkel belangrijke wedstrijden op het programma voor SVB en dit is een eerste. In de statistieken zien we dat Zelem op eigen veld een 19 op 21 pakten. Ze wonnen al hun thuiswedstrijden, behalve tegen Lommel Kolonie kwamen ze niet verder dan 1 - 1. Het is een understatement dat hun veld geen biljartlaken is en dat is blijkbaar in hun voordeel. SVB weet echter wat hun te wachten staat en hopelijk kunnen ze de prestatie van de heenwedstrijd herhalen om ook nu weer de drie punten binnen te halen.
 
28/12/2018 Nieuws jeugd: Hieronder is de uitslag van de reuze Kersttombola t.v.v. de jeugd van SV Breugel terug te vinden:
PrijsNr LotNr Omschrijving
1 1319 Hogedruk reiniger
2 2499 Bosch accuschroevendraaier/grasschaar
3 2700 Canon inkjet Printer
4 2183 Senseo toestel
5 246 Wafelijzer
6 729 Gourmet grill set
7 113 Broodrooster
8 993 Blueray speler
9 1438 Badkamer kastje
10 211 Snoerloze schroevendraaier
11 1290 Electrische peper en zout molen
12 1651 LED bureaulamp
13 552 Monopoly Junior
14 509 Styling fohne
15 2218 RVS Staafmixer
16 1530 Bluetooth wekkerradio
17 1888 Waterkoker
18 1318 200 Spellendoos
19 237 Bluetooth speaker
20 1772 Badkamer set
21 2221 Digitale keukenweegschaal
22 1733 Soundbar
23 1307 Doucheradio & badkussen
24 1841 Haardroger
25 396 Olielamp
26 2490 MP3 Speler
27 749 Keuken mengkraan
28 1880 Sporttas
29 1001 Badkamer set
30 381 Kerst versiering
31 2773 Doucheradio & badkussen
32 2139 Handdoeken houder
33 389 Kurketrekker met hendel
34 1459 LEDstrip 220V
35 1302 Ballenpomp
36 856 Vogelhuisje
37 263 Houten Rekje
38 1201 Fotokader
39 2372 Experimenteerdoos magnetisme
40 1771 Kerst led kandelaar
41 1815 6-delige stekkerdoos
42 1 Handdoeken houder
43 1407 Verfrol
44 974 Bad set
 
28/12/2018 Nieuws jeugd: De wedstrijdkalenders voor de 2e periode van de jeugdcompetities zijn gekend. Breugel heeft voor deze 2e periode 7 jeugdteams ingeschreven. Dit wil zeggen één team meer dan in de start van de competitie in september. Voor de U7 is er een extra team ingeschreven. Voor de U15 werkt SVB samen met SV Herkol en spelen en trainen op 't Hent. De nieuwe wedstrijdkalenders van de U6, U7, U8, U9, U15 U17 en U21 zijn terug te vinden op de respectievelijke pagina's onder de rubriek jeugd.
 
19/12/2018 Nieuws seniors: Update : de uitgestelde wedstrijd van afgelopen zondag wegens het besneeuwde veld is verplaatst naar komende zondag 23 december om 14h30?
Voor de laatste match voor de jaarwisseling komt FC Racing Boxberg op bezoek. De nummer 5 in het klassement werd in de heenronde met 2 - 5 verslagen. Het was een stevige team dat aan het seizoensbegin als een van de outsiders bestempeld werd. Momenteel bekleden ze een vijfde plaats en doen volop mee voor een eindronde ticket. Dit weekend staan er nog duels op het programma tussen teams uit de linker kolom, dus Breugel kan mits winst een goede zaak doen in het klassement.

Matchbal geschonken door : SCHOENEN DE BACKER, Peer
 
19/12/2018 Nieuws seniors: Het jeugdkerstfeest van SV Breugel staat in het teken van ...

 
 
07/12/2018 Bericht van het bestuur: “Op onze bestuursvergadering van donderdag 6 december j.l. hebben we de spijtige voorvallen die zich hebben voorgedaan tijdens de competitiewedstrijd Turkse Rangers-SV Breugel van zondag 25 november jl. besproken. We zijn gedagvaard door de KBVB omwille van het gedrag van minimum één supporter (die intussen door de club is aangesproken), mogelijk meerdere supporters. De bond maakt gewag van smaad aan de tegenstander. Gezien wij als SV Breugel fair-play als één van onze kernwaarden aanzien, veroordelen wij als club dit gedrag ten zeerste, zullen ons schikken in de opgelegde sanctie en roepen éénieder op dit gedrag door SVB supporters streng te veroordelen, zoals door sommigen van jullie ter plaatse reeds is gebeurd. Vele vrijwilligers zetten zich op wekelijkse basis in om geld in het laatje te krijgen voor de werking van onze club. In die zin kunnen we boetes voor dit soort feiten missen als kiespijn, is dit niet te verantwoorden jegens deze vrijwilligers en zullen we hier bij herhaling streng tegen optreden.”
 
07/12/2018 Nieuws seniors: Na een 0 op 9 hebben spelers, trainers en bestuur even de hoofden bij elkaar gestoken. Het resultaat moet zijn dat iedereen terug de neuzen in dezelfde richting zet en het negativisme de kop ingedrukt wordt. Iedereen moet er terug voor gaan, van de eerste tot de laatste minuut, van de speler die in de basis staat tot de speler die net langs de kern valt . De spelers moeten terug de mentaliteit tonen die ze bijvoorbeeld op de mat brachten in de finale van de Expo-Line Cup, om zo terug aan te knopen met de overwinningen.
Dit weekend moeten ze dit tonen in de uitwedstrijd tegen Sporting Winterslag.
 
 

05/12/2018 Nieuws jeugd: Afgelopen weekend organiseerden de U21 van SV Breugel de allereerste editie van hun Spek-en-ei-Onbijt.
Met 119 eters mag er alvast van een succes gesproken worden. De spelers en trainersstaf willen dan ook nog alle ouders en vrijwilligers bedanken
voor hun hulp en natuurlijk alle aanwezige eters voor hun steun! Het lekkere ontbijt heeft ook in de namiddag goed geholpen, want de U21 hielden
de 3 punten thuis met een verdiende 1-0 overwinning tegen Bree-Beek. En dit met een (h)echte teamprestatie!

Meer foto's: KLIK HIER

 
 
29/11/2018 Nieuws seniors: Na twee nederlagen op rij moet SV Breugel zich proberen te herpakken. Met een thuiswedstrijd tegen FC Paal-Tervant krijgt het daartoe de kans. De tegenstander van komende zondag staat met 12 punten op een 14e stek in het klassement. De laatste 2 speeldagen haalde ze telkens de volle buit binnen tegen respectievelijk FC Racing Boxberg en Sp. Winterslag. Het omgekeerde verhaal dus van SV Breugel. SVB zal echter hun mindere resultaten een halt willen toeroepen en daar is een thuisoverwinning de beste remedie tegen.

Matchbal geschonken door : DE TINTER, Weidenstraat 56, Neerpelt
 
29/11/2018 Nieuws jeugd: Op zaterdag 9 december vindt op de voetbalvelden van SV Breugel de eerste samenwerkingshappening plaats Doel van dit tornooi is om de samenwerking tussen de jeugdwerking van Sparta Lille, SV Herkol, SV Breugel en Kaulille FC extra in de verf te zetten. Dit mini-tornooi wordt dit seizoen voor het eerst geörganiseerd en Breugel mag als eerste de organisatie hiervan op zich nemen. U6, U7, U8, U9 en U10 nemen het tegen elkaar op. Wedstrijdkalender is hieronder te raadplegen.
 
 
 
U6 (2 x 6 min.) 2 vs. 2  

UUR

Terrein B3,B4, B5, B6

9.20 - 9.35

Kaulille - Herkol

9.40 – 9.55

Sparta Lille - SV-Breugel

10.00 – 10.15

Kaulille – Bocholt

10.20 – 10.35

Sparta Lille - Herkol

10.40 – 10.55

Bocholt – SV-Breugel

11.00 – 11.15

Kaulille - Sparta Lille

11.20 – 11.35

Herkol - Bocholt

11.40 – 11.55

SV-Breugel -Kaulille


U7 (1 x 10 min.) 3 vs. 3    

UUR

Terrein B1

Terrein B2

10.00 – 10.10

Kaulille A – SV-Breugel A

Kaulille B - SV-Breugel B

10.15 – 10.25

Kaulille A - SV-Breugel B

Kaulille B - SV-Breugel A

10.30 – 10.40

Sparta Lille A – Herkol A

Sparta Lille B - Herkol B

10.45 – 10.55

Sparta Lille A - Herkol B

Sparta Lille B - Herkol A

11.00 – 11.10

SV-Breugel C - Bocholt A

SV-Breugel D - Bocholt B

11.15 – 11.25

SV-Breugel C - Bocholt B

SV-Breugel D - Bocholt A

11.30 – 11.40

SV-Breugel A - Herkol A

SV-Breugel B - Herkol B

11.45 – 11.55

SV-Breugel A - Herkol B

SV-Breugel B - Herkol A

12.00 – 12.10

Kaulille A - SV-Breugel C

Kaulille B - SV-Breugel D

12.15 – 12.25

Kaulille A - SV-Breugel D

Kaulille B - SV-Breugel C

12.30 – 12.40

Bocholt A - Sparta Lille A

Bocholt B - Sparta Lille B

12.45 – 12.55

Bocholt A - Sparta Lille B

Bocholt B - Sparta Lille A


U8 (2 x 15 min.) 5 vs. 5    

UUR

Terrein C1

Terrein C2

9.30 – 10.05

Sparta Lille - Grote-Brogel

SV-Breugel - Herkol

10.15 – 10.50

Herkol - Sparta Lille

Kaulille – Grote-Brogel

11.00 – 11.35

SV-Breugel - Kaulille

 


U9 (2 x 15 min.) 5 vs. 5  

UUR

Terrein C3

10.00 – 10.35

Kaulille – SV-Breugel

10.45 – 11.20

Herkol - Kaulille

11.30 – 12.05

SV-Breugel - Herkol


U10 (4 x 15 min.) 8 vs. 8  

UUR

Terrein B7

10.30 – 12.00

Kaulille U9 niveau 3 – Sparta Lille

 
21/11/2018 Nieuws seniors: Voor speeldag 13 trekt SV Breugel richting Genk. In de schaduw van het stadion van KRC Genk liggen ook de velden van FC Turkse Rangers. Met 19 punten staan ze op een 7e plaats in het klassement. Opvallend bij de club uit Waterschei is dat ze de minste tegengoals van de reeks hebben. In 12 wedstrijden hebben ze slechts 13 tegengoals geïncasseerd (8 thuis en 5 uit) en daarmee doen ze zelfs beter dat de nummer 1 in het klassement. SVB mag dus een stug elftal verwachten. Na het jammerlijke verlies van de vorige speeldag krijgen ze volgende zondag de kans om de rug te rechten en hopelijk de 3 punten huiswaarts te nemen.
 

18/11/2018 Nieuws seniors: Voor de derby tegen Sparta Lille stond een record aantal toeschouwers langs de lijn, dit mede dankzij het sponsordinner voor de wedstrijd. Een volle kantine dus voor, tijdens en na de match. DJ Siemes en Humphrey deden rest om voor een sfeervolle kantine te zorgen. Ondanks het Breugelse verlies is de zondag toch geëindigd op een positieve noot.
Meer foto's : KLIK HIER

 
14/11/2018 Nieuws seniors: Komende zondag staat er in Kleine-Brogel een mooie derby op het programma tegen Sparta Lille. De tegenstander van komend weekend kende een matige start van de competitie die het begon met de ambitie om te strijden voor een plaats in de top 5. De laatste weken zijn ze echter die ambitie aan het waarmaken en zijn ze gestaag opgeklommen naar die plaats 5 in het klassement. Met een 9 op 9 in de laatste 3 speeldagen zijn ze duidelijk een ploeg in vorm. SV Breugel heeft echter ook de ambitie om in de top van de klassering mee te doen, dus is er zondag maar één opdracht en dat is de 3 punten thuishouden.

Matchbal geschonken door : Cafetaria DE BEMVOORT, Overpelt & PLESSERS bvba Grond en klinkerwerken, Overpelt.
 

14/11/2018 Nieuws seniors: De U21 van SV Breugel organiseert hun eerste spek-en-ei ontbijt op 1 december 2018
Welkom van 08u00 tot 11u00!
Prijs: €7.5 (inclusief 1 consumptie)
Enkel voorverkoop!
Deze kaarten zijn beschikbaar bij de spelers en staf van de U21 van SV Breugel.
Of contacteer voetbal@sv-breugel.be


Hopelijk tot dan!

 
12/11/2018 Nieuws seniors: Ambiance op de velden van SV Breugel zaterdagnamiddag. Op het A-veld namen de Breugelse reserven vlot de maat van de concurrenten uit Grote Brogel. 3 - 0 was de eindstand. Met deze overwinning blijven ze aan de leiding van het klassement met twee punten voorsprong op nr. 2 Eendracht Houthalen.
Meer foto's: KLIK HIER
 

11/11/2018 Nieuws seniors: Afgelopen zaterdag kreeg de 3e ploeg van SV Breugel aangenaam bezoek. Maar liefst 100 dames kwamen supporteren voor de Breugelse toppers.
Het waren oud-leidsters van de jeugdbeweging VKSJ uit Buggenhout (Oost-Vlaanderen) die op weekend waren in Kleine-Brogel op Heideven. Hun thema voor het weekend was 'FC De Kampioenen'. Na hun bezoekje in de voormiddag aan de zaterdagmarkt in Neerpelt stapte ze de fiets op richting SV Breugel om hun kampthema van het weekend alle eer aan te doen. Ze lieten zich niet afschrikken door de regenbuien, want ze stonden fanatiek mee te supporteren en zorgde zo mee dat Breugel in de spannende topper tegen Kreyel Sport met de overwinning aan de haal ging. Het was de twaalfde overwinning op rij voor de Breugelse Veteranen. De spelers lieten hun de vrouwelijke aandacht wel gevallen en dat leende zich natuurlijk voor een groepsfoto!
Meer foto's: KLIK HIER

 
 
 
08/11/2018 Nieuws seniors: Komende zondag staat de Peerse derby tegen Sporting Grote Brogel op het programma. Grote Brogel kende een dramatische start van de competitie met een 1 op 12 en het stond zelfs even op de laatste plaats in het klassement. Maar de afgelopen speeldagen begonnen ze toch punten te sprokelen en zijn ze inmiddels opgeklommen naar plaats 12 in de voorlopige stand. Breugel zal in deze stadsderby toch de nodige grinta aan de dag moeten leggen, want de Peerse collega's zullen de punten niet zomaar cadeau doen.

Supporters op post !!
 
 

08/11/2018 Nieuws : SV Breugel kreeg een mail toegestuurd vanuit het Referee Development office om een oproep te doen voor de rekrutering van vrouwelijke refs
Meer informatie over de arbitrage... de inschrijving, de gratis cursus van drie lessen in Hasselt, de begeleiding en opvolging in de praktijk achteraf, de financiële vergoedingen, de vriendenkringen, de scheidsrechterskaart waarmee je gratis naar alle voetbalwedstrijden kunt gaan kijken in België, de gratis groepstrainingen, de combinatie met het blijven voetballen (wat dus zeker kan!), ... stuur gerust een berichtje via fb of via mail voetbal@sv-breugel.be
Ook als je nog steeds niet overtuigd bent of meer vragen hebt kun je ons altijd contacteren!

 
05/11/2018 Clubnieuws : Beste spelers, trainers ouders en sympathisanten,

Graag willen we jullie laten kennis maken met ons project #samensolidair. Een project wat SV Breugel moet toelaten om in de komende jaren enkele belangrijke en noodzakelijke infrastructuurwerken door te voeren. Maar ook een project wat zoveel meer betekent…

Met dit project zullen we tevens iets kunnen teruggeven aan de maatschappij en we rekenen erop dat dit project een belangrijke factor gaat vervullen in de verbinding tussen alle geledingen van onze club.
Bent u ook benieuwd naar dit smaakmakende project? Kom dan op maandag 12 november om 21.00 uur naar onze kantine, waar we dit project officieel zullen lanceren. We bieden dan ook graag 1 consumptie aan alle aanwezigen op deze info-avond.

Allen op post !!

 
 

04/11/2018 Nieuws seniors: Op zaterdag 15 december organiseren de seniors van SV Breugel een zettersprijskamp. De kaartavond start om 19h00 en vindt plaats in de kantine van SV Breugel. Iedereen is welkom om een kaartje te komen leggen of gewoon voor de gezelligheid iets te komen drinken.

 

 
02/11/2018 Nieuws seniors: Voor speeldag 10, de laatste speeldag van de 1e periode, krijgt SV Breugel het bezoek van het nummer 7 in het klassement, Halveweg Zonhoven. Na de gewonnen bekerfinale van afgelopen donderdag tegen Sporting Wijchmaal, moet dit weekend terug de focus gelegd worden op de competitie. Dat zal nodig zijn want HW Zonhoven heeft het een paar teams in de top van klassement knap lastig gemaakt. Zo wonnen zij op het veld van Eendracht Houthalen (1 - 2), speelde ze1 - 1 gelijk in Verbroedering Lommel en wonnen ze vlot met 3 - 0 thuis tegen FC Racing Boxberg. Daarintegen verloren ze ook wedstrijd tegen teams onderaan de klassering. Een team met ups en downs dus, maar als Breugel bovenin wil blijven meedoen moet er op eigen veld gewonnen worden.

Matchbal geschonken door : TRUCK & CAR WASH 'DE LOCHT', HECHTEL-EKSEL
 
01/11/2018 Nieuws seniors: SV Breugel winnaar Expo-Line Cup 2018!!
Deze avond won SV Breugel het finale duel in het kader van de Expo-Line Cup (reeks C) tegen Sporting Wijcmaal met 2 - 4. Daarmee hebben ze een ticket beet voor de 1e ronde van de Croky-Cup (Beker van België) voor het seizoen 2019-2020.
Wedstrijdverslag Sporting Wijchmaal vs. SV Breugel : KLIK HIER
Fotoreportage : KLIK HIER
 
28/10/2018 Nieuws seniors: Op donderdag 1 november speelt SV Breugel de FINALE van de Expo-Line 2018!! De winnaar van deze wedstrijd speelt volgend seizoen mee in de 1e ronde van de Beker van België. De tegenstander zijn de buren van Sporting Wijchmaal. De wedstrijd wordt gespeeld om 17h00.

 
25/10/2018 Nieuws seniors: Topaffiche dit weekend in 4A Verbroedering Lommel tegen SV Breugel!! Nummers 1 en 2 zullen elkaar in de ogen kijken in deze topper. Verbroedering Lommel staat 3 punten voor op SVB en het enige puntenverlies leden ze op speeldag 3, thuis tegen HW Zonhoven. Ook de 1e periode kan al op speeldag 9 beslist worden. Breugel zal moeten winnen om nog kans te maken op deze 1e periodetitel. Verbroedering kan met een gelijkspel zo goed als zeker zijn van deze eerste prijs.
 
