Jeugdwerking SV Breugel seizoen 2017 - 2018: De doelstelling van de jeugdwerking van SV Breugel is om het voetbalplezier te combineren met een voetbalopleiding.
Vanaf 5 jaar kan er aangesloten worden. 2 proeftrainingen zijn bedoeld als start, en om te kijken of het kind wel wil verder gaan met voetballen.

SV Breugel brengt dit jaar 7 jeugdteams tussen de lijnen; U6, U7, U8, U13, U17 & U21
Met de jeugd werkt SV Breugel ook samen met SV Herkol.

Info jeugdbestuur: KLIK HIER

Wedstrijdkalenders: KLIK HIER

Via het ziekenfonds kunnen jeugdspelers en senoirs (tot een bepaalde leeftijd) een deel van hun lidgeld terugbetaald krijgen!
U download of haalt bij uw ziekenfonds een formulier af dat je zoveel mogelijk zelf invult, daarna wordt het door de clubsecretaris getekend; Altijd interessant om een deel van de onkosten te kunnen recupereren? Je hoeft alleen maar een formuliertje in te vullen en weer bij je ziekenfonds in te dienen.