 
18/10/2018 Nieuws seniors: Na een 1 op 6 moet SV Breugel dit weekend nog eens werk maken van een driepunter. Met de komst van Verbroedering Loksbergen moet dat erin zitten.
Met 7 punten uit 7 wedstrijden prijkt de club uit het Hageland op een 12e plaats in de competitie. Opvallende uitslag van Loksbergen is wel de 6 - 0 overwinning tegen Sp. Grote Brogel op speeldag 3. SVB mag deze tegenstander dus niet onderschatten.

Matchbal geschonken door : ALL TOP CLEAN, Peer
 
16/10/2018 Nieuws Jeugd: De U21 zijn aan een opmars in het klassement bezig. Na een moeilijke start van de competitie zijn ze inmiddels al 4 wedstrijden ongeslagen en zijn ze opgeklommen naar een 4e plaats (op 8 ploegen) in het klassement. Vorige week versloegen ze zelfs de leider in het klassement, Sporting Wijchmaal. Dit weekend ging GS Bree-Beek voor de bijl. De competitie is inmiddels halfweg, de top 2 is voorlopig nog buiten bereik, maar dit weekend maken ze de verplaatsing naar de nummer 3 in het klassement, Sparta Lille. SVB wil hier revanche nemen voor de verloren openingswedstrijd van de competitie. Wedstrijdverslagen van de U21 zijn terug te vinden onder menupunt Jeugd - U21.
 
12/10/2018 Clubnieuws: Topper deze speeldag in reeks 4A is het duel tussen Eendracht Houthalen en SV Breugel, de nummer 3 tegen de nummer 1. Na 6 speeldag behaalde de Houthalense ploeg 12 punten, 4 overwinningen en 2 nederlagen tegen respectievelijk HW Zonhoven en Turkse Rangers. Voor Breugel een belangrijke wedstrijd om te tonen dat ze hun positie in de top van het klassement waard zijn, zeker na het puntenverlies van vorige week.
 

11/10/2018 Clubnieuws: Bestel onze nieuwe clubsjaal!!! € 12,50
Contacteer Freddy 0496/32 04 93 of stuur een mail naar voetbal@sv-breugel.be


 
09/10/2018 Clubnieuws: Afgelopen zondag stelde SV Breugel zijn ploegen voor het seizoen 2018-2019 voor aan zijn supporters.
Het voetbal in het Peerse deelgemeente draait op volle toeren.  Dit seizoen brengt SV Breugel 10 ploegen tussen de krijtlijnen.  Naast de 3 seniorenteams zijn er ook nog 7 jeugdteams die wekelijks de voetbalvelden in Noord-Limburg betreden. De doelstelling van de jeugdwerking van SV Breugel is om het voetbalplezier te combineren met een voetbalopleiding.

 
09/10/2018 Clubnieuws: De week van 6 tot 14 oktober staat in teken van de 'Week van de official'. Bij SV Breugel zijn momenteel 4 officiële scheidsrechters aangesloten ...
-Paul Roeffaers
-Jochen Heyligen
-Senne Vrijsen
-Patrick Drieskens
... maar daar mogen er natuurlijk altijd bijkomen. 13 oktober start de cursus 'Word scheidsrechter'.
Jong of oud ... heeft u ook interesse in een sportieve en een sociaal ondersteunende hobby? Spreek deze mannen aan en vraag hun naar hun ervaringen.
Meer informatie over de arbitrage... de inschrijving, de gratis cursus van drie lessen in Hasselt, de begeleiding en opvolging in de praktijk achteraf, de financiële vergoedingen, de vriendenkringen, de scheidsrechterskaart waarmee je gratis naar alle voetbalwedstrijden kunt gaan kijken in België, de gratis groepstrainingen, de combinatie met het blijven voetballen (wat dus zeker kan!), of vrouwen mogen fluiten (tuurlijk!), of je eventueel met de fiets kan gaan fluiten, enzovoorts, stuur gerust een berichtje via fb of via mail voetbal@sv-breugel.be
Ook als je nog steeds niet overtuigd bent of meer vragen hebt kun je ons altijd contacteren!

 

04/10/2018 Nieuws seniors: Komende zondag krijgt SV Breugel wederom een stevige tegenstander voorgeschoteld. SK Heusden 06 gold voor het seizoen als één van de outsiders voor het kampioenschap. Met een 8 op 15 staan ze op een voorlopig 6e plaats in het klassement. In het begin van de voorbereiding troffen beide teams elkaar al in de Expo-Line Cup en toen eindigde de wedstrijd op 3 - 3. Meer nieuws i.v.m. deze Expo-Line Cup en SV Breugel volgt in de loop van de komende dagen.
SV Breugel wil natuurlijk een goed figuur slaan tegenover de uitgenodigde sponsor en willen, naast de ploegenvoorstelling van alle Breugelse teams, ook een goede prestatie op de grasmat laten zien.

Matchbal geschonken door : 't Pittig Baguetje, Overpelt

 

04/10/2018 Nieuws seniors: Voor het eerste elftal van de maand (September) is SV Breugel goed vertegenwoordigd. Met de koppositie in het klassement na 5 speeldagen mocht dit natuurlijk ook wel. Wouter Jongeneelen en Roy Willekens zijn de Breugelse laureaten voor het elftal van de maand September in 4A. Verder in het klassement vinden we nog verschillende Breugelse spelers terug. Dit is een mooie individuele vermelding voor deze jongens, maar het ploegbelang primeert en hopelijk kunnen alle speler hun huidige vorm houden om de ploeg naar een zo hoog mogelijk plaats in het klassement te loodsen.3. Wouter Jongeneelen 7.33;
4. Roy Willekens 7.00

verder in het klassement:
14. Roy Vanden Boer 6.25;
18. Fouad El-Khalfi 6.00
18.Kevin Teirlinck 6.00
33. Matthias Scheelen 5.75
33. Glenn Willekens 5.75
33. Pieter Bloemen 5.75
33. Jonas Theunis 5.75
33. Tom Vanbroekhoven 5.75
54. Jeroen Bosmans 5.67

Bron: www.hbvl.be/fclimburg.be
 
 
en verplaatsing naar Lommel Kolonie staat SV Breugel voor een eerste serieuze test. Het moet dit weekend wel enkele geblesseerde spelers missen, maar de Breugelse kern is groot genoeg op dit op te vangen. Kolonie staat 4e in het klassement en verloor enkel in op de eerste speeldag om daarna 3 overwinningen rij de boeken.
 
21/09/2018 Nieuws seniors: Voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen krijgt SV Breugel Flandria Termolen op bezoek. De tegenstander van dit weekend bekleed na 3 speeldagen een 12e plaats in het klassement met 3 punten. Deze punten werden op speeldag 1 gehaald door met 1 - 0 te winnen in een bewogen wedstrijd tegen tegen Turkse Rangers.
Voor Breugel te taak om de match niet te onderschatten en verder te gaan op het elan van de eerste 3 wedstrijden.

Matchbal geschonken door : Uit symphatie van het Toogpersoneel 
 
20/09/2018 Nieuws jeugd: Uitslagen van de EXPO-LINE Cup:
U8: SV Breugel- Racing Peer 6-9 (pen. 3-1)
U9: SV Breugel - Racing Peer 10-12 (Pen. 3-2)
 

19/09/2018 Nieuws Jeugd: Vandaag speeldag 3 in de Expo-Line Cup voor de U8 en U9 teams:Woensdag 19 september 2018 (18h00) U8 : SV Breugel - K. Rac. Peer
Woensdag 19 september 2018 (18h00) U9 : SV Breugel - K. Rac. Peer

 
18/09/2018 Nieuws jeugd: De wedstrijdkalender van de U6 is nu ook beschikbaar. zie menupunt Jeugd - U6
 

18/09/2018 Nieuws jeugd: K. Esk Leopoldsburg C zich bijkomend ingeschreven in de reeks Gew.U9-Reeks I Niv.2/1.
De wedstrijdkalender van de U9 is aangepast. Zie menupunt Jeugd - U9

 
17/09/2018 Nieuws seniors: Er zijn clubs die verder gaan dan een geschreven wedstrijverslag met wat wedstrijdfoto's. BS Sport maakt van elke wedstrijd een beeldverslag:
Beeldverslag van de wedstrijd reserven BS SPORT - SV BREUGEL is HIER terug te vinden.
Beeldverslag van de wedstrijd 1e elftal BS SPORT - SV BREUGEL is HIER terug te vinden.
 
14/09/2018 Nieuws jeugd: Uitslagen van de EXPO-LINE Cup:
Woensdag 12 september 2018 (18h00) U8 : ESK Leopoldsburg - SV Breugel (niet medegedeeld)
Woensdag 12 september 2018 (18h00) U9 : ESK Leopoldsburg - SV Breugel 5 - 11 (pen. 2 - 3)
12/09/2018 Nieuws seniors: 6 op 6 voor SV Breugel na de eerste twee speeldagen. Komend weekend trekt het naar een team dat ook met twee 3 punters van start is gegaan in de competitie. BS Sport staat na overwinningen tegen FC Paal-Tervant B en Sporting Winterslag op een gezamelijke eerste plaats. Voor Breugel één van de vele nobele onbekende in de reeks. Vorig seizoen eindigde het met 40 punten op een 11de plaats in 4e provinciale A.
 

07/09/2018 Nieuws : Zaterdag en zondag wordt er veel verkeer in en rondom Kleine-Brogel verwacht naar aanleiding Belgian Air Force Days. In functie van de veiligheid zullen op die twee dagen enkele toegangswegen rondom de basis volledig of gedeeltelijk afgesloten worden vanaf 7 uur tot 20 uur. Het gaat over: de Kiezel Kleine Brogel, de Vliegveldlaan, de Maarlosedijk, Op de Kippen, de Voortstraat, de Gijzenstraat, de Peerderstraat en de Molhemstraat.
Bewoners van deze straten kunnen hun woning altijd bereiken op vertoon van een doorgangsvergunning.

De bezoekers van de wedstrijden in Kleine-Brogel zullen dus de omleidingroute moeten volgen. Gelieve hiermee rekening te houden.

07/09/2018 Nieuws Jeugd: Uitslagen van de EXPO-LINE Cup:
Woensdag 5 september 2018 (18h00) U8 : SV Breugel - FC Turkse 8 - 12 (pen. 2 - 3)
Woensdag 5 september 2018 (18h00) U9 : SV Breugel - Lutlommel VV 8 - 6 (pen. 1 - 4)
 
07/09/2018 Nieuws Jeugd: Sporting Wijchmaal heeft in de reeks Gew.U9-Reeks I Niv.2/1 algemeen forfait gegeven.
De wedstrijden van de U9 tegen Wijchmaal op 06/10/2018 en 25/11 komen dus te vervallen.
 
05/09/2018 Nieuws Jeugd: De U8 en U9 teams van SV Breugel zijn ingeschreven voor de Expo-Line Cup Regio Noord-West. Deze bekercompetitie is voorzien voor gewestelijk spelende jeugdploegen. Er zullen 3 speeldagen zijn die worden afgewerkt op 3 woensdagen in september. De  twee ploegen die het hoogst aantal punten totaliseren in hun reeks komen in de finale.Woensdag 5 september 2018 (18h00) U8 : SV Breugel - FC Turkse
Woensdag 5 september 2018 (18h00) U9 : SV Breugel - Lutlommel VV

Woensdag 12 september 2018 (18h00) U8 : K.ESK Leopoldsburg - SV Breugel
Woensdag 12 september 2018 (18h00) U9 : K.ESK Leopoldsburg - SV Breugel

Woensdag 19 september 2018 (18h00) U8 : SV Breugel - K. Rac. Peer
Woensdag 19 september 2018 (18h00) U9 : SV Breugel - K. Rac. Peer

05/09/2018 Nieuws seniors: Eendracht Zelem is de tegenstander komende zondag voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Zij speelde op speeldag 1 ook reeds een uitwedstrijd en verloren die kansloos bij Sporting Winterslag. Toch niet te veel conclusies trekken over deze nederlaag van de tegenstander, want Zelem eindigde vorig seizoen op een 5e plaats in het klassement en mag dus niet onderschat worden. Breugel van zijn kant wil natuurlijk gesteund door eigen publiek (en waarschijnlijk een hoop straaljagers in de lucht) de punten thuis houden.

Matchbal geschonken door : Uit sympathie door Trees & Henk 

 
 
01/09/2018 Nieuws seniors: Een succesvolle competitie start voor de seniors & jeugd dit weekend. Van alle teams in competitie wonnen 4 van de 5 Breugelse teams hun wedstrijd. De U15 SVH/SVB wonnen in een doelpuntrijke wedstrijd tegen Lommel Kolonie. De U17 wonnen overtuigend bij KFC Hamont. Zowel de reserven als het 1e Elftal gingen met de overwinning aan de haal tegen Boxberg. Helaas de U21 verloren thuis met 1 -2 van Sparta Lille, maar ook in deze wedstrijd zat veel meer in en was een gelijkspel een juistere weergave van de wedstrijd geweest. De Veteranen wonnen met maar liefst 0 - 16 op het veld van Meeswijk. Wedstrijdverslag is te vinden op hun website.
De reserven haalde dus meteen stevig uit met een 5 - 0 overwinning en eerste drie punten voor de reserven zijn dus binnen. De overwinning kwam op geen enkel moment in gevaar. 2 - 0 aan de rust en in de tweede helft werd de stand aangedikt met nog eens 3 doelpunten. Uitgebreide fotoreportage is in het FOTOALBUM terug te vinden.
 
30/08/2018 Nieuws seniors: Komende zaterdagavond trapt SV Breugel de competitie op gang met een verplaatsing naar FC Racing Boxberg. De tegenstander van dit weekend kwam vorig seizoen ook uit in 3e provinciale, maar eindigde als laatste in de competitie en degradeerde net als Breugel, na 1 seizoen terug naar 4e provinciale.
Na een goede voorbereiding is het nu tijd voor het echte werk.
28/08/2018 Nieuws seniors: Afgelopen zaterdag organiseerde de Breugelse seniors hun teambuilding. Ze trokken de grens van Nederland over, richting Valkenswaard. 28 spelers + trainersstaf waagde zich aan een partijtje voetgolf en schietwedstrijd met pijl en boog, kwestie van het vizier goed afgesteld te hebben voor het nieuwe seizoen. Als afsluiter werd er halt gehouden bij de Rodeo om de hongerige magen te stillen. De sfeer was weer top, en zo beloofd het weer een gezellig seizoen te worden.

Meer foto's : KLIK HIER
foto's: Guy Claes
 
22/08/2018 Clubnieuws: Afgelopen weekend organiseerde SV Breugel hun 1e BreugelCup. Het traditionele jeugdtornooi in april viel door geplande inhaalwedstrijden van de voetbalbond voor een groot deel in het water en ging daarom niet door. Maar het jeugdbestuur reageerde gevat en stak meteen de koppen bij elkaar en besliste om het jeugdtornooi in te plannen in augustus. Er werd vervolgens ook beslist om meteen ook ALLE Breugelse teams te betrekken bij het tornooi en er een heuse BreugelCup van te maken. Alle Breugelse teams (van de allerjongste 'U6' tot de meest ervaren spelers 'Veteranen') kwamen in actie afgelopen weekend op de voetbalvelden in Kleine Brogel.
De zon stak natuurlijk een handje toe bij de goede organisatie en daardoor kon SV Breugel spreken van een meer dan geslaagd tornooi/weekend. 
HOOFDSPONSER BREUGELCUP 2018


   
22/08/2018 Nieuws Jeugd: Voor de U7 reeks is er ploeg toegevoegd; K. Neeroeteren FC. Dit team neemt de plaats in van K.ESK Leopoldsburg. De kalender is aangepast en is te raadplegen op de U7 pagina
 

19/08/2018 Nieuws Jeugd: Dit seizoen nieuw spelformat voor de U7, drie tegen drie!
Vanaf het huidige seizoen 2018-2019 zal in de leeftijdscategorie U7 drie tegen drie (3v3) gespeeld worden. Het format vijf tegen vijf (5v5) en het alternatief twee tegen twee (2v2) vervallen bij U7.
Meer korte passes, meer duels centraal en nog meer kansen om te scoren. Maar ook meer wedstrijdjes en vooral de spelertjes keuzes laten maken … Het zijn maar enkele zaken die we vanaf dit seizoen meer zullen zien bij de U7. En die de logische stap tussen het 2v2 en het 5v5 verhaal meer kracht bijzet.
Benieuwd naar hoe het nieuwe format 3 versus 3 bij U7 er nu precies uitziet? Zien hoe het voetbaltechnisch nu precies allemaal in zijn werk gaat?
Bekijk de spelfiche op de U7 pagina onder het menupunt 'Jeugd' op deze website of bekijk dit filmpje: KLIK HIER
Voor elke jeugdcategorie is de spelfiche toegevoegd aan hun pagina. Zie onder de rubriek 'Jeugd' : U6, U7, U8, U9, U15, U17 & U21.

Ook voor de U6 (2 versus 2) is er nog een introductie filmpje te vinden onder deze LINK.

 
08/08/2018 Nieuws Seniors: Spelerskern seizoen 2018-2019

Boven (vlnr): Wout Trippaers, Nicholas Scheelen, Thomas Vandebroek, Roy Vanden Boer, Nico Biemans, Fouad El Khalfi, Wouter Jongeneelen, Cis Van Samang, Dylan Vankemenade, Jonas Theunis, Tom Vanbroekhoven, Roel Engelen,
Midden (vlnr):Trudo Vandijck (sponsor), Brecht Dirkx, Jordy Eyckmans, Seppe Van Der Have, Céderic Jacobs, Martijn Geens, Bart Knevels, Jimmy Lauwers, Yentl Pollock, Jeroen Camps, Kristof Vandael, Tiemen Swennen, Marc Endevoets, Davy Tijsen(voorzitter), Guido Wienen (afgevaardigde)
Onder (vlnr): Ridah Vanherck, Thomas Driesen, Kurt Loenders, Jordy Theunis, Matthias Scheelen, Guy Claes (T3), Sandro Carella (T1), Kris Cox (T2), Senne Stroobants(KT), Dennis Rutten, Kevin Teirlinck, Glenn Willekens, Pieter Bloemen, Ruud Hendrikx
Ontbreken op de foto: Roy Willekens, Jeroen Bosmans, Kristof Claes, Maarten Jongeneelen, Simon Tielen, Dave Van Den Wildenberg, Ruben Vanhelden, Senne Vrijsen, Valentino Hadiri, Vincenzo Rossi, Jan Vanhooff , Niels Haesevoets , Yvan Berckmans 

 
06/08/2018 Nieuws Seniors: In het weekend van 27-29 juli gingen de U21 van SV Breugel op afzondering met hun trainers. Aangezien er toch een  7-tal nieuwelingen de ploeg hebben vervoegd, was het belangrijk deze ook meteen te integreren in de huidige kern. 
Na een 1-uur-durende tactische sessie, was het tijd voor de nieuwelingen om de ploeg beter te leren kennen via enkele leuke spelen. 
Vervolgens was er zaterdag een stevige ochtendtraining voorzien op de pleinen van Hechtel FC, om vervolgens na een stevige spek-met-ei-brunch te gaan  ploeteren in een buitenzwembad. Volledig uitgezwommen keerden we terug en werden de afgevaardigden ook uitgenodigd voor een lekkere BBQ en afsluitende thema-activiteit + feestje.
De voorbereiding is alvast goed begonnen en de spelers zijn hongerig naar het nieuwe seizoen!

Woensdag staat dan ook de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen Peer SV om 18u00 op de velden van SV Breugel.

Meer foto's: KLIK HIER

 

05/08/2018 Nieuws Jeugd: Het wedstrijdprogramma van de BreugelCup is gekend en is terug te vinden onder deze <<LINK>>
In dit weekend van 18 en 19 augustus komen alle Breugelse teams in actie. van de U6 t.e.m. het eerst elftal.
Supporters op post !!

 
05/08/2018 Nieuws Seniors: Op speeldag 2 van de Expo-Line Cup kreeg Breugel Verbroedering Lommel op bezoek. Net als SK Heusden op speeldag 1 een reeksgenoot voor de komende competitie.
Na de eerste helft bleef de 0 - 0 op het bord. In de tweede helft kwam Breugel via Kevin Teirlinck op voorsprong, daarna knalde Roy Willekens wondermooi de 2 - 0 tegen de netten en Wout Trippaers legde de 3 - 0 eindstand vast.

Wedstrijdfoto's : KLIK HIER
 
01/08/2018 Nieuws Jeugd: En ook de jeugdteams van SV Breugel zijn allemaal begonnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.
Afgelopen zaterdag was de startdag voor de jeugd. Alle teams die in Breugel spelen waren paraat (U6, U7, U8, U9 en U17). De U15, die op Herkol spelen, trainen volgende week voor het eerst en dan is iedereen van start gegaan voor het komende seizoen.
Na deze eerste training had het bestuur een traktatie voorzien met frietjes met frikandellen voor alle spelertjes, daarna is de onderbouw met ouders nog naar de Bosuil geweest als teambuilding.
Meer foto's: KLIK HIER

 
01/08/2018 Nieuws Beker van Peer: Op speeldag 2 van de Beker van Peer heeft SV Breugel een ruime overwinnig geboekt tegen Sporting Grote Brogel. Het werd maar liefst 7 - 1.

 

29/07/2018 Nieuws seniors: De seniors hebben inmiddels al hun tweede wedstrijd van de voorbereiding achter de rug. In het kader van de Expo-Line Cup werd er 3 - 3 gelijk gespeeld tegen SK Heusden 06. Wedstrijddetails zijn terug te vinden onder het menupunt Seniors - 1e Elftal.

Sinds dit seizoen zijn de indelingen van de Limburgse gewesten in het provinciaal voetbal veranderd. Noord-Limburg is samengevoegd met West-Limburg. Clubs uit West - en Noord Limburg spelen nu samen in de Expo-Line Cup om een plaats in de Beker van België voor volgend seizoen.

 
29/07/2018 Nieuws seniors: Voorbereidingsprogramma jeugd en seniors 2018 - 2019:

 
26/07/2018 Nieuws seniors: De U21 van SVB zijn afgelopen woensdag ook van start gegaan met de voorbereiding voor seizoen 18-19. Natuurlijk willen ze zich 
weer laten gelden in de competitie om de successen van vorig seizoen te evenaren. Met 15 van 19 spelers op de eerste training, lieten de spelers alvast zien dat ze er weer zin in hebben! In het weekend van 27-29 juli gaan ze op afzondering met de trainers. Dit weekend staat in het teken van teambuilding, trainingen, tactische sessies en natuurlijk sfeer! Foto's en verslag zullen volgen.

 
26/07/2018 Nieuws Beker van Peer: De beker van Peer editie 2019 is van start gegaan. Dit jaar is de organisatie in handen van Peer SV.
Afgelopen woensdag stond de eerste wedstrijd voor SV Breugel op het programma. De wedstrijd tegen Sporting Wijchmaal eindigde in een 3 - 3 gelijkspel.
 
21/07/2018 Nieuws seniors: Op deze warme 21 juli zijn de seniors gestart met de voorbereiding van hun seizoen. Er werd 's morgensvroeg verzameld om zo de voorspelde hitte te vermijden. Nog een heel deel spelers zijn nog op vakantie, en daardoor was de kern vooralsnog beperkt. Traditioneel werd er gestart met een conditie training aan het Heesakkerpark. Komende woensdag staat er al een eerste wedstrijd op het programma in het kader van de Beker van Peer.

Woensdag 25 juli 2018 - 19h00: Sp. Wijchmaal - SV Breugel (Beker van Peer in Peer SV).

 
 
20/07/2018 Nieuws jeugd & seniors: Zaterdag 21 juli beginnen de seniors aan de voorbereiding van het seizoen 2018-2019. De voetbalvelden in Kleine-Brogel zijn er alvast klaar voor. Met dank aan de sproei installaties en het harde werk van Harry en Marcel, die ook de ballenvangers achter één van de doelen op het C-veld hebben vervangen.

De kalender van de vriendschappelijke wedstrijden voor de jeugd en seniors, Beker van Peer en de Expo-Line Cup is hieronder te raadplegen.
Dit jaar organiseert SV Breugel hun jeugdtornooi in het kader van de Breugel Cup. Op het jeugdtornooi zullen de U6, U7, U8, U9, U13 en U15 in actie komen. Daarnaast spelen ook de U17, U21, Reserven, 1e Elftal en Veteranen een vriendschappelijke wedstrijd op de voetbalterreinen van Kleine-Brogel. 
16/07/2018 Nieuws jeugd & seniors: De wedstrijdkalenders voor het seizoen 2018 - 2019 van de jeugd en seniors zijn beschikbaar.
Onder deze LINK kan u het volledige wedstrijdprogramma terugvinden van de verschillende teams. Alle teams starten de competie in het weekend van 1 en 2 september.
Het eerste elftal begint de competitie met een zaterdagavond wedstrijd op verplaatsing bij Racing Boxberg, om het weekend daarop Eendracht Zelem te ontvangen. Een stevige opener van de competitie dus.
Bij de reserven is er op het laatste moment nog één aanpassing van de reeks binnengekomen. De vrije datums door het ontbreken van een reserven team bij FC Paal-Tervant B, zal worden opgevuld door een reserven team van Eendracht Stevoort.
De U21 starten met een derby thuis tegen Sparta Lille en trekken de week erop naar Peer SV voor dé stadsderby. Twee wedstrijden die meteen een goede waardemeter zullen zijn.
Ook voor de U17 start de competitie met mooie derby's tegen KFC Hamont 99 en Kadijk SK. Benieuwd hoe de talentvolle lichting, na een jaartje 'competitieloos' voetbal, het er vanaf gaat brengen.
De U15 staan in competitie onder de naam SV Herkol met een mixed team van Breugelse en Hentse jonge jongens en meisjes. Zijn trainen en spelen op SV Herkol.
De onderbouw (U7, U8 & U9) mogen in het eerste weekend ook meteen uit de startblokken voor een veelbelovend seizoen. De kalender voor de U6 zijn nog niet beschikbaar, deze volgt in de maand september.

Datum U7
1/09/2018 10:00 K.ESK LEOPOLDSBURG NIV.1 SV BREUGEL NIV.1
8/09/2018 12:30 SV BREUGEL NIV.1 TURKSE FC NIV.1
Datum U8
2/09/2018 10:00 K.SP. WIJCHMAAL A NIV.1 SV BREUGEL NIV.1
9/09/2018 10:00 SV BREUGEL NIV.1 PEER SV NIV.1
Datum U9
1/09/2018 10:00 LUTLOMMEL VV C NIV.1 SV BREUGEL NIV.1
9/09/2018 10:00 SV BREUGEL NIV.1 ESPERANZA PELT C NIV.1
Datum U15 (samenwerking SV Herkol & SV Breugel)
2/09/2018 10:00 SV HERKOL NIV.1 GT LOMMEL KOL. NIV.2-1
8/09/2018 14:00 KATTENBOS SPORT NIV.1 SV HERKOL NIV.1
Datum U17
1/09/2018 13:00 K.FC HAMONT 99 B NIV.1 SV BREUGEL NIV.1
16/09/2018 10:00 SV BREUGEL NIV.1 KADIJK SK NIV.1
Datum U21
1/09/2018 13:00 SV BREUGEL NIV.1 SP. LILLE NIV.2-1
8/09/2018 15:00 PEER SV NIV.1 SV BREUGEL NIV.1
Datum Reserven
1/09/2018 15:00 SV BREUGEL FC RACING BOXBERG
8/09/2018 15:00 EENDR. ZELEM SV BREUGEL
Datum 1e Elftal
1/09/2018 19:30 FC RACING BOXBERG SV BREUGEL
9/09/2018 15:00 SV BREUGEL EENDR. ZELEM

 
 

14/06/2018 Clubnieuws : Het bestuur van SV Breugel is op zoek naar een penningmeester om de club verder te versterken.
Takenpakket:
* is verantwoordelijk voor het te voeren financiële beleid van de vereniging;
* stelt een financieel jaar verlag op;
* stelt jaarlijks een begroting op , laat deze door het bestuur goedkeuren en bewaakt de goegekeurde begroting;
* beheert de geldmiddelen;
* heeft een open administratie en boekhouding van inkomsten en uitgaven;
* informeert bestuur op 2 tal- wekelijkse vergadering van alle inkomsten en uitgaven;
* voert alle betalingen van de vereniging;
* controleert de inning van alle contributies van de leden;
* bevoegd over de bankrekeningen.
Gelieve bij serieuze interesse contact op te nemen via voetbal@sv-breugel.be

 

13/06/2018 Nieuws jeugd: Ook voor volgend seizoen staat de jeugdwerking van SV Breugel weer op punt. Het jeugdbestuur heeft weer heel wat werk verzet met de nodige besprekingen i.v.m. samenwerkingsverbanden met de jeugd uit nabij gelegen clubs. En ze mogen fier zijn op het resultaat! Zo staan er weer meerdere jeugdteams klaar om er aan te beginnen: U5, U6, U7, U8 en U9 in de onderbouw; in de bovenbouw staan een U15 (samenwerking met SV Herkol) en een U17 ploeg in stelling.
Ook staat er komend seizoen weer een U21 team aan de aftrap; zij worden echter niet meer ondergebracht onder de jeugd, maar maken deel uit van de seniors.
De definitieve reeksindelingen zijn inmiddels ook al verschenen in Sportleven. De wedstrijdkalenders zijn nog niet gekend, maar zodra deze beschikbaar zijn zetten we deze op de website.
Voor de U6 is het nog wachten op een reeksindeling die pas ergens in september uitkomt omdat er nog tot dan kan ingeschreven worden met een team. Enige verandering is dat de U21, net zoals de andere jeugdteams, terug gaan spelen in een reeks van 8 ploegen ipv 14. Na de winterstop zal er dus voor alle teams een nieuwe reeksindeling en wedstrijdkalender worden bekend gemaakt.

     
U21D - GEW.U21-reeks D niv.2/1 U17J - GEW.U17-reeks J niv.1 U15J - GEW.U15-reeks J niv.2/1
Kaulille FC  Lutlommel VV B  Lommel SK B 
Peer SV  Kattenbos Sport  Lutlommel VV B 
N. Gruitrode K.FC Hamont 99 B  Kattenbos Sport 
K.Sp. Wijchmaal  Lindelhoeven VV B  K.FC Hamont 99 B 
Sp. Lille  Sp.Grote Heide  Sp. Lille 
GS Bree-Beek  SV Breugel  GS Bree-Beek B 
SV Breugel  Kadijk SK  GT Lommel Kol. 
Kadijk SK  SV Herkol(SV Breugel) 
U9I - GEW.U9-reeks I niv.2/1 U8P - GEW.U8-reeks P niv.1 U7O - GEW.U7-reeks O niv.1
Esperanza Pelt C  Kaulille FC  Lutlommel VV B 
Lutlommel VV C  Kattenbos Sport B  Thes Sport Tessenderlo A 
Kaulille FC B  Peer SV  Peer SV 
Kattenbos Sport B  K.Sp. Wijchmaal A  K.ESK Leopoldsburg 
K.Sp. Wijchmaal  Sp. Grote Brogel  K.Sp. Wijchmaal 
SV Breugel  Sp. Lille  H. Wijshagen 
SV Herkol  SV Breugel  SV Breugel 
Kadijk SK B  SV Herkol  K. Neeroeteren F.C.
 
13/06/2018 Nieuws seniors: Op zondag 17/06/18 om 10:30 uur komen  de spelers (U21 en seniors), de trainersstaf en afgevaardigden, de materiaalmeester en de leden van de Raad van Beheer samen in de kantine voor de kennismakingsvergadering.

Dit in aanloop van het nieuwe seizoen 2018-2019.

Agenda:
  • Welkom
  • Statistieken vorig seizoen
  • Ontslagen, desaffectaties en NIEUWE spelers voor volgend seizoen.
  • Enkele afspraken: lidgelden, verzekering, tussenkomst mutualiteiten, verwachtingen naar de spelers, …..
  • Reeksindeling 4de provinciale en gewestelijke reserves.
  • Voorbereidingsprogramma SVB 2018-2019
 
 

03/05/2018 Nieuws seniors: 30 april is gepasseerd dus is het tijd voor het laatste transfernieuws vanuit de seniors van SV Breugel. Het overgrote deel van de huidige spelerskern blijft ook volgend seizoen aan boord. Enkele jongens zoeken andere oorden op, waaronder 2 basisspelers van afgelopen seizoen. Aan de andere kant zijn er ook nieuwe spelers aangetrokken, waaronder ook een deel spelers voor de U21. De U21 zullen, net als het 1e elftal en de reserven, ook volgend seizoen weer een strijdvaardig elftal tussen de lijnen brengen. Van de U21 spelers van dit seizoen zullen Wout Trippaers , Cedric Jacobs en Tielen Simon de vaste overstap maken naar de seniors. Ook Jeroen Bosmans, die na nieuwjaar de kern is komen versterken, heeft voor een jaar verlengd. Tenslotte is er een nieuwe trainer voor de doelmannen; Senne Stroobants zal de taak op zich nemen. Senne was in het verleden verschillende seizoenen actief als doelman bij SV Breugel.

Inkomende transfers:
·         Hendrikx Ruud (komt van Esperanza Pelt)
·         Senne Stroobants (komt van Lindelhoeven VV)
·         Vincenzo Rossi (komt van Houthalen VV)
·         Valentino Hadiri (komt van Statie Zolder (vrij))
·         Fouad El-Khalfi (komt van Excelsior Hamont)
·         Pieter Bloemen (komt van Achel VV)
·         Brecht Dirkx (komt van Esperanza Pelt)
·         Eerdekens Wim (vrije speler)
·         Theunis Jordy (vrije speler)
·         Thomas Kwanten (U21, vrije speler)
·         Ferre Vantienen (U21, vrije speler)
·         Robbe Leijnen (U21 komt van Peer SV)
·         Bram den Ouden (U21 komt van KFC Hamont '99)
·         Jarne Reniers (U21 komt van Sp. Wijchmaal)
·         Dries Luyckx (U21 komt van Lindelhoeven VV)
·         Mikey Prinsen (U21, vrije speler)

Uitgaande transfers:
·         Indy lijmer (Peer SV)
·         Chris Ceelen (Sp. Grote Heide)
·         Jan Pauwels (Lommel Kolonie)
·         Gert Boes (Kaulille FC)
·         Tom Van Langendonck (Stopt)
·         Sem Bergmans (KFC Hamont 99)
·         Tom Weltjens (Kaulille FC)

 

 

 

 

 
 
06/06/2018 Nieuws seniors: De definitieve reeksen voor 1 ste ploegen heren en vrouwen alsook de reeksen van de reserven werden samengesteld en gepubliceerd in dit Sportleven dd. 6 juni 2018.
Aan het voorstel van de reeksen van de eerste ploegen werden volgende wijzigingen gedaan:
Vroenhoven dat met de clubs uit dezelfde gemeente, nl. Kanne en Riemst, wilde ingedeeld worden, verhuist van 4 Prov. C naar 4 Prov. D.
Houthalen VV verhuist op persoonlijke vraag van 4 Prov. A naar 4 Prov. C.
4 Prov. A en 4 Prov. C tellen aldus 16 ploegen, 4 Prov. B telt (wanneer het dossier van de nieuwe club FC Inter Hasselt goedgekeurd wordt) 18 ploegen.
De competitie in 4 Prov. B moet bijgevolg vroeger starten. De eerste vier speeldagen worden voorzien op woensdag 22 augustus, zondag 26 augustus, woensdag 29 augustus en zondag 2 september. (bron: Sportleven)
4e provinciale reeks A
1 FC Paal-Tervant B
2 V. Lommel
3 E. Zelem
4 HW Zonhoven
5 BS Sport-Berbroek
6 Fl. Termolen
7 V. Loksbergen
8 Sp. Grote Brogel
9 Sp. Lille
10 GT Lommel Kol.
11 SV Breugel
12 E. Houthalen
13 Turkse Rangers FC
14 Sp. Winterslag
15 SK Heusden 06
16 FC Racing Boxberg
 

05/06/2018 Nieuws jeugd: De Breugelse jeugdteams hadden afgelopen zondag hun traditionele afsluiter van het seizoen. Met een penaltycup voor de jeugdige voetballers en daarna nog een paar gezamelijke wedstrijdjes waar ook de ouders hun voetbalkwaliteiten konden tonen, om vervolgens af te sluiten aan de frietkraam om terug op krachten te komen en nog eens gezellige te babbelen over het afgelopen succesvolle seizoen.
Meer foto's: KLIK HIER

26/05/2018 Nieuws seniors: De seniors organiseerden afgelopen zaterdag hun jaarlijks mini-veldvoetbaltornooi. Een event dat al een paar jaar op de kalender staat van de voetbalfanaten uit Noord-Limburg en ver daarbuiten.
Ook dit jaar was het weer een geslaagde editie en dankzij de tropische temperaturen stond de tapkraan ook niet dicht.
16 teams namen het tegen elkaar op en vzw Nooitdenul kwam al voor de derde opeenvolgende keer als eindwinnaar uit het tornooi. Ze wonnen de finale tegen de jonge garde van Golden Generation 98. Meer foto's : KLIK HIER
 
25/05/2018 Nieuws : Vandaag 25 mei gaat de GDPR regelgeving van start. Ook SV Breugel moet hieraan voldoen.
GDPR (General Data Protection Regulation) of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd, gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Als organisatie moet SV Breugel vanaf mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens het verzamelt, hoe deze data gebruikt en hoe ze beveiligt is.

De privacy verklaring van SV Breugel kan u terugvinden onder het menupunt 'CONTACT'
 

23/05/2018 Nieuws seniors: Het tornooischema voor het mini-veldvoetbaltornooi is gekend. 17 teams zullen strijden om de felbegeerde titel
De matchen duren 15 min en in de 2de fase 20 min.
Deelnemende teams:
Ex Kumshotters
Breugel United
FC Forfait
Achel Boys
Sports Direct
Golden Generation 98
Biercelona
KAVV Cara Pils
Plestermennekens
ZWNooitDeNul
Lazio Coma
Zv De lastposte
De Paashazen
Benny & Beachboys
FC Koot in de lucht
De kouter
Golden Boys

 

23/05/2018 Nieuws seniors: De voorlopige reeksindeling van de seniors is gekend. Voor de reserven competitie is de indeling hetzelfde, met uitzondering van FC Paal-Tervant B.
Deze reeksindeling is onder voorbehoud, want op 31 juli worden deze pas definitief vastgelegd.
De reeksindelingen voor de jeugdteams volgen in de loop van de maand juni.

  4e provinciale reeks A
  FC Paal-Tervant B
  Houthalen VV
  V. Lommel
  E. Zelem
  HW Zonhoven
  BS Sport-Berbroek
  Fl. Termolen
  V. Loksbergen
  Sp. Grote Brogel
  Sp. Lille
  GT Lommel Kol.
  SV Breugel
  E. Houthalen
  Turkse Rangers FC
  Sp. Winterslag
  SK Heusden 06
  FC Racing Boxberg
 
12/05/2018 Clubnieuws : Afgelopen week werd de broodnodige heraanleg van de weg naar de parking van SV Breugel afgerond. De gemeente nam meteen ook de volledige parking voor de Breugelse kantine onder handen. Resutaat is wederom een mooie upgrade van de Breugelse accomodatie!

 
 

02/05/2018 Nieuws seniors: Het is weer zover! Op zaterdag 26 mei organiseren we ons jaarlijks minivoetbaltornooi op de voetbalterreinen van SV Breugel. Een heus evenement voor voetballers én voetballiefhebbers.

Het tornooi wordt op gang gefloten vanaf 10u00 en de finale wordt verwacht tegen 17u00. Eet- en drankgelegenheden zijn natuurlijk aanwezig, dus jullie komen zeker niks te kort!

Inschrijvingsgeld bedraagt 75 EUR (incl. 30 EUR waarborg).

Ben je nu al overtuigd en heb je zin in een gezellige namiddag vol voetbal, hot-dogs en frisse dranken?
Schrijf je dan snel in met je ploeg (min. 5-max. 10 spelers) door een mailtje te sturen naar voetbal@sv-breugel.be

Zodra ingeschreven, ontvang je de verdere info.

 

 

 

 

01/05/2018 Nieuws Seniors : De reserven hebben afgelopen zaterdag hun seizoen afgesloten met wat men noemt 'een ruime overwinning'. Het werd met maar liefst 10 - 0 gewonnen tegen de reserven van kampioen Bolderberg FC. Ze eindigen daarmee op een erg mooie 5e plaats in het klassement. Kaulille FC is de kampioen van de reeks.
Een overzicht van het kampioenschap met het nodige cijfermateriaal van zowel 1e Elftal als Reserven volgt in de loop van de week.
 

28/04/2018 Nieuws Seniors : De U21 van SV Breugel zijn KAMPIOEN seizoen 2017 - 2018 !!
Deze zaterdag namiddag kroonde de U21 zich tot kampioen in hun reeks. Tegen de buren van Eksel moest er gewonnen worden en dan kon de champagne knallen.
Het was een erg moeizame eerste helft (tussenstand 1 - 2). Waren het de zenuwen? Mogelijk. Maar in de tweede 45 minuten lieten ze zien waarom ze de kampioenschapstitel verdiende. Alle registers gingen open en ze walste over de tegenstander heen en de wedstrijd eindigde op 1 - 6. Titel binnen en feesten !!!

Wedstrijdfoto's: K.FC Eksel U21 vs. SV Breugel U21 : KLIK HIER
Wedstrijdverslag: KLIK HIER


 
27/04/2018 Nieuws Jeugd : Afgelopen woensdag 25/04 stonden er nog een paar inhaalwedstrijden op het programma voor de jeugd. Zo moesten de U13 en de U8 op bezoek bij Lommel Kolonie. Beide teams wonnen hun wedstrijd en dat moest gevierd worden. Alle spelers van de U13 en U8 verzamelde in 1 kleedkamer om te vieren met nodige overwinningskreten en bijhorende vreugde dans (zie foto). Ook de U17 wonnen hun inhaalwedstrijd op het veld van Sparta Lille, toch wel de leider in het klassement. Een resultaat waar ze terecht fier op mochten zijn.

 
22/04/2018 Nieuws seniors : Zaterdagnamiddag om 15h00 staan de Breugelse U21 tegenover hun leeftijdsgenoten van K.FC Eksel. Hun opdracht is duidelijk: Winnen en de titel is binnen!! Maarten Jongeneelen en zijn jongens zijn klaar voor de titelmatch en staan op scherp om een sterke prestatie neer te zetten, Supporters op post!!!!
 
 

22/04/2018 Nieuws seniors : Het doek is gevallen in 3e provinciale reeks A!! Bolderberg FC mag zich kampioen kronen na een zeer spannend slot van de competitie.
PROFICIAT aan de kampioen BOLDERBERG FC.
Dichtste achtervolger, Hechtel FC, zal moeten proberen de promotie af te dwingen via de eindronde. Ook KFC Ham, Kaulille FC en VK Gestel stoten door naar de nacompetitie en mogen nog verder strijden voor een ticket naar 2e provinciale. Voor SV Breugel en Sporting Grote Brogel eindigt het seizoen in mineur met een degradatie naar 4e Provinciale. WS Linkhout moet ook nog een de dalerseindronde afwerken, maar die heeft geen gevolg.

 
19/04/2018 Nieuws seniors : Een wedstrijd voor de formaliteit komende zondag tegen VV Lummen. Beide teams kennen hun lot voor volgend seizoen. Voor Breugel is dat helaas de degradatie, voor Lummen een verlengd verblijf in 3e provinciale. Misschien wel de mogelijkheid voor SVB om te tonen dat zij dit ook verdiende en het seizoen af te sluiten met een overwinning.
 

17/04/2018 Nieuws seniors : Om het teleurstellende seizoen toch een beetje in schoonheid te kunnen afsluiten organiseren de seniors samen met de supporters, vrijwilligers en bestuurleden een einde seizoens barbecue. Inschrijven kan bij onderstaande personen. Prijs Volwassenen (incl. drank): 20 euro, Prijs -16 (incl. drank): 10 euro.
Graag inschrijven voor 25 april.
Inschrijven kan bij:
Bart Knevels 0472-47-17-67
Martijn Geens 0472-26-36-15
Kurt Loenders 0478-66-08-32
Davy Tijsen 0475-91-07-32
Iedereen is welkom!!

 
14/04/2018 Clubnieuws : Afgelopen week kreeg de kantine van SV Breugel een opfrisbeurt, met een likje verf (met dank aan Guido Wienen) en nieuw meubilair.
Ook kunnen we hierbij melden dat er vanaf dit weekend Cristal Alken uit de tapkraan komt. Benieuwd naar het resultaat? Kom op de één van de resterende jeugd en/of seniorenwedstrijden er eene drinken in de opgefriste kantine.
Meer foto's: KLIK HIER
 

13/04/2018 Nieuws seniors : Nog twee wedstrijden te gaan in de competitie en het behoud is nog altijd mogelijk voor SV Breugel. MAAR dan MOET Breugel dit weekend gaan winnen op het veld SK Meldert EN mag VV Lummen geen punten pakken in hun thuiswedstrijd tegen Kattenbos Sport. Indien deze voorwaarden voldaan worden heeft SVB het in de laatste wedstrijd terug zelf in handen in de wedstrijd tegen ... VV Lummen.

 
13/04/2018 Nieuws seniors :   Afgelopen woensdag gingen de Breugelse U21 met 2 - 7 winnen op het veld van Kaulille FC. Met deze overwinning komen ze mee aan de leiding van het klassement, samen met GS Bree-Beek. De jonge garde kwam wel op achterstand halverwege de eerste helft, maar nog voor de rust vochten ze terug en op een 1 - 2 voorsprong. In de tweede helft ging SVB als een werveldwind van start en liepen ze uit tot 1 - 7. In de slotminuut kon Kaulille ook nog een keer tegenscoren en eindigde de wedstrijd in een 2 - 7 overwinning voor SV Breugel.
Wedstrijdfoto's U21 : Kaulille FC - SV Breugel : KLIK HIER


11/04/2018 Clubnieuws:   Kalenderwijzigingen
Kampioenschap U13 reeks I : Lutlommel VV C - SV Breugel. 11/04/2018 - 18h30
Kampioenschap - U21 reeks C : Kaulille F.C.-SV Breugel. 11/04/2018 - 18h45
Kampioenschap - Reserven Gew. reeks A : Kaulille F.C. A-SV Breugel. 17/04/2018 - 20h00
Kampioenschap - U17 reeks R : Sparta Lille - SV Breugel 25/04/2018 - 18h30
Kampioenschap - U6 reeks N : Achel VV - SV Breugel 06/05/2018 - 10h00
 
 

11/04/2018 Nieuws seniors :   De U21 hebben met nog 4 speeldagen te gaan de 1e plaats in hun vizier. Ze mogen dus naar boven kijken (zie foto). Nu woensdag (12/04) om 18h45 staat de inhaalwedstrijd in Kaulille FC op het programma. Supporters op post!!
 
 
 
06/04/2018 Nieuws seniors: Om de laatste strohalm nog te kunnen vasthouden moeten de resterende wedstrijden gewonnnen worden. Met Lummen op 6 punten en Peer SV op 8 punten zullen de voetbalgoden SVB wel goedgezind moeten zijn en mogen deze 2 teams geen punten meer halen in de resterende wedstrijden. Supporters op post, De INKOM is GRATIS komende zondag!!
 
 
21/03/2018 Transfer update :   SV Breugel heeft zich voor volgend seizoen versterkt met :
Fouad El-khalfi (Excelsior Hamont);
Jeroen Bosmans (ex-KFC Hamont);
Nick Vriens (Sp. Grote Heide);
Pieter Bloemen (Achel VV).;
Brecht Dirkx (ex-Esperanza Pelt)
Nog enkele inkomende transfers worden afgerond (o.a. voor enkele U21 spelers). Zodra deze bevestigd zijn delen we deze ook mee.

Doelman Tom Vanlangendonck stopt na dit seizoen, dus wordt er nog volop gezocht naar een waardige vervanger.
Gert Boes gaat naar Kaulille FC.
 
 

06/04/2018 Nieuws seniors: Vorige zaterdag speelde de 3e Ploeg tegen hun buren uit ' Hent. In de voorgaande duels waren beide teams steeds aan elkaar gewaagd en dat was afgelopen zaterdag niet anders. Een 1 - 1 gelijkspel was het uiteindelijke resultaat.
Meer foto's: KLIK HIER


 

05/04/2018 Clubnieuws:  De samenwerking onderbouw (U5/U6/U7 & U8) van voetbalclubs SV Breugel & SV Herkol organiseerde deze woensdag namiddag hun gezamenlijk paashappening aan de voetbalvelden in Kleine-Brogel.
Meer dan 50 spelertjes gaven het beste van zichzelf in de onderlinge wedstrijdjes en daarna mochten ze zich klaarzetten voor de hoofdattractie: Aan het grote A-veld was het drummen geblazen om samen met hun zusjes en/of broertjes paaseieren te mogen gaan rapen.
Als afsluiter was er een lekker frietje voorzien in de kantine.
Meer foto's : KLIK HIER

 
 
 
 
 
04/04/2018 Clubnieuws:   Kalenderwijzigingen
Kampioenschap U13 reeks I : Lutlommel VV C - SV Breugel. 11/04/2018 - 18h30
Kampioenschap - U21 reeks C : Kaulille F.C.-SV Breugel. 11/04/2018 - 18h45
Kampioenschap - Reserven Gew. reeks A : Kaulille F.C. A-SV Breugel. 17/04/2018 - 20h00
 
 
31/03/2018 Nieuws jeugd:   De samenwerking onderbouw SV Breugel & SV Herkol organiseren de paashappening op woensdag 4 april.
Onderlinge wedstrijdjes wordt gevolgd door een lekker frietje om daarna paaseieren te rapen in en rondom de kantine van SV Breugel.

 
 
28/03/2018 Nieuws seniors:   Belangrijke wedstrijd komende zondag. De inhaalwedstrijd VV Lummen versus SV Breugel staat op het programma. Beide ploegen zijn volop in strijd om het behoud en krijgen inmiddels ook nummer 13 Peer SV in het visier. SVB heeft vorig seizoen bewezen dat ze op het veld van Lummen een goed resultaat kunnen halen (cfr. 2 - 2 en een 1 - 2 winst in de eindronde match zie : LINK ). Na deze speeldag staan er nog 3 competitie wedstrijden op het programma, met ondermeer ook nog de terugwedstrijd tegen Lummen, dus punten dit weekend kunnen goud waard zijn. Dus supporters op post !!
 
27/03/2018 Nieuws seniors:   Met een paar scherpe acties, waarbij hij de Hamontse verdediging in verlegenheid bracht, en maker van het eerste doelpunt van de wedstrijd was Kevin Teirlinck (foto) afgelopen zondag de 'Man van de Match'.
 
26/03/2018 Nieuws seniors:   SV Breugel boekte afgelopen zondag een mooie overwinning op het veld van Excelsior Hamont. SVB kreeg deze punten absoluut niet cadeau, maar dankzij een goede organisatie en 2 doelpunten op de juiste momenten in de wedstrijd was deze overwinning meer dan verdiend.
De overwinning was broodnodig want ook de concurrenten, VV Lummen en Peer SV, wonnen hun wedstrijd. Volgende week staat de 6 puntenmatch tegen VV Lummen op het programma. Breugel mag met vertrouwen naar deze wedstrijd toeleven!!

Wedstrijdverslag 1e elftal : Excelsior Hamont - SV Breugel : KLIK HIER
Fotoreportage : KLIK HIER

De reserven haalde ook nog eens stevig uit en wonnen met 6 - 2 van hun collega's van Excelsior.
Wedstrijdverslag Reserven : SV Breugel - Excelsior Hamont : KLIK HIER


 

22/03/2018 Nieuws seniors:   Zondag trekt SV Breugel op verplaatsing naar Hamont. Na het zeer verrassende resultaat van concurrent VV Lummen op de vorige speeldag zal Breugel op zoek moeten gaan naar de drie punten op Excelsior Hamont. De tegenstander van dit weekend staat met 36 punten op een zevende plaats in het klassement. Een eindrondeplaats in nog niet helemaal buiten bereik voor Excelsior dus ook zijn hebben de punten nodig.

 
 
 
15/03/2018 Nieuws seniors:   Zondag krijgt SV Breugel het nummer 3 in het klassement op bezoek. In de heenronde verloor Breugel met 3 - 0 op het veld van KFC Ham. Een wedstrijd waarin SVB geen aanspraak kon maken op punten. Voor deze terugwedstrijd zullen ze uit een ander vaatje moeten tappen. Maar Breugel is de laatste weken goed bezig, zeker de derby winst tegen Peer SV zet Breugel in de winning mood. Hopelijk kan het zondag ook voor de verrassing zorgen tegen het nummer 3 in het klassement.
 
 
14/03/2018 Nieuws seniors:   Na de overwinning van afgelopen weekend staan de U21 gedeeltelijk op de eerste plaats met Bree-Beek en  belooft het nog een spannende eindronde te worden. Het positieve nieuws alvast uit het U21-kamp  is dat de kern voor volgend seizoen zo goed als gevormd is. Met enkele nieuwe aanwinsten en nog 2  laatste besprekingen, kunnen we alvast melden dat de U21 ook volgend seizoen weer een ploeg op de mat zullen brengen!
Jammer nieuws ook voor Tom Weltjens, die genoodzaakt een kruis over het huidig seizoen moet maken met een vervelende blessure. We wensen Tom alvast veel beterschap en we hopen dat hij er volgend seizoen weer volop voor kan gaan! 

Door het algemeen forfait van KVK Beringen in de U21 reeks heeft SV Breugel op 24 maart geen wedstrijd, dit betekend dat ze 3 weken geen wedstrijden zouden hebben. Daarom hebben ze een vriendschappelijke wedstrijd ingelast.
Op zaterdag 24 maart om 15h00 spelen de U21 een vriendschappelijke wedstrijd op het veld van Racing Peer.
 
 
12/03/2018 Nieuws seniors:  Topweekend voor Breugelse ploegen in competitie! Na de winstmatch van de reserven en de U21 (alsook het 3e Elftal tegen de Veteranen Peer) en vervolgens zondagochtend de U17 met 4 - 0 winst tegen Lommel Kolonie, kon het eerste elftal natuurlijk niet achterblijven. Het ging op het veld van Peer SV verdiend met 2 - 3 winnen. Twee doelpunten van Jonas Theunis en een wereldgoal van Roy Vanden Boer (foto) zette Breugel op weg naar de belangrijke 3 punten.

Wedstrijdverslag Peer SV - SV Breugel : KLIK HIER
 
 

11/03/2018 Nieuws seniors:   Derby winst voor de reserven afgelopen zaterdag tegen Peer SV. Met een 3 - 0 zege waren ze duidelijk te sterk voor de mannen van 't Centrum. Met deze overwinning verstevigen ze hun positie in de top 5 van het klassement. Meer info Reserven: KLIK HIER
Ook de U21 deden een uitstekende zaak dit weekend door met 5 - 1 te winnen tegen Thes Sport. Met deze 3 punten komen ze weer mee aan de leiding van het klassement. Concurrent GS Bree-Beek speelde gelijk tegen Flandria Paal en moet Breugel nu langs zich dulden in het klassement. Meer info U21: KLIK HIER

 
 

10/03/2018 Nieuws Jeugd:   Afgelopen woensdag vond de eerste proeftraining plaats voor de jonge voetballende meisjes en jongens. 6 Sportievelingen tekende alvast present.
De training gemist? Geen probleem, op woensdag 21 maart (van 16h30 tot 17h15) is er een tweede training gepland en op woensdag 4 april een vriendschappelijk wedstrijdje tegen de leeftijdsgenoten van SV Herkol.

Wat breng je mee?
Sportkledij, een stevig paar schoen (voetbalschoenen mag als je die hebt ..), een goed humeur en vooral veel klasgenootjes ...
Er zijn inmiddels ook al behoorlijk was meisjes aangesloten, dus zowel de jongens als de meisjes zijn van harte welkom.
Mama's en papa's mogen blijven supporteren tijdens de training of jullie achteraf gewoon (tijdig) komen ophalen.
De proeftrainingen en proefwedstrijd zijn overigens volledig gratis en na de wedstrijd op 4 april zijn er zelfs frietjes voorzien.

Ook tijdens het seizoen kan je nog altijd instappen.

Voor verdere inlichtingen kan je ook bij Dominque terecht : 0473 59 39 72 of dominique.goven@gmail.com

Hopelijk tot binnenkort !!

 
 
08/03/2018 Nieuws Seniors:  Volgende zondag staat dé derby op het programma voor SV Breugel. Het trekt naar het centrum van Peer om er Peer SV partij te geven. In de heenrondebracht Senne Vrijsen de Breugelse supporters het delirium nabij toen hij in de laatste minuut een doelpunt scoorde en daarmee Breugel de overwinning schonk. Breugel heeft de punten nodig dus hoopt het op minstens eenzelfde resultaat.
De wedstrijd van komend weekend zal zowel bij de reserven als bij het eerste elftal beginnen met een minuut stilte en dit ter nagedachtenis van Rudi Vanhees, voorzitter van Peer SV, die vorige vrijdag onverwacht was te komen overlijden. Een Breugelse delegatie heeft afgelopen donderdag het begroetingsmoment bijgewoond en betuigd hierbij nogmaals hun innige deelneming aan familie en vrienden van Rudi Vanhees.
 
 
06/03/2018 Nieuws Seniors:  De wedstrijd van de reserves; KFC Ham Utd - SV Breugel wordt op VRIJDAG 16/03/18 om 20:00 uur gespeeld (en niet op zaterdag).
 
 
 

05/03/2018 Clubnieuws :   SV Breugel scoort met geslaagde Eetdag
Sportieve spanning, geanimeerde toogbabbels en supportersplezier moesten afgelopen zondag voor één keer plaats maken voor culinaire pret. Hoewel, één keer. De Eetdag van SV Breugel is meer dan ooit een klassieker, de zoveelste editie lokte een record aantal levensgenieters naar de Kerklaan en de club bewees dat het naast sportieve uitdagingen ook sociaal contact hoog in het vaandel draagt. Goed voor enkele lekker en gezellige uurtjes in de sfeervolle kantine. Met dank aan supporters, (jeugd)spelers, sponsors, sympathisanten en vrijwilligers.

Foto's mosselfeest: KLIK HIER

 

05/03//2018 Nieuws Jeugd:  Het voetbalseizoen is al over half weg, en het jeugdbestuur van SV Breugel maakt al werk van het komende seizoen. Dan willen ze weer graag een U6 team aan de start brengen ... en daarom organiseren ze 2 proeftrainingen en zelfs een échte proefwedstrijd !!
Wanneer?
Trainingen op woensdag 7 en/of 21 maart telkens van 16h30 to 17h15
Vriendschappelijke wedstrijd tegen Herkol U5 op 4 april (late namiddag, uur nog mede te delen)
Wat breng je mee?
Sportkledij, een stevig paar schoen (voetbalschoenen mag als je die hebt ..), een goed humeur en vooral veel klasgenootjes ...
Er zijn inmiddels ook al behoorlijk was meisjes aangesloten, dus zowal de jongens als de meisjes zijn van harte welkom.
Mama's en papa's mogen blijven supporteren tijdens de training of jullie achteraf gewoon (tijdig) komen ophalen.
De proeftrainingen en proefwedstrijd zijn overigens volledig gratis en na de wedstrijd op 4 april zijn er zelfs frietjes voorzien.
Het enige wat jullie moeten doen : vóór 3 maart inschrijven door een mailtje te sturen naar dominique.goven@gmail.com met bevestiging van deelname.
Voor verdere inlichtingen kan je ook bij Dominque terecht : 0473 59 39 72.

Hopelijk tot binnenkort !!

 
 
 
03/03/2018 Clubnieuws :   Groot aantal inschrijvingen Mosselfeest S.V. Breugel op zondag 4 maart!!
SV Breugel is vereerd met het hoge aantal inschrijvingen voor ons mosselfeest. Om jullie zo vlot mogelijk te kunnen bedienen, willen we jullie vragen om, indien mogelijk, de piekmomenten rond 12 uur en 18 uur te vermijden. Alvast bedankt en smakelijk eten!
 
 
03/03/2018 Nieuws voetbalbond:  Afgelastingen
UPDATE (13h00): Het Provinciaal Comité Limburg heeft beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van de wedstrijden voor vrouwen, reserven, jeugd en G-voetbal op zaterdag 3 maart en zondag 4 maart.
Dus alle wedstrijden, behalve de wedstrijd van het 1e Elftal, zijn afgelast !
 
 
29/02/2018 Nieuws Seniors:  Voor SV Breugel staat er dit weekend weer een verplaatsing op het programma. Zaterdagavond trekken ze richting buurgemeente Bocholt om Kaulille FC partij te geven. Net als vorige week een tegenstander die aan het strijden is voor een eindrondeticket. Vorig weekend haalde ze nog zwaar uit met een 6 - 0 overwinning tegen concurrent Kattenbos Sport. Maar Breugel zit vol vertrouwen na de 3 punter van vorige zondag. En dit seizoen bewezen Breugel en Kaulille al dat ze elkaar waard zijn met een 1 - 1 gelijkspel in de heenronden en een 1 - 0 thuiszege voor SVB in de Beker van Noord-Limburg.
 
 
29/02/2018 Nieuws voetbalbond:  De wedstrijden van de algemene afgelasting van 10 december 2017 worden verplaatst naar zondag 1 april 2018.
3 provinciale reeks A

01/04/2018 – 15:00 uur
K. VV Heusden-Zolder – Sp. Grote Brogel
Bolderberg FC – Kattenbos Sport
VV Lummen – SV Breugel
SK Meldert – Hechtel FC
WS Linkhout – VK Gestel
Exc. Hamont – Kadijk SK
Peer SV – Sp. Wijchmaal

Algemene afgelasting Reserven
Prov. Res. 1-2-3 en Gew. Res. A-B-C-D-E-F
De algemene afgelasting van het weekend van 16/12 verschuift naar het weekend van 28/04.
Dus de de reserven match SV Breugel - Bolderberg FC wordt verschoven naar 24 april.
 
 
26/02/2018 Nieuws Seniors:  Een dik verdiende 3 punten voor het eerste elftal afgelopen weekend tegen Kadijk SK. Met een uitstekende mentaliteit en de opgegeven taken die correct werden uitgevoerd was deze overwinning meer dan verdiend. Zo kreeg middenvelder Jeroen Camps (foto) de titel 'Man van de Match'. Hij legde mee hun draaischijf op het middenveld lam en zorgde dat de motor van Kadijk niet aansloeg. Een attente Roy Vanden Boer en een prachtig schot van Thomas Driesen zorgde voor de doelpunten.

Wedstrijdverslag Kadijk SK - SV Breugel : KLIK HIER
 
 
22/02/2018 Nieuws Seniors:  Dit weekend staat er een mooie derby op tegen de (Over)Peltse buren, Kadijk SK, op het programma. Een ploeg die met de nodige ambitie aan de start verscheen, maar nu toch aan het knokken is voor een plaats in de top 5 en het mogelijk eindronde ticket dat daaraan vasthangt. In de laatste 3 wedstrijden speelden ze telkens gelijk (waaronder een 3 - 3 gelijkspel tegen Sporting Grote Brogel). Zondag dus twee ploegen die allebei de punten dringend nodig hebben. Het kan dus een beladen en spannende match worden.
 
 
20/02/2018 Nieuws Seniors:  Tiemen Swennen (foto) is afgelopen weekend tijdens de opwarming uitgevallen met een zware blessure. Een gescheurde achillespees zal hem maanden van het voetbalveld houden. Er wacht hem een lange revalidatie en wensen hem hierbij alvast een goed herstel.
De trainersstaf kan dus dit seizoen ook geen beroep meer doen op de snelle flankspeler. Samen met Roy Willekens, die ook een hele tijd out is met een blessure, zorgde hij voor de snelheid op de flank.
 
 
 

17/02/2018 Nieuws Seniors:  Roy Willekens (foto) moest vorige zondag de opwarming van de wedstrijd tegen Bolderberg staken met een spierblessure. Het verdict is uiteindelijk zwaar; Roy is meerdere weken uit met een spierscheur. Jammer voor Roy en de ploeg, want in de laatste twee wedstrijden kon hij 3 doelpunten scoren en leek hij eindelijk het torinstinct van vorig seizoen teruggevonden te hebben. Hopelijk geneest de blessure goed en kunnen we hem hopelijk in de laatste wedstrijden van de competitie terug op het veld zien. Ondertussen zullen andere de taak van doelschutter moeten overnemen.

 
 
16/02/2018 Nieuws Seniors:  Voor de thuiswedstrijd tegen VK Gestel van komende zondag, is het eerste elftal van SV Breugel gebrand op een overwinning. Na de recente wedstrijden waarin het veel meer verdiende hebben ze nood aan punten. In de resterende thuiswedstrijden moeten er natuurlijk punten gepakt worden om zo het behoud te realiseren.
Maar de bezoekers zullen natuurlijk ook gebrand zijn op een overwinning. Want ze zijn waarschijnlijk niet vergeten dat Breugel in de heenronde op hun veld op een diefje de 3 punten meenam.
 

14/02/2018 Nieuws Jeugd:  De U7 van SV Breugel speelde vandaag een indoor jeugdtornooi in de sporthal van Kaulille. Het tornooi was georganiseerd naar aanleiding van het gouden jubileum (50 jarig bestaan) van Racing Reppel. En de U7 deden het uitstekend!! Met 2 overwinningen en een gelijkspel mochten ze de tornooizege op hun naam schrijven.

 

 


 
 
 
13/02/2018 Nieuws Seniors:  Op vrijdag 9 februari hadden de trainers van de U21 een leuke carnavalstraining georganiseerd voor de spelers.
Iedereen was verplicht verkleed af te komen en met enkele leuke spelletjes en wedstrijdvormen was de training alvast zeer geslaagd! Achteraf hadden trainers nog gezorgd voor lekkere boterhammen met spek en een tas warme tomatensoep met balletjes om de spelers terug op te warmen! Ten slotte was het nog KTF en gingen de geïnteresseerden naar de wageninwijding van een lokale carnavalsvereniging.
Meer foto's van de U21 Carnavalstraining : KLIK HIER
 
 
11/02/2018 Clubnieuws :  SV Breugel is 2 officiële scheidsrechters rijker !!
Afgelopen zaterdag hebben zowel Patrick Drieskens en Senne Vrijsen de scheidsrechterscursus en het aansluitende examen met succes afgerond!

Interesse om ook scheidsrechter te worden? Hou onze website of facebook pagina in de gaten! We melden jullie wanneer de volgende cursus zal plaatsvinden (waarschijnlijk start deze begin oktober).
 
08/02/2018 Nieuws Seniors:  In het aankomende carnavalsweekend maakt SVB de verplaatsing naar de leider in het klassement, Bolderberg FC. Een zware dobber, maar een verrrassing behoort tot de mogelijkheden. Bolderberg dendert door de competitie en is inmiddels titelkandidaat nummer 1 geworden. De laatste speeldagen haalde ze maar nipte overwinningen tegen Peer SV en Kaulille en werd er zeer zwaar verloren op Kadijk. Niemand verwacht dat Breugel punten bij de leider zal halen, maar indien Breugel bij de pinken is kan het misschien voor de verrassing van de speeldag zorgen.
 
07/02/2018 Nieuws seniors:  De gesprekken met de huidige kern van U21 spelers in functie van het volgend seizoen zijn ook al volop aan de gang en verlopen zeer positief. Ook zijn we volop bezig met versterkingen voor seizoen 2018-2019, waarvan de eerste gesprekken ook volgen. 
Verder heeft T1, Maarten Jongeneelen, zijn woord alvast gegeven om ook volgend seizoen trainer te blijven van de U21. Verdere besprekingen i.v.m. de staf van de U21 zijn ook aan de gang. Een update volgt!
De komende twee weken zijn de U21 vrij, waardoor ze alvast aanstaande vrijdag een leuke carnavalstraining gepland hebben. Foto's volgen!
 
 

06/02/2018 Nieuws seniors:  Afgelopen vrijdag organiseerde de seniors hun jaarlijkse clubfeest. Spelers, supporters, sponsors en bestuursleden waren uitgenodigd voor een gezellige
avond in de kantine van Breugel. Met 82 aanwezigen (in black & white) mocht men spreken van een succes! Na de receptie, dat gevolgd werd door lekkere buffet, was het tijd voor een feestje met verrassingact en de onnavolgbaare DJ's Siemens & Humphrey.
Dansmoves gegarandeerd !!

Meer foto's van het clubfeest: KLIK HIER

 
 
 
 
02/02/2018 Nieuws Seniors:  Dit weekend maakt het eerste elftal de verplaatsing naar Hechtel FC, de nummer 3 in de stand. In de heenronde kreeg Breugel een serieuze pandoering op eigen veld. Na een degelijke eerste helft gingen ze in de tweede helft helemaal kopje onder met een 1 - 8 tot gevolg. Maar in de terugronde wil Breugel toch nog het een en ander rechtzetten en dat is deels aan het lukken. Vorige speeldag werden er wel nog een paar cadeautjes gegeven aan de tegenstander en zat puntengewin, ondanks een goede match, er niet in. Indien ze deze cadeautjes achterwege laten in de derby tegen Hechtel kunnen ze misschien wel met punten terugkeren.
 
 
31/01/2018 Nieuws Seniors:  zondag 11/02/18 om 15:00 uur speelt de 1ste ploeg van SVB een inhaalwedstrijd te en tegen K Bolderberg FC.
 
29/01/2018 Nieuws Seniors: Na de glansprestatie van de vorige speeldag zijn de U21 hun leidersplaats alweer kwijt na een zware 6 - 0 nederlaagt tegen SK Heusden 06.
Wegens verscheidene schorsingen en een uitpuilende ziekenboog, moesten de U21 afgelopen weekend beroep op doen Jonas van Bocxlaer en Joppe Verberkmoes,
2 spelers, die enkel bij grote selectieproblemen aangegeven hebben eens te willen invallen. Ook Lokoso Niayingwanda van de U17 kreeg zijn eerste speelminuten.
Desondanks hun grote inzet, konden ze de 6-0 nederlaag niet afwenden. Het bleek een complete off-day te zijn voor de U21, waarin alles tegenzat. Toch willen de trainers, spelers en afgevaardigden hen bedanken om de U21 uit de nood te helpen! Kopjes terug omhoog en volledige focus op de volgende wedstrijd tegen Kadijk
 
 
25/01/2018 Nieuws Seniors: Dit weekend staat er weer een mooie derby op het programma. Zaterdagavond maakt Breugel de korte verplaatsing naar Wijchmaal. In de heenronde werd op eigen veld onverdiend verloren. Dus krijgt SVB nu de kans op die verloren 3 punten goed te maken. Ze zitten nog wel met een paar afwezigen, maar vorige week is bewezen dat de kern groot genoeg is om ook dan een zeer competitief elftal tussen de lijnen te brengen. Sporting Wijchmaal staat op een 11e plaats in het klassement, ver buiten de gevarenzone, maar zal in deze derby ook met het mes tussen de tanden aan de aftrap staan.
 
 
22/01/2018 Nieuws seniors : Onlangs had het bestuur van SV Breugel gesprekken gevoerd met de huidige trainersstaf. Alle partijen zijn tevreden met de samenwerking en er vinden dus voor volgend seizoen geen veranderingen plaats.

- Sandro Carella (T1) en Kris Cox (T2) leiden de trainingen van alle seniors en begeleiden het eerste elftal op zondag;
- Guy Claes (T3) assisteert indien nodig de T1 en T2 in de trainingen en begeleid het reserven team op zaterdag;
- Guy Cortens (keepers trainer) houdt zich bezig met de doelmannen.
- Jelle Van Der Have, kiné en vergezeld samen met Guy Claes het reserven team op zaterdag.

Het bestuur is met deze verlenging erg tevreden en wensen onze trainers ook volgend seizoen veel succes toe.
Sandro Carella
Kris Cox
Guy Claes
Guy Cortens
Jelle Van Der Have

Ook met de spelers van de seniors zijn de gesprekken ondertussen aan de gang en die verlopen zeer positief. Als iedereen de revue zal gepasseerd zijn en binnenkort zijn defintieve beslissing heeft gemaakt geven we hierover meer nieuws. Alsook over de inkomende en/of uitgaande transfers.
 

21/01/2018 Nieuws seniors : Geen wedstrijd dit weekend voor de U21 dus volgen enkele weetjes:
Wekelijks hebben ze gemiddeld 15 spelers op training.
Maandelijks hebben ze een KTF (Kleedkamer Thema Feestje) waarbij de trainers in thema zorgen voor een lekker hapje en drankje na de training met de nodige muziek en discolampen. De laatste was in het thema van Zweden, waarbij iedereen in blonde pruik moest komen en lekkere Zweedse gehaktballetjes aanwezig waren op de beats van Swedish House Mafia.
Tijdens de winterstop hadden ze en zalig kerstfeestje georganiseerd en hadden de trainers een leuke winterwandeling gepland met onderweg worstenbroodjes, verse soep en kippenhapjes.
'Fireworks' van Katy Perry is het ploeglied, dat luidkeels na elke overwinning wordt meegezongen.

 
 
20/01/2018 Nieuws : Kalenderwijziging: De wedstrijd van het eerste elftal tegen Sporting Wijchmaal is verplaatst naar zaterdagavond 27 januari om 20h00.
 
 
19/01/2018 Nieuws Seniors: Kattenbos Sport komt zondagnamiddag naar Kleine-Brogel. Tegen de nummer 2 in het klassement weet Breugel dat het een stevige tegenstander treft. In de heenronde verloor Breugel met 4 - 0 op het veld van Kattenbos. Het lag die wedstrijd niet onder, maar miste de efficientie die Kattenbos toen wel had. Breugel heeft intussen operatie redding ingezet en alle punten zijn welkom. Zeker in de resterende thuiswedstrijden moeten er punten gepakt worden en dat kan ook tegen de nummer 2 in het klassement.
 
 
18/01/2018 Clubnieuws Het zware stormweer heeft ook huisgehouden boven de voetbalvelden van Breugel. De vangnetten met de reclamespandoeken hebben iets te veel wind in de zeilen gekregen en is vervolgens geplooid. Deze stormschade gaat de jeugdwedstrijden niet gedrang laten komen maar tegen zondagnamiddag moet alles opgeruimd geraken. Werk aan de winkel dus.
Meer foto's: KLIK HIER
 
 

16/01/2018 Nieuws Seniors: Een gouden 3 punten afgelopen zondag voor het eerste elftal en daarmee geven ze de rode lantaarn af aan Sporting Grote Brogel. Jonas Theunis (foto) was met 2 doelpunten de 'Man van de Match', maar Breugel zetten als collectief een sterke prestatie neer want thuisploeg kreeg maar zelden een kans bij elkaar gespeeld.
Maar SVB mag niet op zijn lauweren rusten. De strijd is nog lang niet gedaan en volgende week komt er een klepper op bezoek in Kleine-Brogel. Misschien eens tijd dat Breugel voor een verrassing gaat zorgen?

 
15/01/2018 Nieuws Seniors: De U21 wonnen afgelopen zaterdag de topper tegen GS Bree-Beek. Met 25 punten uit 11 wedstrijden staan ze op een voorlopig eerste plaats in het klassement. Ze waren uitstekend voorbereid op dit treffen tegen de leider in het klassement en alle inspanningen en trainingen in de aanloop van deze wedstrijd werden beloond met de 3 punten. Maar het seizoen is nog niet gedaan!! Er zijn nog 9 speeldagen te gaan, maar indien ze met dezelfde focus als afgelopen zaterdag aan de start komen van deze resterende wedstrijden dan moet ze dicht bij een kampioenschap zijn.
Trainer Maarten Jongeneelen maakte een wedstrijdverslag: KLIK HIER


 
14/01/2018 Nieuws Seniors: De senioren teams in competitie hebben dit weekend allemaal hun wedstrijd gewonnen. Het eerste elftal won hun belangrijke uitwedstrijd tegen Sporting Grote-Brogel met 0 - 3 en komen daarmee weg van de laatste plaats.
De Reserven zetten hun goede reeks verder en boekte hun vierde overwinning op rij en daarmee klimmen ze op naar een 5e plaats in het klassement.
De U21 tenslotte wonnen hun topper tegen de leider in het klassement, GS Bree-Beek, met 4 - 2 en komen daarmee aan de kop van het klassement.
De veteranen/3e ploeg bleef steken op een 1 - 1 gelijkspel tegen een heel sterk team OC'76 uit Helchteren.
 

13/01/2018 Clubnieuws: Jeugdploegen van SV Breugel ontvingen afgelopen zondag voor de match van het eerste elftal tegen K.VV Heusden-Zolder hun nieuwe trainingen. Het jeugdbestuur had hard zijn best gedaan om enkele sponsors te zoeken om zo aan een democratische prijs een nieuwe training aan te beiden.
Zo zijn alle jeugdteamsvan de U6 t.e.m. de U17, alsook hun trainers en afgevaardigde, mooi in het nieuw kunnen ze zich als fiere ambassadeurs van SV Breugel presenteren.
De outfit is indentiek aan die van de seniors en dat leende zich natuurlijk voor een groepsfoto en een fotoshoot van elke team met hun nieuwe uitrusting (zie onderstaande link).

 


Met dank aan:
PLEISTERWERKEN WINTERS
SLAGERIJ GRIETEN
BOUWONDERNEMING MEULENDIJKS NICKY
ONTMOETINGSCENTRUM WIRIX

Meer foto's: KLIK HIER 

12/01/2018 Nieuws Seniors: Derbytime voor SV Breugel dit weekend! Een verplaatsing naar de buren van Sporting Grote Brogel staat op het programma. Beide teams staan onderaan het klassement dus onnodig te zeggen dat dit een zéér belangrijk duel is en dat Breugel enkel tevreden kan zijn met 3 punten. Om weg te geraken van een rechtstreekse degradatie plaats is een overwinning nodig.
In de heenronde kwam Sporting Grote Brogel op een diefje winnen op het veld van Kleine-Brogel, dus mag het nu wel eens omgekeerd zijn.

 

 
11/01/2018 Nieuws Seniors: Topper komende zaterdag in de U21 reeks!! SV Breugel, de nummer 2 in de stand, krijgt de leider in het klassement op bezoek.
Slechts twee punten voorsprong telt GS Bree-Beek, halverwege de competitie, voor op SV Breugel. Er is dus nog lang niets beslist, maar een overwinning voor de Breugelse U21 zou een mooie start zijn van de terugronde.
GS Bree-Beek ging uitstekende door de competitie en won 8 matchen op een rij, maar de laatste 2 wedstrijden voor de lange winterstop gingen verloren. Zowel op het veld van AC Tervant (1 - 0) en op het veld van Kaulille FC (2 - 0) gingen ze verliezen. Ze zijn dus niet ongenaaktbaar en hopelijk liggen er kansen voor SVB om de leider het vuur aan de schenen te leggen.
In de heenronde ging Breugel op het veld van Beek met 5 - 3 verliezen, tijd dus voor revanche!

KLASSEMENT U21 M W G V + - +/- Ptn
1 GS BREE-BEEK NIV.2 10 8 0 2 54 13 41 24
2 SV BREUGEL NIV.1 10 7 1 2 44 23 21 22
3 A.C.TERVANT NIV.2 10 7 0 3 41 17 24 21
4 FL. PAAL NIV.1 11 6 3 2 39 29 10 21
5 KAULILLE F.C. NIV.1 11 5 2 4 32 26 6 17
6 KADIJK SK NIV.1 11 4 4 3 27 40 -13 16
7 FC ANADOL A NIV.1 11 4 2 5 31 43 -12 14
8 THES SPORT TESSENDERLO NIV.1 11 3 3 5 33 34 -1 12
9 FC EKSEL NIV.1 11 3 1 7 35 43 -8 10
10 SK HEUSDEN 06 NIV.2 11 2 2 7 24 37 -13 8
11 STAL SPORT NIV.1 11 0 2 9 15 70 -55 2
                     
                     
                     
                     
 
11/01/2018 Nieuws Jeugd: Wedstrijd van de U7 b van a.s. weekend wordt verplaatst naar zondag om 9:30 uur: SP Gr Heide - SVB.
 
 
05/01/2018 Nieuws Seniors: Na een lange winterstop van één maand kunnen we er terug aan beginnen. Voor Breugel begint het nieuwe kalenderjaar met een thuiswedstrijd tegen K. VV Heusden-Zolder. De promovendus speelt een heel degelijk seizoen tot nog toe en staat op een 10e plaats in het voorlopige klassement. Voor SV Breugel staat deze terugronde in het teken van de operatie redding. Want die is nu wel echt begonnen. Met zeven punten achterstand op een veilige 13e plaats (of 2 punten op een eindronde ticket dalers) moeten er dringend punten gesprokkeld worden en zeker in de thuiswedstrijden (nog slechts 6) mogen er niet te veel punten meer verloren gaan. Tijd dus om met het mes tussen de tanden te strijden voor een thuisoverwinning dit weekend.
 
 
28/12/2017 Nieuws Seniors: Na de winterstop kan SV Breugel terug beroep doen op Yvan Berkmans. Eind vorig seizoen vertrok hij op wereldreis en miste zo de Breugelse promotie via de eindronde. Maar na een reis van 9 maanden is hij nu terug in België en is hij wederom fit voor dienst. Met deze levenservaring en ontmoetingen met vele nieuwe vrienden (zie foto) kijken de seniors uit naar zijn verhalen over zijn trip.
De terugkomst van de atletische Yvan zal zowiezo een versterking zijn in de kern van de seniors voor het tweede deel van de competitie
 
 
26/12/2017 Nieuws Jeugd: Uitslag Kersttombola
nr. Prijs LOT nr nr. Prijs LOT nr
1 Nespresso Inissia 0465 24 Bbq set 1036
2 Wafelijzer 1545 25 Olielamp 0226
3 GPS toestel 2876 26 Deurmat 3417
4 Akai speaker toren 2023 27 Foto kaders 3105
5 Vacuüm stofzuiger 1990 28 Modelbouw set 0364
6 Steengrill 1486 29 Tape roller 1202
7 Toaster 3486 30 Kerst versiering 3104
8 Stoomreiniger 3395 31 Fiets reparatieset 0127
9 Frietketel 1517 32 Mengkommen Set 1784
10 Elektrische schroefmachine 0850 33 Kurkentrekker 1654
11 Peper en zout molens 1428 34 Frozen bad douche set 1047
12 Led bureaulamp 2463 35 Set batterijen 1577
13 In ear hoofdtelefoon 2087 36 Vogelhuisje 1483
14 Warme lucht haarborstel 1466 37 Lipton kerstbal 0955
15 Digitale keukenweegschaal 2338 38 Set rieten manden 2398
16 Disco licht 0926 39 Experimenteerdoos science 2241
17 Geuren set 2505 40 Kerst sierkaars 0361
18 Auto winterset 0881 41 Stekkerdoos 0078
19 Bluetooth speaker 2461 42 Verfroller 1000
20 Haardroger 0907 43 Handwarmers warmtepads 1844
21 Spiegelbol 3494 44 Badset  1352
22 Sporttas 0131 45 Usb stick 1922
23 Luchtbed met voetpomp 0217

 
21/12/2017 Nieuws Jeugd: De wedstrijdkalenders voor 2018 zijn beschikbaar.
Voor de U6, U7, U8, U13 en U17 zijn de nieuwe wedstrijdkalenders te raadplegen onder het menupunt JEUGD - WEDSTRIJDKALENDERS: KLIK HIER
Door hoge aantal spelers bij de U7 is er een extra Breugels team ingeschreven. Er zijn nu dus twee U7 teams bij SV Breugel.
De nieuwe competitie voor deze teams start in de weekend van 13 en 14 januari 2018.
Voor de U21 veranderd er niets. Zij speler gewoon verder in hun competitie met 13 teams (inmiddels nog maar 11 na het algemeen forfait van KVK Beringen en Turkse FC)
 
 
18/12/2017 Clubnieuws: Vrijwilligers boven bij SV Breugel !!
‘Wij betalen onze vrijwilligers niet, zij zijn immers onbetaalbaar…”, aldus de bekende uitspraak die evenzeer van toepassing is op en rond de velden van onze voetbalclub SV Breugel. Of waarom het clubbestuur het initiatief nam om alle vrijwilligers die actief zijn binnen de club afgelopen zondag uit te nodigen voor een heus Vrijwilligersfeest. Ze werden zondagochtend, samen met hun partner,  in de kantine getrakteerd op een lekker ontbijt.  Onnodig te vertellen dat het een gezellige boel werd en dat SV Breugel er weer een fijne traditie bij heeft.

Meer foto's: KLIK HIER
 

Gepassioneerd door voetbal en minstens 13 jaar oud?
--- ZATERDAG 27 JANUARI 2018 start een nieuwe cursus voor kandidaat-scheidsrechters in het veldvoetbal!
Meer informatie over de arbitrage... de inschrijving, de gratis cursus van drie lessen in Hasselt, de begeleiding en opvolging in de praktijk achteraf, de financiële vergoedingen, de vriendenkringen, de scheidsrechterskaart waarmee je gratis naar alle voetbalwedstrijden kunt gaan kijken in België, de gratis groepstrainingen, de combinatie met het blijven voetballen (wat dus zeker kan!), of vrouwen mogen fluiten (tuurlijk!), of je eventueel met de fiets kan gaan fluiten, enzovoorts, stuur gerust een berichtje via facebook of naar voetbal@sv-breugel.be.
Ook als je nog steeds niet overtuigd bent of meer vragen hebt kun je ons altijd contacteren!

Bureau Arbitrage Limburg richt een cursus verspreid over drie lessen (drie zaterdagen van 9.00 tot 12.30) voor zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaat-scheidsrechters in.
Startdatum 27 januari 2018.
Lessen op 27 januari, 3 en 10 februari.
Locatie: Bondsgebouw Boekstraat 130 te Hasselt.
Kandidaten moeten minstens 15 jaar zijn, medisch geschikt zijn en toegewezen aan een werkende club van Voetbal Vlaanderen.
Kandidaten ouder dan 18 jaar moeten een uittreksel uit het strafregister type 2 voorleggen.
Inschrijven of inlichtingen: voetbal@sv-breugel.be.


 
 
15/12/2017 Nieuws voetbalbond: ALGEMENE AFGELASTING
Voor het weekend van 15, 16 en 17 december 2017 heeft het Provinciaal Comité van Limburg beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden
De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan.

 
 
12/12/2017 Nieuws jeugd: Op maandag 26 december organiseert het Jeugdbestuur van S.V. Breugel hun jeugdkerstfeest.

Start: 15h30
Waar: Kantine S.V. Breugel
Voor wie: de jeugdvoetballers, hun zusjes en broertjes, ouders, trainers, afgevaardigde, bestuursleden.

Broodjes - vlaai - verse chocomelk … animatie - tombola - cadeautjes

Afsluitend met een streepje muziek en dans

Kinderen, trainers/afgevaardigden, bestuursleden cadeautje meenemen t.w.v. €5 voor de tombola

Inschrijven voor 18 december via mail kiran.miermans@gmail.com met vermelding van de naam (speler) + aantal kinderen en volwassenen

 

 
 
10/12/2017 Nieuws voetbalbond: Het Provinciaal Comité Limburg heeft beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van de wedstrijden van zondagnamiddag 10 december en de wedstrijden van maandag 11 december
 
 
09/12/2017 Clubnieuws: Een vrijwilliger is onbetaalbaar. Vandaag een woordje van dank aan alle vrijwilligers in het verenigingsleven en zeker voor de mensen die S.V. BREUGEL een warm hart toedragen door onze club te helpen!
Jullie maken het verschil in onze vereniging en voor al deze vrijwillige inzet, een oprechte DANK JE WEL !!!
 
08/12/2017 Nieuws seniors: Op de laatste speeldag van de heenronde staat een verplaatsing naar Lummen op het programma. Vorig seizoen kon Breugel in de eindronde de tegenstander van dit weekend nog verslaan op eigen veld. Maar de mede-promovendus heeft het net als SVB moeilijk in hun eerste seizoen in 3e provinciale. Toch kon het de laatste weken wat punten bij elkaar sprokkelen en heeft daardoor de rode lantaarn doorgegeven aan SV Breugel. Belangrijk duel dus dit weekend. Breugel krijgt de kans om, mits winst, terug weg te geraken van de laatste plaats.
 
 
01/12/2017 Nieuws seniors: Zondag krijgt SV Breugel het bezoek van SK Meldert, de nummer 12 in het klassement. Om terug verlost te zijn van de rode lantaarn zou een overwinning welkom zijn. De bezoekers uit Meldert hebben bijna halfweg de competitie 14 punten verzameld. Verrassende uitslagen zaten daar niet bij, buiten een 0 - 1 uitoverwinning tegen Sporting Wijchmaal. Misschien liggen er wel kansen voor SVB om dit weekend nog eens de 3 punten thuis te houden. Zou alvast een mooi Sinterklaas cadeau zijn.
 
 

28/11/2017 Clubieuws : Onze terreinmeester, klusjesman, terreincommissaris, materiaalmeester, ... Henri Leen wordt vandaag, 28 november, 80 jaar !!!! De club - en bestuursleden zijn Henri dankbaar dat hij nog wekelijk (soms dagelijks) de broodnodige klusjes opknapt en mee de club draaiende houdt. Niet evident voor een man van 80 jaar, maar het houdt hem jong.
De club wenst Henri nog vele jaren toe (ook op de club)!

PROFICIAT HENRI !!

 
 
25/11/2017 Nieuws seniors: Op speeldag 13 trekt SV Breugel naar de nummer 13 in het klassement, WS Linkhout. De ploeg uit Lummen is wel de voorlopige kampioen van de gelijke spelen in deze reeks; op 12 wedstrijden speelde het al 7x gelijk. Vorige speeldag verloren ze nog zwaar met 5 - 0 op het veld van Kattenbos. Voor Breugel zijn dit de wedstrijden waarin het mogelijkheden moet krijgen om punten te pakken, maar toch opletten want op speeldag 9 hield het op eigen veld de leider in het klassement op een 3 - 3 gelijkspel.
 
 

22/11/2017 Nieuws jeugd: Sinterklaas bracht afgelopen dinsdag een verrassingsbezoekje bij de jeugd van SV Breugel.
De Sint is in het land en stopte natuurlijk ook bij SV Breugel om een bezoekje te brengen aan de trainingen van de jeugd. In de kantine mochten de jeugdteams samen met de Sint op de foto en werden ze getrakteerd op een grote snoepzak. En zoals de Sint zegt ... er waren geen stoute kinderen!

 

21/11/2017 Nieuws seniors: Met hun ruime overwinning op zaterdagnamiddag boekte de Breugelse reserven een 9 op 9 in hun laatste 3 wedstrijden. Met een 21 gemaakte doelpunten zijn ze goed bij schot in deze laatste 3 wedstrijden. Om doelpunten te maken zijn er natuurlijk ook assists nodig. Afgelopen weekend was Thomas Driesen (foto) met 3 assists en uiteindelijk ook een doelpunt de man van de match zaterdagnamiddag.

Wedstrijdverslag Reserven Excelsior Hamont - SV Breugel : KLIK HIER

 

 
19/11/2017 Nieuws jeugd: Het U21 team van SV Breugel boekte afgelopen zaterdag hun 5de overwinning op rij. Kaulille FC werd verslagen met 5 - 1. Na 45 minuten ging Breugel de rust in met een 3 - 0 voorsprong en die voorsprong liet Breugel in de tweede helft niet meer in gevaar komen
SV Breugel blijft met deze overwinning mooi meedraaien in de top 3 van het klassement.

Meer wedstrijdfoto's U21 SV Breugel - Kaulille FC : KLIK HIER
 
16/11/2017 Nieuws seniors: Door de rode kaart in de reserven wedstrijd tegen K. Hechtel FC kreeg Jordy Eyckmans door het PC Limburg een schorsing van 3 maanden aan zijn broek.
Speler en club vonden dat deze schorsing was uitgesproken op basis van foutieve feiten en dat deze schorsing buiten proportie was met wat er eigenlijk gebeurd was. Daarom werd er beslist om in beroep gedaan. Jordy mocht daarom een trip maken richting Brussel, niet voor een mogelijke selectie bij de Rode Duivels, maar om het uit te leggen aan het Beroepscomité Voetbal Vlaanderen.
Het Beroepscomité VV besliste om het beroep van de Jordie Eyckmans ontvankelijk en deels gegrond te verklaren en hervormde de beslissing van het PC Limburg. De effectieve schorsing wordt herleid tot en met 11/11/2017 en de rest met uitstel.
Vanaf dit weekend is Jordy dus weer speelgerechtigd.
 
 

16/11/2017 Nieuws seniors: Dit weekend staat er weer een mooie Noordlimburgse derby op het programma. Excelsior Hamont komt op bezoek in Kleine-Brogel. Excelsior behoorde bij de mogelijke titelfavorieten, maar ze beleefde een moeilijke start. De laatste speeldagen kwamen ze echter onder stoom en boekte ze enkele stevige overwinningen. Vorige week werd er wel nog een nederlaag geleden tegen Kattenbos.
Voor SV Breugel de taak om de punten proberen thuis te houden.

 
 
13/11/2017 Nieuws seniors: De man van afgelopen weekend was Seppe Van Der Have (foto) . Zaterdagnamiddag in de reservenwedstrijd trof hij 3x raak! Vorige zaterdag in de doelpuntenkermis op het veld van Peer kon hij, tot zijn eigen verbazing, niet tot scoren komen. Dat maakte hij dit weekend dus goed.
Het was trouwens de eerste overwinning op eigen veld voor de reserven, die met 13 punten uit 11 wedstrijden op een verdienstelijke 10e plaats in het klassement staan.
 
 

13/11/2017 Nieuws jeugd: De U8 van SV Breugel is ingeschreven voor de Limburg Cup van de Belgische voetbalbond..
In de eerste ronde spelen ze een duel met heen-en terugwedstrijd. De tegenstander is K.FC Ham United.
Komende woensdag is de heenwedstrijd gepland voor de U8.
15 november 2017 om 18h00 : K. FC Ham United - SV Breugel
Op woensdag 29 november 2017 om 18h00 staat de terugwedstrijd gepland: SV Breugel - K. FC Ham United.

Supporters op post !

 
 
11/11/2017 Nieuws seniors: Deze avond trek SV Breugel op verplaatsing naar K. FC Ham United, de nummer 2 in het klassement. Maar met de overwinning van vorige week op zak, moet Breugel vertrouwen hebben getankt. Dat de tegenstander van deze avond een stevig elftal is, hoeft niet gezegd te worden. Maar als SVB weer de gretigheid ten toon kan stellen zoals in de wedstrijd tegen Peer zit er misschien wel iets in. Na de wedstrijd staat het Sint-Maartensvuur op het programma aan het voetbalveld in Kleine-Brogel.
 
 
 

09/11/2017 Clubnieuws : Voorafgaand aan de wedstrijd SV Breugel vs. Peer SV organiseerde SV Breugel hun 1ste SVB-dinner.
Een geslaagd initiatief dat hopelijk een vervolg krijgt. Een 30 personen hadden zich ingeschreven en het werd door allen gesmaakt.
Supporters, sponsors en vrijwilligers zijn alvast uitgenodigd voor een volgende editie.

Meer foto's: KLIK HIER

 

07/11/2017 Nieuws jeugd: Het seizoen loopt als een trein en we stellen met veel plezier vast dat er veel te beleven valt op en rond onze velden. Dikke pluim voor onze spelertjes en hun begeleiders.
Zo veel sportieve inzet mag beloond worden en na de invoering van nieuwe uitrustingen van afgelopen jaar zullen onze jongens en meisjes binnenkort ook allemaal een nieuwe training dragen bij iedere wedstrijd. Netjes, voor iedereen gelijk en op die manier tonen we iedereen dat we een heus team vormen.
Zo’n modern trainingspak (met logo) kost geld, maar dankzij enkele trouwe sponsors en een inspanning van het jeugdbestuur wordt de prijs voor jullie herleid tot welgeteld 10 euro.
We voorzien pasdagen op dinsdag 7 november (18 uur) voor de U-17 en op woensdag 8 november (17u15) voor de U6, U7 en U8 en (17u45) voor de U13.
Mama’s en papa’s die hun zoon / dochter graag willen aanmoedigen in dezelfde trainingsvest, kunnen deze eveneens bestellen en dit aan inkoopprijs.

 

06/11/2017 Nieuws seniors: De gewonnen match tegen de rivalen uit Peer vraagt natuurlijk om een titel Man van de Match. De ganse ploeg deed er alles aan om de broodnodige 3 punten thuis te houden. De verdediging die alles in de weegschaal gooide tegen de aanvallen van Peer SV, doelman Kristof Claes die een kwartier voor tijde een super redding in huis had, het middenveld dat vele kilometers moest afleggen om de gaten te dichten, de aanval die tegen een paar stevige verdedigers moest opboksen. Maar uiteindelijk was het Senne Vrijsen (foto) die met zijn schot de talrijk opgekomen supporters van Breugel kon doen genieten van een overwinning tegen Peer SV.

 
05/11/2017 Nieuws seniors: Zes op zes voor de seniors tegen de stadsgenoten van Peer SV. Na de ruime overwinning van de reserven op zaterdag, konden ook de jongens van het eerste elftal hun wedstrijd op zondagnamiddag winnend afsluiten met 2 - 1. Het was wel op het nippertje, want het winnende doelpunt van Senne Vrijsen werd gescoord in de 89e minuut.
Meer wedstrijdfoto's: KLIK HIER
 
04/11/2017 Nieuws seniors: Het Reserven team van Breugel gaf deze zaterdagnamiddag al het goede voorbeeld voor het eerste elftal i.v.m. dé derby tegen Peer SV. Ze wonnen op het veld van Peer met maar liefst 1 - 8.
Wedstrijdverslag van deze topprestatie volgt in de loop van de week.
 

02/11/2017 Nieuws seniors: Komende zondag staat dé Peerse derby voor SV Breugel op het programma. De mannen van het Centrum komen op bezoek in Kleine-Brogel. Voorgaande edities leverde altijd een leuke pot voetbal op met een wisselend resultaat. SV Breugel heeft de punten nodig dus zal het super gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Echter hetzelfde geld voor Peer SV, dus wordt dit een zespunten match om naar uit te kijken!

WEDSTRIJDBAL geschonken door:
Verwarming, Warmtepompen, Zonneboilers & Sanitair, VANDIJCK BVBA, Peer
&
Brasserie MARKTZICHT, Peer

 

 

 
01/11/2017 Nieuws seniors: Een zeer degelijke prestatie van de seniors afgelopen weekend tegen Kaulille FC. De verdediging en doelman werden bij momenten serieus op de proef gesteld maar het team hield uiteindelijk toch een puntje thuis tegen de buren uit Bocholt. Ondanks de vele tegendoelpunten van afgelopen speeldagen is verdediger Glenn Willekens (foto)is al enkele weken sterk bezig. Niet alleen Glenn, maar ook de rest van de verdediging zette een sterke prestatie neer afgelopen weekend en eindelijk werden ze nog eens beloond.
 
30/10/2017 Nieuws jeugd: Prachtig voetbalweer afgelopen zondagochtend, dus konden de jongens en meisjes van SV Breugel weer volop het beste van zich geven op de Breugelse voetbalvelden. De U17 speelde zondagochtend tegen FC Eksel. Ondanks de stevige tegenstand deden ze meer dan behoorlijk mee, maar ze moesten met een 2 - 4 eindstand toch het onderspit delven. De U13 speelde op het B-veld een dijk van een match tegen de leeftijdsgenoten van Lutlommel VV en konden meerdere keren de netten bolzetten. Uitslag is in de U13 competitie niet van toepassing.

Fotoreportage U13 SV Breugel - Lutlommel VV : KLIK HIER

Fotoreportage U17 SV Breugel - FC Eksel : KLIK HIER

 
25/10/2017 Clubnieuws : SV Breugel organiseert hun 1e SVB Dinner. Iedereen is uitgenodigd.
Het bestuur van SV Breugel organiseert voor sponsors, supporters en alle sympathisanten hun 1ste SVB -Dinner van het seizoen 2017-2018.
Daarom wordt onze kantine die dag omgetoverd naar een ware feestzaal.
Dus het is een ideale gelegenheid om er uw klanten, werknemers of vrienden op uit te nodigen.
Bij een heerlijk diner kan u kennis maken met andere sponsors en iedereen die SV Breugel een warm hart toedraagt.
Dankzij dit mooie initiatief koppelen we het aangename aan het nuttige en dit voor de prijs van €39/persoon waarbij koffie en water aan tafel inbegrepen zijn en tevens de inkomkaarten voor de wedstrijd.
Aangepaste wijnen zullen die dag ook verkrijgbaar zijn.
Aanvang receptie: 11u30
Start dinner: 12u
U kan u inschrijven per mail via davy.tijssen@telenet.be of op het nummer 0475/910732 vóór 1 november 2017.
Het menu wordt verzorgd door restaurant 'De Brugwachter' Lommel. (Prijs excl. btw)
 

22/10/2017 Nieuws jeugd: Een drukke middag afgelopen zaterdag op de voetbalvelden van Kleine-Brogel. Zowel de U6, U7 als U8 speelden er hun wedstrijden. Ze deden het allemaal voortreffelijk. Ook werden er ploegfoto's gemaakt en is de collectie teamfoto's bijna compleet. Mogelijk ontbraken er nog enkele jongens of meisjes, maar we komen in de loop van het seizoen nog wel eens wedstrijdfoto's maken.
Teamfoto's zijn te bezichten op de pagina 'Jeugd - Jeugdwerking' en wedstrijdfoto's zijn terug te vinden in het 'Fotoalbum'.

Wedstrijdfoto's: KLIK HIER

Teamfoto's: KLIK HIER

 

26/10/2017 Nieuws seniors: Wederom staat er een mooie thuisderby op het programma voor SV Breugel. Deze wedstrijd is in samenspraak met Kaulille omgewisseld, zodat Breugel op zondag 4 maart hun mossel eetdag kan organiseren.
Kaulille FC staat op een 9e plaats in het klassement. Dankzij 2 winstmatchen en 4 gelijke spelen staan ze mooie in het midden van het klassement. In de voorbereiding kon Breugel winnen in een wedstrijd om de Beker van Noord-Limburg. Dit moet vertrouwen geven aan SVB om dit nog een keer over te doen in de competitie.

 

 
20/10/2017 Nieuws seniors: De derby's volgen elkaar in sneltempo op. Ditmaal komen de buren uit Overpelt op bezoek, Kadijk SK. Voor aanvang van de competitie toch getipt als de grote titelkandidaat. Vooralsnog staan ze met 12 op 21 op een voorlopige 6e plaats in het klassement. Toch zijn ze nog lang niet afgeschreven voor de titel.
SV Breugel heeft echter vertrouwen getankt naar de eerste overwinning van het seizoen en hunkert nu ook naar een eerste thuisoverwinning.

WEDSTRIJDBAL geschonken door:
HET ACHTSTE SACRAMENT Café - Feestzaal, Overpelt
 
16/10/2017 Nieuws seniors: De mannen van de 1e ploeg hebben er 7 speeldagen op moeten wachten, maar de eerste punten van het seizoen zijn eindelijk binnen!! En het zijn meteen drie punten in een uitwedstrijd tegen een stevige en stugge tegenstander. SV Breugel kreeg verschillende mogelijkheden, maar het was toch de thuisploeg VK Gestel die de meeste kansen bijeen gevoetbald kreeg. Het doelhout en enkele broodnodige reddingen van doelman Tom Van Langendonck (foto) hielden de drie punten op zak voor SVB.
Minder goed nieuws voor doelpuntenmaker Roy Willekens en verdediger Tom Van Broekhoven, want zij moesten wegens een blessure vervangen worden tijdens de wedstrijd.
Hopelijk geraarkt tegen volgend weekend weer iedereen fit, want dan staat de Noordlimburgse derby tegen Kadijk SK op het programma. Met dezelfde ingesteldheid en fighting spirit als afgelopen zondag moet er dan er ook weer puntengewin inzitten.
 
14/10/2017 Nieuws seniors: Op speeldag 7 trekt SV Breugel op verplaatsing naar VK Gestel. SVB dat nog steeds op zoek naar punten, moet op bezoek bij de nummer 6 in het klassement. Met 11 punten uit zes wedstrijden een goede start hebben gemaakt in de competitie. Ze werden voor het seizoen als een van de outsiders in het kampioenschap genoemd.

 

06/10/2017 Nieuws seniors: Zondag komen de buren uit Hechtel op bezoek. Met hun 9 punten staan ze op een 5 plaats in het klassement. Hun laatste twee wedstrijden in de competitie wonnen ze tegen respectievelijk Grote Brogel en Kattenbos. SV Breugel, dat snakt naar een driepunter, hoopt om de winstreeks van Hechel FC te doen stoppen. De trainersstaf kan geen beroep doen op een geblesseerde Nico Biemans en zal dus de troepen wat moeten herschikken.
SVB hoopt nu eindelijk het goede spel van de laaste weken eindelijk vertaald te zien in punten.
Het Breugels bestuur gelooft alvast volledig in en belooft alvast een lekkere traktatie bij winst.

 
 

04/10/2017 Nieuws jeugd: Met twee winstmatchen, een gelijkspel en één verliesmatch mogen de Breugelse U21 van een degelijke seizoensstart spreken. De mannen van T1 Maarten Jongeneelen en T2 Dries Janssen staan met 7 punten uit 4 wedstrijden op plaats 6 in het voorlopige klassement.
De goede start heeft meer dan waarschijnlijk te maken met de uitstekende voorbereiding in augustus.

In het eerste weekend van augustus waren de U21, onder leiding van trainer Maarten Jongeneelen, op voorbereidingsweekend geweest op domein Beverdonk te Retie. De bedoeling was om de nieuwe spelers meteen goed te integreren en om er een hechte groep van te maken om het nieuwe seizoen aan te vatten. Met enkele leuke activiteitjes, een stevige ochtendloop, een plonsje in het zwembad te Vossemeren en een overheerlijke BBQ om af te sluiten, konden spelers en trainer alleen maar zeggen dat het weekend volledig geslaagd was! Als de voetbal even goed als de sfeer zal zijn, belooft dat vuurwerk op het plein!

Meer foto's : KLIK HIER


 


Gespeelde wedstrijden:
02-09-2017 13:00 SV BREUGEL NIV.1 A.C.TERVANT NIV.2
3 - 2
09-09-2017 15:00 GS BREE-BEEK NIV.2 SV BREUGEL NIV.1
5 - 3
23-09-2017 13:00 SV BREUGEL NIV.1 SK HEUSDEN 06 NIV.2
7 - 2
30-09-2017 15:00 KADIJK SK NIV.1 SV BREUGEL NIV.1
3 - 3

Klassement U21 M W G V + - +/- Ptn
1 FC ANADOL A 5 3 1 1 16 16 0 10
2 GS BREE-BEEK 3 3 0 0 16 3 13 9
3 TURKSE FC 3 3 0 0 18 6 12 9
4 KAULILLE F.C. 5 2 2 1 17 15 2 8
5 FL. PAAL 3 2 1 0 15 7 8 7
6 SV BREUGEL 4 2 1 1 16 12 4 7
7 A.C.TERVANT 5 2 0 3 22 14 8 6
8 FC EKSEL 4 1 0 3 14 15 -1 3
9 SK HEUSDEN 06 4 1 0 3 5 11 -6 3
10 KADIJK SK 5 0 3 2 11 27 -16 3
11 THES SPORT TESSENDERLO 3 0 2 1 6 11 -5 2
12 STAL SPORT 4 0 0 4 5 24 -19 0
13 KVK BERINGEN 0 0 0 0 0 0 0 0

 
29/09/2017 Nieuws jeugd: Aangezien onze U17 ploeg (SV Breugel 8119) met enkele langdurig gekwetsten kampt, zijn ze verplicht om dit weekend aan te treden in de opstelling van 8 tegen 8.
Zoals afgesproken met de KBVB brengt SV Breugel de KBVB en de tegenstander van dit weekend Peer SV hiervan op de hoogte via mail.
SV Breugel zoekt nog naar een oplossing voor de volgende weken. Indien noodzakelijk zullen ze nadien een definitieve aanvraag voor 8 tegen 8 doen bij de KBVB (VFV).

Er wordt 8 tegen 8 gespeeld op de breedte van het veld (1/2 speelveld) en er is geen buitenspelregel geldig.

Voorlopig is er dus eenmalig de 8 tegen 8 aangevraagd in de hoop van een oplossing voor volgende week.
Het primeert echter dat de jonge spelers van de U17 hun wedstrijden kunnen spelen in afwachting tot de geblesseerden terug kunnen aantreden.

 

29/09/2017 Nieuws seniors: Komende zondag staat er weer een mooie Peerse voetbalderby op het programma. Sporting Wijchmaal komt op bezoek in Kleine-Brogel. Met zes punten uit 4 wedstrijden staan ze op een 8ste plaats in het klassement. Zondag organiseerd SV Breugel hun jaarlijkse sponsordag en hopelijk een extra stimulans voor het eerste elftal om hun eerste (drie) punten van het seizoen te kunnen incasseren.
SV Breugel zal het moeten doen zonder de geschorste Gert Boes, maar voor de rest kan trainer Sandro Carella rekenen op een volledige kern.

WESTRIJDBAL geschonken door:
PITTIG BAGUETJE, Overpelt


 
 

25/09/2017 Nieuws seniors: De Reserven van SV Breugel staan na 4 speeldagen op een mooie 7e plaats in het klassement. Met een 7 op 12 kunnen ze van een geslaagde competitiestart spreken. Afgelopen zaterdag speelde ze een spannende wedstrijd tegen Kattenbos Sport.
De wedstrijd had naar het einde toe in het voordeel van zowel de uit-of de thuisploeg kunnen uitvallen, dus na 90 minuten waren beide teams uiteindelijk tevreden met een gelijkspel.

Een fotoreportage van de wedstrijd KLIK HIER

 
21/09/2017 Nieuws seniors: Voor speeldag nummer 4 trek SV Breugel op verplaatsing naar Lommel om er Kattenbos Sport partij te geven. Het Lommelse team staat op een tweede plaats in het voorlopige klassement. Met een 9 op 9 kunnen ze van een geslaagde competitiestart spreken. Ze wonnen al tegen 2 andere Peerse teams (Sp. Wijchmaal en Sp. Grote Brogel) en ook tegen K.VV Heusden-Zolder pakte ze de volle buit. De taak dus voor Breugel om Kattenbos hun het eerste punten verlies te doen zorgen.

Wedstrijdbal wordt geschonken door:
All Top Clean // Jukoma bvba 
 
 

20/09/2017 Nieuws jeugd: Om de steeds groter wordende voetbalpret voor groot en klein blijven garanderen was SV Breugel dus dringend op zoek naar een sportief jeugdcoördinator. In hun zoektocht naar deze geschikte persoon voor de Breugelse jeugdploegen is uiteindelijk Roy Willekens (foto) naar voor gestapt om deze taak op zich te nemen. Hij zal de jeugdtrainers van SV Breugel bijstaan in de sportieve en technische aspecten van het jeugdvoetbal in Kleine-Brogel. Hij wordt hierbij gesteund door Kiran Miermans die de adminstratie en tevens ook de organisatie van het Breugels jeugdtornooi op zich blijft nemen.
We wensen hierbij Roy veel succes met zijn nieuwe taak.

Door het grote aantal inschrijvingen bij allerkleinste is er beslist om een tweede U7 ploeg in te schrijven. Helaas is de kalender van de voetbalbond al afgesloten voor het eerste deel van de competitie, dus zullen er voor deze extra U7 ploeg pas wedstrijden op de kalender verschijnen na de winterstop in januari 2018.

De kalenders van de U6 & U7 zijn immiddels ook gekend (zie LINK). Dit weekend staan de eerste wedstrijden van deze debutantjes en duiveltjes op het programma.


 
 
06/09/2017 Nieuws seniors: Komende zondag staat er de eerste Peerse derby van het seizoen op het programma. Sporting Grote Brogel komt op bezoek in Kleine-Brogel. De buren staan ook nog met 0 punten in de onderste regionen van het klassement. Grote Brogel verloor hun twee eerste duels tegen respectievelijk Sporting Wijchmaal en Kattenbos. Beide teams zijn dus gebaat bij een overwinning.
De volledige Breugelse kern is wedstrijdfit dus kan het op volle sterkte de clash met Sporting Grote Brogel aangaan.

Wedstrijdbal wordt geschonken door:
All Top Clean // Jukoma bvba 
 
 
 
06/09/2017 Nieuws seniors: Na de wanprestatie op de openingsspeeldag moet SV Breugel op zoek naar eerherstel. Zondagnamiddag trekt het op verplaatsing naar K.VV Heusden-Zolder. De tegenstander speelde vorig seizoen kampioen in de reeks van Breugel, dus SVB weet wat de komende tegenstander waard is.
Op de vorige speeldag verloor de Breugelse tegenstander van deze week op het veld van Kattenbos Sport. Het haalde in de slotminuten van de wedstrijd bijna een 3 - 0 achterstand goed, maar ze kwamen niet verder dan 3 - 2.
Breugel moet terug de rug rechten en volop gaan voor een goede prestatie, dan volgt het resultaat vanzelf.
 
 

04/09/2017 Nieuws jeugd: Ook de jeugd van SV Breugel is dit weekend aan de competitie begonnen. SV Breugel brengt dit jaar 7 jeugdteams tussen de lijnen; U6, U7, U8, U13, U17 & U21. Op regelmatige tijdstippen zullen de teams in de picture gezet worden. Ook de teamfoto's zullen binnenkort op de site terug te vinden zijn.

Dit weekend was het alvast de beurt aan de U17, die de competitie startte met een gelijkspel tegen FC Anadol. Ook de U13 kwamen in actie op de terreinen van Breugel. Zij spelen 8 tegen 8 zonder klassement. Zij speelde een leuke match tegen de buren van Sporting Grote-Brogel.

Meer foto's van de U17 en U13 : KLIK HIER

 
 

31/08/2017 Nieuws seniors: Komende zondag start de competitie. Voor het eerste elftal staat er een thuiswedstrijd tegen Bolderberg FC op het programma. Vorig seizoen eindigde de club uit Zolder op een 12e plaats. Het is moeilijk in te schatten wat het team dit jaar waard is. Toch worden ze in het referendum in HBvL getipt als een outsider. SV Breugel zal dus meteen zijn kunnen mogen tonen op deze eerste speeldag in 3e provinciale.
De resultaten in de voorbereidingswedstrijden waren wisselvallig, maar kon toch geslaagd genoemd worden. Belangrijkste was dat iedereen fit en zonder blessures aan de start van de competitie kon komen.

De doelstelling van de club en de Breugelse trainersstaf is om in dit eerste jaar in 3e provinciale minstens 3 ploegen onder SV Breugel te houden om zich zo te kunnen handhaven in de reeks.
In de breedte is de ploeg goed versterkt, dus blessures en schorsingen kunnen makkelijk opgevangen worden.

Wedstrijdbal wordt geschonken door:
Carwash DE LOCHT Hechtel-Eksel 

 
 
19/08/2017 Nieuws jeugd: S.V. Breugel zoekt sportief jeugdcoördinator
Voetbalclub SV Breugel uit de Peerse deelgemeente Kleine-Brogel beleeft mooie tijden. Terwijl de senioren onlangs hun promotie naar derde provinciale mochten vieren, vinden ook de jongeren terug de weg naar de (gewestelijke) jeugdploegen van Breugel.
Drukte alom dus, maar het bestuur wil voetbalpret voor groot en klein blijven garanderen en is dus op zoek naar een sportief jeugdcoördinator. Terwijl een collega zijn energie kan richten op administratie en evenementen zal zijn/haar aandacht uitgaan naar het uitdragen van de sportieve visie, de begeleiding van trainers, het opvolgen van de speelkalender en het contact met het bestuur.
De club verzekert een passende vergoeding.

Interesse? Neem dan contact op met secretaris Paul.Roeffaers@telenet.be.
 
 
15/08/2017 Nieuws seniors: Het eerste elftal verloor deze dinsdagavond de finalewedstrijd om de Beker van Peer tegen Racing Peer met 4 - 1.
Breugel was niet opgewassen tegen een sterke eerste provincialer en de 4 - 1 stand stond aan de rust al vast. Na de pauze herstelde Breugel lichtjes het evenwicht, maar ondanks enkele snelle uitbraken kon het niet meer tot scoren komen. Racing was tevreden met de stand en nam ondertussen het voet van het gaspedaal en speelde de wedstrijd uit.
Toch knap van Breugel om twee jaar na elkaar de finale van de Beker van Peer te bereiken.
 
13/08/2017 Nieuws seniors: Teamfoto SV Breugel seniors seizoen 2017 - 2018.
Afgelopen week is de nieuwe teamfoto van de seniorskern voor het komende seizoen gemaakt. Ook de individuele foto's zijn nu allemaal beschikbaar op de site.
Enkele spelers ontbreken nog, maar die zullen in de loop van de komende weken toegevoegd worden. zie onder link seniors - spelerskern (LINK)
Ook de teamfoto's van de jeugdelftallen staat op het programma, maar dit zal voor in de eerste weken van de competitie zijn.


 
 

09/08/2017 Nieuws seniors: De Beker van Peer - editie 2017 - uitslagen speeldag 3
Op speeldag 3 won Racing Peer met 1 - 3 tegen Sporting Grote Brogel. Dit betekend dat SV Breugel de finale speelt tegen Racing Peer !
Sporting Wijchmaal en Sporting Grote Brogel strijden om de 3e plaats en Peer SV speelt tegen gastploeg Waterloos VV.

Woensdag 26 juli 2017      
19h00 Racing Peer - Sporting Wijchmaal 4 - 0
19h30 Peer SV - SV Breugel 2 - 3
         
Woensdag 2 augustus 2017      
19h00 Sporting Wijchmaal - Peer SV 3 - 2
19h30 SV Breugel - Sporting Grote Brogel 0 - 1
         
Woensdag 9 augustus 2017      
19h00 Sporting Grote Brogel - Racing Peer 1 - 3
         
         
Dinsdag 15 augustus 2017      
15h00 Peer SV - Waterloos VV 1 - 5
16h00 Sporting Grote Brogel - Sporting Wijchmaal 1 - 1
18h00 Racing Pee - rSV Breugel 4 - 1
21h00 prijsuitreiking      
         
 
 
04/08/2017 Nieuws seniors:
Graag jullie aandacht voor onderstaand bericht:
Op DINSDAG 8 AUGUSTUS, vóór de training, verzamelen alle seniors voor een ploegfoto voor de jaarlijkse provinciale voetbalgids van Het Belang van Limburg.
Ook individuele foto’s van de (nieuwe) spelers worden gemaakt.
Iedereen wordt in volledig tenue op de afspraak verwacht.
 
 

03/08/2017 Nieuws seniors: De Beker van Peer - editie 2017 - uitslagen speeldag 2
Op speeldag 2 moest SV Breugel nipt de duimen leggen voor Sporting Grote Brogel en verloor het met 0 - 1. De organiserende club won het duel tegen Peer SV met 3 - 2.

Woensdag 26 juli 2017      
19h00 Racing Peer - Sporting Wijchmaal 4 - 0
19h30 Peer SV - SV Breugel 2 - 3
         
Woensdag 2 augustus 2017      
19h00 Sporting Wijchmaal - Peer SV 3 - 2
19h30 SV Breugel - Sporting Grote Brogel 0 - 1
         
Woensdag 9 augustus 2017      
19h00 Sporting Grote Brogel - Racing Peer  
19h30 Sporting Wijchmaal - Gastploeg  
         
Dinsdag 15 augustus 2017      
15h00 5de - gastploeg  
16h00 3de - 4de  
18h00 1ste - 2de  
21h00 prijsuitreiking      
 
 

27/07/2017 Nieuws Jeugd: De wedstrijdkalenders van de jeugdteams er reserven zijn inmiddels ook gekend.
De jeugdteams van U21, U17, U13 & U8 starten alle in het weekend van 2 en 3 september. Jeugdcompetities zijn in twee luiken van 1 september tot en met 10 december (waarna de reeksen; uitgezonderd U21, herschikt worden) en vanaf 5 januari tot eind april 2018.
Ook de wedstrijdkalender van het reserventeam is gekend, deze loop gelijk aan die van het eerste elftal.

Volledige overzicht wedstrijdkalender : KLIK HIER

 
 
24/07/2017 Nieuws seniors: Afgelopen weekend trok een 29 koppige selectie van Breugelspelers op voorbereidingsweekend naar Mariahout in Nederland. Op de boerenbuiten werd met tal van teambuilding activiteiten de groepssfeer nog wat extra aangescherpt om aan het komende seizoen te beginnen.
Er bereikte ons enkele foto's die mochten en konden gepubliceerd worden. KLIK HIER
 

20/07/2017 Nieuws seniors: De seniors zijn inmiddels aan hun voorbereiding voor het seizoen 2017-2018 begonnen. Na 10 seizoenen in 4e provinciale mag SV Breugel eindelijk nog eens aantreden in 3e provinciale. Enkele leuke derby's staan op het programma en dat maakt dat het een mooi maar vooral ook zwaar seizoen zal worden.
De Breugelse trainersstaf wou er dan ook vroeg genoeg aan beginnen om zo iedereen in goede conditie aan de competitiestart te kunnen brengen. Afgelopen weekend werd er al duchtig de pees op gelegd in de traditionele boslopen en woensdag werd er onderling een partijtje afgewerkt op het A-veld. Zo kreeg T1 Sandro Carella, T2 Kris Cox en T3 Guy Claes al een beetje zicht op de kwaliteiten en gebreken van de spelerskern. De vakantieperiode is nog volop aan de gang dus ontbreken er nog enkele jongens.

Komende woensdag 26 juli staat er de eerste wedstrijd op het programma voor de Beker van Peer op de terreinen van Sporting Wijchmaal: SV Breugel vs. Peer SV.

De wedstrijdkalender van het 1e Elftal voor het nieuwe seizoen is inmiddels ook gekend. Breugel start de competitie op 3 september met een thuiswedstrijd tegen Bolderberg FC. Op speeldag 2 maakt SVB de verplaatsing naar K. VV Heusden-Zolder en op speeldag 3 staat er een eerste stadsderby op het programma en komt Sporting Grote-Brogel op bezoek in Kleine-Brogel.

Volledige wedstrijdkalender : KLIK HIER

 

 
01/07/2017 Clubnieuws: Seniors Guy Cortens, Kevin Teirlinck en Martijn Geens zijn afgelopen week hard aan het werk geweest om de douche een fikse opknapbeurt te geven.
Nieuwe tegels en gyproc plafond zijn momenteel in aanmaak. Nieuwe doucheknoppen volgen ook nog. Een broodnodige upgrade van de Breugelse infrastructuur waar jeugd en seniors komend seizoen van kunnen genieten.
 

28/06/2017 Nieuws seniors: Wedstrijdkalender Multwear Cup (Beker van Noord-Limburg):
29/07/2017 - 18h00 : SV Breugel - Sporting Ellikom
05/08/2017 - 18h00 : Heidebloem Wijshagen - SV Breugel
19/08/2017 - 18h00 : SV Breugel - Kaulille FC
26/08/2017 - 19h00 : Excelsior Hamont - SV Breugel

 
25/06/2017 Nieuws jeugd: Op de afgelopen algemene vergadering van het Proviciaal comité Limburg zijn de definitieve indeling van de jeugdreeksen bekendgemaakt.
Jeugdcompetities zijn in twee luiken van 1 september tot en met 10 december (waarna de reeksen; uitgezonderd U21, herschikt worden) en vanaf 5 januari tot eind april 2018.
De reeksindeling het 1e elftal en reserven waren reeds gekend.
 

 

     
U21C - GEW.U21-reeks C niv.2/1 U17A - GEW.U17-reeks A niv.1 U13B - GEW.U13-reeks B niv.1 U8H - GEW.U8-reeks H niv.2/1 U7 & U6
 
KVK Beringen
Fl. Paal
Stal Sport
FC Eksel
Kaulille F.C.
Thes Sport Tessenderlo
GS Bree-Beek
FC Anadol A
SV Breugel
A.C.Tervant
Turkse FC
Kadijk SK
SK Heusden 06
 
FC Eksel
Peer SV
KFC Helson Helchteren B
K.S.K. Meeuwen B
Sp.Wijchmaal A
FC Anadol
SV Breugel
Kadijk SK
 
 
 
 
 
 
FC Eksel
Lutlommel VV C
Kattenbos Sp.
Sp. Grote Brogel
GS Bree-Beek C
Lindelhoeven VV C
SV Breugel
 
 
 
 
 
 
 
Lommel United C
FC Eksel A
Lutlommel VV C
Kaulille F.C. B
Kattenbos Sp. A
G.T. Lommel Kol.
SV Breugel
Kadijk SK B
 
 
 
 
 
 
Nog geen reeksindeling
beschikbaar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25/06/2017 Nieuws seniors: Kalender wisselbeker “Beker van Peer” – editie 2017 ingericht door Sporting Wijchmaal.

Woensdag 26 juli 2017      
19h00 Racing Peer - Sporting Wijchmaal  
19h30 Peer SV - SV Breugel  
         
Woensdag 2 augustus 2017      
19h00 Sporting Wijchmaal - Peer SV  
19h30 SV Breugel - Sporting Grote Brogel  
         
Woensdag 9 augustus 2017      
19h00 Sporting Grote Brogel - Racing Peer  
19h30 Sporting Wijchmaal - Gastploeg  
         
Dinsdag 15 augustus 2017      
15h00 5de - gastploeg  
16h00 3de - 4de  
18h00 1ste - 2de  
21h00 prijsuitreiking      
 

18/06/2017 Nieuws seniors: Het seizoen 2016 - 2017 en de nodige promotiefeestjes zitten al een tijdje in de archieven. Maar de Breugelse trainersstaf had natuurlijk gedurende het afgelopen seizoen niet stil gezeten om de huidige succesvolle spelerskern bij elkaar te houden. Zo goed als iedereen had al aangegeven de club trouw te blijven, promotie of niet.
Natuurlijk moest de kern ook versterkt worden om het nieuwe seizoen aan te vangen. Hieronder is een overzicht van de spelerskern seizoen 2016 - 2017 terug te vinden, inclusief de inkomende en uitgaande transfers.
Spelerskern:

Ben Amar Nazih   Jongeneelen Maarten   Teirlinck  Kevin
Bergmans Sem   Jongeneelen Wouter   Trippaers Wout 
Berkmans Yvan   Knevels Bart   Van Den Wildenberg Davy
Biemans Nico   Lauwers Jimmy   van der Have Seppe
Camps Jeroen   Lemmens Sven   Vandael Kristof
Ceulemans Jan   Lijmer Indy   Vanden Boer Roy
Claes Guy   Loenders Kurt   Vankemenade Dylan
Claes Kristof   Pauwels Jan   Willekens Roy
Driesen  Thomas   Pollock Yentl      
Eyckmans Jordie   Rutten Dennis      
Geens Martijn   Swennen Tiemen      
 
Transfers:
IN:
Ceelen Chris Sporting Grote Heide   Van Broekhoeven Tom Sp. Grote Heide
Breemans Tom Sp. Grote Heide   van Houten Nick Lutlommel VV
Cardinaels Sem Esperanza Neerpelt   Van Langendonck Tom Excelsior Hamont
Cox Tom Sp. Grote Heide   Van Samang Cis Vrij
Jacobs Céderic Lindelhoeven VV   Vandebroek Thomas Sp. Grote Heide
Scheelen Matthias Lindelhoeven VV   Vanherck Ridah Lindelhoeven VV
Scheelen Nicolas Lindelhoeven VV   Vrijsen Senne Lindelhoeven VV
Theunis Jonas Lindelhoeven VV   Willekens Glenn Verbroedering Lommel
Haesevoets Niels Excelsior Hamont        
UIT:
Camps Kim Stopt
Smolders Matteo Stopt
Kauffmann Stijn Achel VV
Leynen Jan Sparta Lille
Wysmans Kevin Stopt
De Bie Manuel Stopt
Kwanten Joeri Stopt
Van Roey Thijs Stopt
Roeffaers Sander Stopt
 
07/06/2017 Nieuws seniors: Op zondag 11 juni 2017 om 10h00 staat er in de kantine van S.V Breugel de eerste kennismaking met de spelersgroep van de seniors voor het seizoen 2017 - 2018 op het programma.
De spelers en ook de supporters krijgen op deze zondagvoormiddag een kort overzicht van het voorbereidingsprogramma en verwachtingen van het komende seizoen.

Agenda
·         Welkom
·         Kennismaking: Ontslagen, desaffectaties en nieuwe aansluitingen
·         Toelichting i.v.m. de lidgelden, verzekering, verwachtingen naar de spelers, …
·         Reeksindeling 3e provinciale en gewestelijke reserves
·         Voorbereidingsprogramma SVB 2017-2018
·         Bespreken van verloven (de trainer vraagt om hem vóór deze vergadering de data van uw verlof per mail te laten kennen (sandro.carella@skynet.be)

Op deze samenkomst zullen eveneens de data meegedeeld worden voor:
- de eerste trainingen
- de wedstrijden voor de Beker van Peer die dit jaar op de terreinen van Sporting Wijchmaal zullen doorgaan
- de wedstrijden voor de Multi-waer cup

Indien u op de geplande datum van de vergadering weerhouden bent vragen wij u om de secretaris, per MAIL of telefonisch 0472 23 71 73 te verwittigen.

 

03/06/2017 Nieuws seniors: Om nog eens terugblik te brengen op het gezellige en succesvolle seizoen 2016 - 2017, met uiteindelijk een dik verdiende promotie voor de seniors naar 3e provinciale als kers op de taart, heeft de club een volledig overzicht gemaakt van het afgelopen seizoen.
Via onderstaande link kan de pdf.file ge-uploaded worden om heel het seizoen nog eens na te lezen.